Mutluluklar kardeşine canım sana da iyi yolculuklar hava değişimi ve sevdiklerinle olmak iyi gelecektir hsg gerek görürse doktorun çektir ben doktorum gerek görmemesine rağmen çektirdim ve doktorum öngörüsü doğru çıktı boşa çektirdim yani birde Türkiye’de hangi şehire gidiyorsun ben bu sene gidemedim

İyi akşamlar kızlarr. Ben yine dayanamadım tabiki laboquick erken ve normal kaset testini yaptım. İkisinde de silik çizgi çıktı. Kuzenim de diyor ki daha adetine 7 gün var, kimyasal gebelikte de sonuç böyle çıkar hemen sevinme..siz ne diyorsunuz?

Vignette lekelenmen mi var ?

N Nazlizmir şuan kimyasal olup olmadığını ancak kan tahlili ile öğrenirsin. Ama erken öğrendin diye kimyasal olacak değil. Bence regl gününü bekle kan ver sonra 2 günde bir kan verip artışı öğrenirsin. Erkenden öğrenirsen beta düşüktür strese sokar. Buna kafa yorma.
Testlerde kaçıncı dk çıktı Bizede atsana

Trabzona gidiyorumm sen neden gidemedin memleket neresi?

Hayırlısı inşallah ya beklemek çok zor 7 gün var daha ilk yaptığım testte geç çıktı. Akşam yaptıklarımda 15 saniyede falan 2.çizgi çıktı

S seraysss77 başım nasıl oldu canim benim felaket ve gözlerim acıyor uykusuz gibi

Bugün bide akintim koyu renkti sarı yada beyaz gibi değil enfeksiyon var galiba

İyii az kalmış sanada hadi bakalımm
Benim ilk hamileliğimde kanamıştı hatta gebelik boyunca da ara ara devam etmişti
Kızlar ben 5 haziranda transfer oldum ama 15’inde regl oldum. Yani tüp bebek denemem negatif sonuçlandı. Sonrasında 20-25 haziran arası her gece acillik olucak kadar yoğun sancılar yaşadım. 27sinde daha bugün biten kahverengi lekelenmelerim başladı, hafif kırmızı oldu, sonra tekrar kahverengi oldu ve bugün bitti.

Yumurtlamam 25-26 haziran civarı oldu çok net hissettim değerlendirdimde ama bu aydan hiç umutlu değilim öylesine bakınıyorum buraya da. Yıl sonuna kadar tüp bebeğe tekrar başlamak istemiyorum akışa bırakıcam. Açıkçası bebeği de kafamdan sildim gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…