- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ben duymuştum onu belirti olabilirmişşKızlar burun kanaması belirti olabilir mibenim daha anca yerleşiyodur varsa ama hayatımda ilk kez burnum kanadı
Mutluluklar kardeşine canımBenimki de pembe pembe geliyor sinir bozucu yavaslikta…
Kizlar ben pazar gunu turkiyeye gidiyorum tatildi kardesimin dugunuydu derken bu kafa daginikligi bana iyi gelecek esimle de ayri olacagiz bu sirada doktoruma da gidecegim her seye baktiracagim hsg cektirecegim. Suanki kadar aktif olamam ama sizin batlari takip edecegim insalah guzel haberlerinizi okurum hadi goreyim sizi
Bende facelle alayım o zaman sen memnunsanBen clearblue ovu kullandim su gulucuklu olanlardan degil mi? Bende pek ise yaramadi ya seritli daha cok seviyorum facelle baya iyi
Baktım benim burda satışı yok facelleninBen clearblue ovu kullandim su gulucuklu olanlardan degil mi? Bende pek ise yaramadi ya seritli daha cok seviyorum facelle baya iyi
Ay ben kendimle dalga geçmiştim gerçekten miBen duymuştum onu belirti olabilirmişş
Bana da aynısını yapmış, bit de özelden hakaret etmiş. Site ruh hastası kaynıyor.hahahahah @Lobster Monster üşenmeden tüm mesajlarıma beğenmedim ifadesi bırakmışssın komiksin gerçekten
Cevap vermemek lazım kendisini bi şey sanıyorBana da aynısını yapmış, bit de özelden hakaret etmiş. Site ruh hastası kaynıyor.
Senin bat ne zamandı canımAy ben kendimle dalga geçmiştim gerçekten mi
Cumadan beri süren kahverengi lekelenmem bugün geçti daha
10-11 temmuz gibi kuzumSenin bat ne zamandı canım
İyii az kalmış sanada hadi bakalımm10-11 temmuz gibi kuzum
Mutluluklar kardeşine canımsana da iyi yolculuklar hava değişimi ve sevdiklerinle olmak iyi gelecektir hsg gerek görürse doktorun çektir ben doktorum gerek görmemesine rağmen çektirdim ve doktorum öngörüsü doğru çıktı boşa çektirdim yani birde Türkiye’de hangi şehire gidiyorsun ben bu sene gidemedim
Hayırlısı inşallah ya beklemek çok zor 7 gün var dahaVignette lekelenmen mi var ?
N Nazlizmir şuan kimyasal olup olmadığını ancak kan tahlili ile öğrenirsin. Ama erken öğrendin diye kimyasal olacak değil. Bence regl gününü bekle kan ver sonra 2 günde bir kan verip artışı öğrenirsin. Erkenden öğrenirsen beta düşüktür strese sokar. Buna kafa yorma.
Testlerde kaçıncı dk çıktı Bizede atsana
Hayırlısı inşallah ya beklemek çok zor 7 gün var dahailk yaptığım testte geç çıktı. Akşam yaptıklarımda 15 saniyede falan 2.çizgi çıktı
Benim ilk hamileliğimde kanamıştı hatta gebelik boyunca da ara ara devam etmiştiKızlar burun kanaması belirti olabilir mibenim daha anca yerleşiyodur varsa ama hayatımda ilk kez burnum kanadı
Ayy içim karman çorman
İyii az kalmış sanada hadi bakalımm
Vignette lekelenmen mi var ?
Kızlar ben 5 haziranda transfer oldum ama 15’inde regl oldum. Yani tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Sonrasında 20-25 haziran arası her gece acillik olucak kadar yoğun sancılar yaşadım. 27sinde daha bugün biten kahverengi lekelenmelerim başladı, hafif kırmızı oldu, sonra tekrar kahverengi oldu ve bugün bitti.Benim ilk hamileliğimde kanamıştı hatta gebelik boyunca da ara ara devam etmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?