Kızlarrrr bana yumurta kalitesini artırıcı İnositol önerisi yapar mısınız kullanıp memnun kaldıgınız ? Eşim içinde öneride bulunur musunuz?
Biraz takviye almak şart gibi duruyor

Kızlarrrr bana yumurta kalitesini artırıcı İnositol önerisi yapar mısınız kullanıp memnun kaldıgınız ? Eşim içinde öneride bulunur musunuz?

Ben bu hafta doktorumun tavsiyesiyle Orzax Proceive F kullanmaya başladım
Erkekler için olanı da Orzax Proceive M
Yeni kullanmaya başladığım için etkisini tam bilmiyorum ama doktorum önerdi
İstersen araştır canım

Ben ocean orzax polysitol kullanıyorum

Canım tek başına inositol yeterli degil folikSit b12 ile alınmalı zaten magnezyum da d3k2 ile alınmalı bu şekilde aktive oluyorlar omega 3 şart yüksek dha ve epa içeren ifos onaylı olmalı ve Q10 yumurta kalitesi için mükemmel Türkiye’de favron markasının Q10 u var takviyenin adı beauty sanırım türkiyedeyken bende ondan alıyordum ve selenyum haftada 3 eşin içmeli mutlaka sende aynı şekilde sperm kalitesi içim selenyum erkeklerde şart hızını da arttırıyor kurtuluş orman dan da macun var adı tomris hanım macunu yumurta kalitesini çitti anlamda 2 kavanozda etkiliyor ve kızıl yonca çayını da hergün demle iç

Kız sen bunları nasıl biliyorsun çoğunu yeni duyuyorum folik kullanıyorum b12 normal dediği için bir şey vermedi doktor bide d vitamini kullanıyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…