- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallahKızlar kan sonucu çıktııı 162
Kullanayım bakalım biraz iyi gelir umarımBende bu ay bunu kullanmaya başladım daha öncede ocean mummy kullanmıştım ondan folat şimdi iyi geldi 21.7 falan bence ocean gayet güzel bir marka kullanabilirsin canım
inşallahBelki regl belirtisi degildir dur bakalim daha bi hafta var senin
Teşekkür ederim. Pepepp uygulamasını takip ettimHayırlı olsun şimdiden ovu takip yapmismiydiniz yaptıysanız nasıl degerlendirdiniz sakıncası yoksa bizimle paylasirmisiniz
Ayyyy tebrikler sağlıkla ilerlesin doğsun maşallahKızlar kan sonucu çıktııı 162
Teşekkür ederimm. İnşallahAyyyy tebrikler sağlıkla ilerlesin doğsun maşallahDarısı bize, inşallah buradakilerle birer-birer katılırız gebeler grubuna
Süper gözün aydın canim hayırlı olsunKızlar kan sonucu çıktııı 162
Sağoll canımSüper gözün aydın canim hayırlı olsun
Kızlarrrr bana yumurta kalitesini artırıcı İnositol önerisi yapar mısınız kullanıp memnun kaldıgınız ? Eşim içinde öneride bulunur musunuz?
Biraz takviye almak şart gibi duruyor
Teşekkür ederim bakayım biBen bu hafta doktorumun tavsiyesiyle Orzax Proceive F kullanmaya başladım
Erkekler için olanı da Orzax Proceive M
Yeni kullanmaya başladığım için etkisini tam bilmiyorum ama doktorum önerdi
İstersen araştır canım
Ben ocean orzax polysitol kullanıyorumKızlarrrr bana yumurta kalitesini artırıcı İnositol önerisi yapar mısınız kullanıp memnun kaldıgınız ? Eşim içinde öneride bulunur musunuz?
Oceanın folatını aldım bide buna bakayım aşkım teşekkür ederimBen ocean orzax polysitol kullanıyorum
Canım tek başına inositol yeterli degil folikSit b12 ile alınmalı zaten magnezyum da d3k2 ile alınmalı bu şekilde aktive oluyorlar omega 3 şart yüksek dha ve epa içeren ifos onaylı olmalı ve Q10 yumurta kalitesi için mükemmel Türkiye’de favron markasının Q10 u var takviyenin adı beauty sanırım türkiyedeyken bende ondan alıyordum ve selenyum haftada 3 eşin içmeli mutlaka sende aynı şekilde sperm kalitesi içim selenyum erkeklerde şart hızını da arttırıyor kurtuluş orman dan da macun var adı tomris hanım macunu yumurta kalitesini çitti anlamda 2 kavanozda etkiliyor ve kızıl yonca çayını da hergün demle içKızlarrrr bana yumurta kalitesini artırıcı İnositol önerisi yapar mısınız kullanıp memnun kaldıgınız ? Eşim içinde öneride bulunur musunuz?
methyl folat formu dimi ?Ben ocean orzax polysitol kullanıyorum
Evet canımmethyl folat formu dimi ?
Kız sen bunları nasıl biliyorsun çoğunu yeni duyuyorumCanım tek başına inositol yeterli degil folikSit b12 ile alınmalı zaten magnezyum da d3k2 ile alınmalı bu şekilde aktive oluyorlar omega 3 şart yüksek dha ve epa içeren ifos onaylı olmalı ve Q10 yumurta kalitesi için mükemmel Türkiye’de favron markasının Q10 u var takviyenin adı beauty sanırım türkiyedeyken bende ondan alıyordum ve selenyum haftada 3 eşin içmeli mutlaka sende aynı şekilde sperm kalitesi içim selenyum erkeklerde şart hızını da arttırıyor kurtuluş orman dan da macun var adı tomris hanım macunu yumurta kalitesini çitti anlamda 2 kavanozda etkiliyor ve kızıl yonca çayını da hergün demle iç
Evet balım 12sinde döneceğizOceanın folatını aldım bide buna bakayım aşkım teşekkür ederim
Ne zaman dönüyorsun 12siydş değil mi
Türkiye’de yaşıyorsan kuzum favronun al vitaminlerini bu arada ben eczacılık bölümü 2 sınıfım bu yüzden öneriyorumEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?