- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.113
- 448
- 33
Onu bende duydum. Uykularını düzene sokan hamile kalıyor. Ben çok geç yatarım. Ama saatlerimi düzenleyeceğim. Yumurta kalitesini etkiliyormuş canım
İkinci resimde görür gibiyim bebekİlk resime baktın mı aşkım? Sence ola bilir mi?
Benimde reglden bir hafta önce başlar zatenAşırı bel ağrısı bende de var. Ama daha öncede söylemiştim bende bel fıtığı olduğu için ağrısız günümü bilmem. Onu ona yoruyorum. Bugün ki ovülasyonu bekliyorum sabırsızlıkla
İnşallah yerleşme ağrısıdır kuzum regl gelene kadar umut kesmeyelimBenimde reglden bir hafta önce başlar zaten
Tek başına uyku olsa keşke anacım bin türlü şeye takılıyor bu hassas organımız hshshshbsO kadar duzenli uyurumki 12 de yatar 8 bucukta kalkarim alarmla hani nerde
Kızlar ben niye erken regl oldum ya çok garip daha 12. Gündeydim
Canım regl olduğuna eminmisin. Yumurtlama gormusmuydunKızlar ben niye erken regl oldum ya çok garip daha 12. Gündeydim
İnşallahhhhİnşallah yerleşme ağrısıdır kuzum regl gelene kadar umut kesmeyelim
Çok üzüldüm canım ya Allahım tez zamanda versin , emek veriyoruz binbir heyecanla bekliyoruz çok zor vallahiBenim de elendigim kesinlesti arkadaslar regl gunum bugun sabah yaptim testi
Bende bu ay bunu kullanmaya başladım daha öncede ocean mummy kullanmıştım ondan folat şimdi iyi geldi 21.7 falan bence ocean gayet güzel bir marka kullanabilirsin canım
Oldum kirmizi leke geliyor renkten belli karnim da agrimaya basladi
Evet canım gördüm 4 gün pikti 5. Gün çatladıCanım regl olduğuna eminmisin. Yumurtlama gormusmuydun
Senle aynıyız bu ay bende 18. Gunu adet oldum 5. Ve 6. Gun pikti oysakiEvet canım gördüm 4 gün pikti 5. Gün çatladı
Hayırlı olsun şimdiden ovu takip yapmismiydiniz yaptıysanız nasıl degerlendirdiniz sakıncası yoksa bizimle paylasirmisinizKızlar kan sonucu çıktııı 162
Benimde dün akşam biraz bel ağrım oldu bugün de başım ağrımaya başladı. Reglden tam bi hafta önce başlıyor zaten regl belirtileriateş 36.8 çıktı
Kızlar kan sonucu çıktııı 162
Yaaa çok güzel tebrik ederim Grubu bı oku üflede arka arkaya gelsin müjdeli haberlerKızlar kan sonucu çıktııı 162
Kuzum keşke dediğin gibi erken olsa ama 4 gün kala bembeyaz negatif beni umutsuzluğa sürüklüyor. Ama bu sefer regl olur olmaz işlemlere kürlere takviyelere başlayacağım. Sonraki aylara umudum yüksek, bakalım. Durmak yokk
Ay inşallah o günler gelsin de sevine sevine paylaşalımmBilinçaltımız nasıl da kafamızdakiler ile şekilleniyor. İnşallah bir gün gerçeğini de yaşarız kuzum
Maşallah. Sağ salim kucağına al kuzum İnşallahKızlar kan sonucu çıktııı 162
Değişebiliyor demekkiSenle aynıyız bu ay bende 18. Gunu adet oldum 5. Ve 6. Gun pikti oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?