Neden olmasınKızlar bende dün akşamdan beri kasık ağrısı batmalar var bugün hatta biraz daha çoğaldı, akıntılarım başladı, sanki her an adet olacakmışım gibi. Halbuki daha erken. Birde baş ağrısı eklendi. Şaşırdım acabaaa mı diyorum...
ElizabethBennettt memnun musun ovi testinden
ElizabethBennettt burda regl günü lekelenme görüp hamile olanı da gördüm. Şu kan gelmeden ümidini kesme artık
Ay clearblue dijital ovülasyon testi en iyi ovülasyon testi ama pahalı bende almıyorum östrojeni de ölçüyor aynı zamanda o yüzden en iyisi gebelik testini hiç denemedim facelleden memnunsan bende alayım ya birde şu easy home önerdi biri onu da aldım sipariş ettim gelsin bi deneyelim online sende deneClearblue gecen ay bende yanlis pozitif cikarditeste o kadar guveniyodum ki kesin gozuyle baktim o yuzden. Ama mavi cizgili olani almistim bu ay dijital olani aldim daha guvenilirmis. Ovulasyon testi facelle kullaniyorum genelde dm rossmanda falan oluyor ya
Arkadaşım normal 5 gün adet gördü hamile olduğunu anlamadı bu sebeple 3 ay sonra öğrendi hamile olduğunu aşırı mide yanmasından kız bildiğiniz 3 ay hamileyken düzenli adet olduElizabethBennettt burda regl günü lekelenme görüp hamile olanı da gördüm. Şu kan gelmeden ümidini kesme artık
Ay clearblue dijital ovülasyon testi en iyi ovülasyon testi ama pahalı bende almıyorum östrojeni de ölçüyor aynı zamanda o yüzden en iyisi gebelik testini hiç denemedim facelleden memnunsan bende alayım ya birde şu easy home önerdi biri onu da aldım sipariş ettim gelsin bi deneyelim online sende dene
Benim baş ağrım bugün felaketti yaKızlar bende dün akşamdan beri kasık ağrısı batmalar var bugün hatta biraz daha çoğaldı, akıntılarım başladı, sanki her an adet olacakmışım gibi. Halbuki daha erken. Birde baş ağrısı eklendi. Şaşırdım acabaaa mı diyorum...
Arkadaşım normal 5 gün adet gördü hamile olduğunu anlamadı bu sebeple 3 ay sonra öğrendi hamile olduğunu aşırı mide yanmasından kız bildiğiniz 3 ay hamileyken düzenli adet oldu
Evet bende bir ebenin günlüğünde gördüm doğurana kadar adet görmüş biriElizabethBennettt benim annemde küçük kardeşime hamileyken 4 ay regl gördü üstelik doğum kontrol de kullanıyordu sapasağlam doğru
Doğdu
Benim tatlı krizlerim başlamak üzere
Mutlaka bize haber ver canım doktor ne diyecek bakalım birde türkiyede ne kadar kalıcaksın bellimiBenimki de pembe pembe geliyor sinir bozucu yavaslikta…
Kizlar ben pazar gunu turkiyeye gidiyorum tatildi kardesimin dugunuydu derken bu kafa daginikligi bana iyi gelecek esimle de ayri olacagiz bu sirada doktoruma da gidecegim her seye baktiracagim hsg cektirecegim. Suanki kadar aktif olamam ama sizin batlari takip edecegim insalah guzel haberlerinizi okurum hadi goreyim sizi
Agustosun ortalarina kadar ordayim canim. Tabi haber veririm zaten okucam sizi merak ederimMutlaka bize haber ver canım doktor ne diyecek bakalım birde türkiyede ne kadar kalıcaksın bellimi
Ooo baya kalacakmışssın güzel bi kafa dağıt sonrada bebiş gelsin inşallahAgustosun ortalarina kadar ordayim canim. Tabi haber veririm zaten okucam sizi merak ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?