- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Yok canım ben regl biter bitmez her gün sabah akşam yapmıştım benim pik 4 gün sürmüştü onda bi yanlışlık olabilir@kugukusu sana erken değil mi daha
S seraysss77 acaba erken yumurtladın da farketmedin mi ovi yapmamıştın sanırım
Olabilirr öyledir muhtemelen
Yok canım bayaa geliyor şu anEmin misin regl olduğuna belki devam etmez
Ovilasyon testinin markası neydi? Bir gebenin günlüğünden alıyordum ben amaYok canım bayaa geliyor şu an
Ben innovita kullanıyorumOvilasyon testinin markası neydi? Bir gebenin günlüğünden alıyordum ben amahaifa
Regle ne kadar vardı canımNasılsınız kızlar. Dün akşam dayanamadım test yaptım.
Awox marka test. İlk başta hafif çizgi vardı çok çok silik ama kurudukca kayboldu
Sabah fotoğrafını çektim ince sap gibi birşey var gibi. Ama ilk dakikalarda daha bi görünürdü sanki kurudukca kayboldu.
9 temmuz. 5 gün varRegle ne kadar vardı canım
Canım sen Gördün mü bişey yoksa ben görmek istiyorum diyemi var gibi geliyor?Regle ne kadar vardı canım
İkinci resimde görünüyor canımCanım sen Gördün mü bişey yoksa ben görmek istiyorum diyemi var gibi geliyor?
Tek bir tane test kaldı onuda 9 temmuz yapıcam varsa çıkar yoksa artık vazgeçicem çocuk işinden sinirlerim alt üst oldu .İkinci resimde görünüyor canım
geçti canım normal akıntım var ve tuhaf olan pik zamanı 0 akıntı yaşadım 0 belirti. Amh benimde düşük 3 defa tüp bebek denedim olumsuz ilk duyduğumuz da denedik tecrübesiz şoka girmiş bir halde ne deseler yaptık Ankara’da centrum klinik profesör Recai pabuçcu ya gidiyordum kendisi Türkiye’de alanında en iyisi ve Şimdi tecrübelenince bu yolda herşeyi deneyimleyince anladım ki vücudu içten hazırlamadan yapılan işlemlerim hepsi çöpmüş ve anladım ki doğal yolla menopoza girip 2 sene adet görmeyip sonrasında hamile kalanlar var. Ben aklına gelebilecek herşeyi yaptırdım bir sene içinde 3 tüp bebek öncesinde 2 kere kök hücre yumurta toplama için yapılan iğne tedavilerini saymıyorum bile kaç tur denedimmmAmh düşüklüğü ve çikolata kistlerim var canım. 3 ay denedik sonra tüp bebek dediler panikle başladık. Ama yumurtam büyüyor ve gelişiyor, spermde sorun yok. O yüzden acele ettiğimizi düşünüyorum biraz ara vericem.
Lekelenmen geçti mi? Benim geçti krem rengine döndü akıntı şeklinde.
İfos onaylı iyi bir Omega 3 , Q10, d3k2, magnezyum , b12, folik asit ,haftada 3 demir , çinko, e vitamini, her gün bir lt suda bir avuç kav mantarı kaynatıp suyunu gün içinde tüket. Mümkünse vitaminleri favron markasından al Türkiye’nin en iyi içeriklere sahip vitamin markası eczane dışında hepsi buradada ssatışı var gir yorumları oku kendin değerlendir. Ve kurtuluşorman çiftliği instgramda prdsn tomris hanım macunu al sabah akşam aç karnına tüket amh 2 ay sonra nasıl yükseliyor izleBenimde geçen sene 0.99 bana da tüp bebek önerdiler ama erteliyoruz bir süre doğal yolla deneyeceğiz
Bu ay yaşadığımız anormallikler dilerim temmuzuda bizi gebeliğe hazırlamış olsun keyfini çıkar kardeşininin dügününün ailenin sevdiklerinin sonra gel çat ilk geceden gebe kal inşallahkafayi siyirmadan ara vermem lazim zaten sizin guzel haberlerinizi bekliyorum
36.5 e dustu bugun gelmezse yarin gelir regl pembe lekelenme geliyor zaten
Ah ah belirtilere artık inancım kalmadıTek bir tane test kaldı onuda 9 temmuz yapıcam varsa çıkar yoksa artık vazgeçicem çocuk işinden sinirlerim alt üst oldu .
Bu kadar belirtilere rağmen bu ay da yoksa başka diyecek lafım yok.
Şimdi baktım da buraya yükleyince hiç gözükmüyor normal resimde baya görüyorumNasılsınız kızlar. Dün akşam dayanamadım test yaptım.
Awox marka test. İlk başta hafif çizgi vardı çok çok silik ama kurudukca kayboldu
Sabah fotoğrafını çektim ince sap gibi birşey var gibi. Ama ilk dakikalarda daha bi görünürdü sanki kurudukca kayboldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?