Muhtemelen gözükmeyecek ama buda ilk dakikalardaki resmi.

Eklentiler

• 1000021646.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 33
Selam kızlar. Kadın doğuma muayeneye gittim. Rahim duvarın çok kalınlaşmış dedi. Kandan gebelik bakılacak. Yüksek tansiyon hastası olduğum için gebelik var mı yok mu hemen belli olması lazım ilacımı içemedim bugün. Kardiyolojiye gidiyorum. Dua edin

Sıkıntı yaşamış değiştirmeyi düşünüyorum alırsam eğer
Bende sıkıntı yaşadım bir gebenin günlüğünden alıyordum 2 kutu almıştım ilk kutu da son kalan test ile ikinci kutuda yaptığım test sonucu farklı çıktı diğere kutu günlerce pik verince acaba mu diye denedim üst süte denedim ikisi birbirinden farklı biri pik biri silik daha da almam

İnşallah vardır rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın canım hayırlı haberler alasın bizede ver rahim duvarı kalınlaşmasına takma kafanı onun çaresi var

İnşallah Hayırlı haberlerle gel kuzum

Gebelik varsa rahim duvarı kalınlaşıyor zaten ondn olabilir

Erken yapmissin canim ben goremedim sabret bak ben yine tutamadim kendimi 4 tane testi yaptim hep negatif regl oldum yine sabirli ol en az 3 gun bekle
Benimde dün akşam biraz bel ağrım oldu bugün de başım ağrımaya başladı. Reglden tam bi hafta önce başlıyor zaten regl belirtileri ateş 36.8 çıktı

Kızlar ben niye erken regl oldum ya çok garip daha 12. Gündeydim
Geçen ay benimde öyle oldu canım. Yumurtlama günümü biliyordum 12. gün lekelenme geldi arkası gelmedi. Testim negatif çıktı. 2 gün sonra 14. günde reglim başladı. İnşallah seninki yerleşmedir

Ayy bak aynı şeyi yaşamışız nasıl da gerçek gibiydi
Bana da dün komşum sen hamilemisin dedi. Burnuma baktı öyle söyledi, burnun küçülmüş falan dedi Kafamı karıştırdı kadın, daha yumurtlama görmeden test yaptıracaklar bana hahshahhshs

Benimde dün akşam biraz bel ağrım oldu bugün de başım ağrımaya başladı. Reglden tam bi hafta önce başlıyor zaten regl belirtileri ateş 36.8 çıktı
Aşırı bel ağrısı bende de var. Ama daha öncede söylemiştim bende bel fıtığı olduğu için ağrısız günümü bilmem. Onu ona yoruyorum. Bugün ki ovülasyonu bekliyorum sabırsızlıkla

Bir sürü etken var ya uyku düzenin bile etkiliyormuş hayırlısı olsun bakalım umarım en kısa zamanda görürsün
Onu bende duydum. Uykularını düzene sokan hamile kalıyor. Ben çok geç yatarım. Ama saatlerimi düzenleyeceğim. Yumurta kalitesini etkiliyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…