Canım ben eczacılık okuyorum ondan hakimim b12 folik asit olmadan depoları doldurmaz 3 aya degerleirn düşer tekrar d3k2 de magnezyum olmadan aynı şekilde Malesef omega 3 de ifos onaylı değilse yüksek epa ve dha içermiyorsa anlamsızKız sen bunları nasıl biliyorsun çoğunu yeni duyuyorumfolik kullanıyorum b12 normal dediği için bir şey vermedi doktor bide d vitamini kullanıyorum sanırım.
Tamam bakıcam mutlakaTürkiye’de yaşıyorsan kuzum favronun al vitaminlerini bu arada ben eczacılık bölümü 2 sınıfım bu yüzden öneriyorum
Çok şey içmek gerekiyor o zamanCanım ben eczacılık okuyorum ondan hakimim b12 folik asit olmadan depoları doldurmaz 3 aya degerleirn düşer tekrar d3k2 de magnezyum olmadan aynı şekilde Malesef omega 3 de ifos onaylı değilse yüksek epa ve dha içermiyorsa anlamsız
Hepsi buradaya gir markayı incele ordan yorumları Türkiye’de ki en iyi vitamin markası o henüz 2 sene önce çıkarıldı yatırımcısı muazzam üst segment vitaminler üretti içerikleri bileşenleri organik kapsülleri de titanyum kapsül biliyorsunuz titanyum kapsüller midede değil bagırsakta çözülür bu çok önemliTamam bakıcam mutlaka
Neler içiyorum bir bilsen benim eski değerlerim ile yeni değerlerim arasında uçurum var doktorlar bile inanamıyor nasıl bu kadar düzeltebildigime ve ben ekstra iyotta alıyorum lugol iyot yüzde 2 lik günde bir bardak suya iki damla şeklindeÇok şey içmek gerekiyor o zaman
İyot ne için? Eşim o kadar karşı ki ilaç ve takviyelere yavaş yavaş hayatımıza sokmaya çalışıyorum.Neler içiyorum bir bilsen benim eski değerlerim ile yeni değerlerim arasında uçurum var doktorlar bile inanamıyor nasıl bu kadar düzeltebildigime ve ben ekstra iyotta alıyorum lugol iyot yüzde 2 lik günde bir bardak suya iki damla şeklinde
İyot bende kullanıyorum. İyot aslında ilaç değil tek başına bütün eksiklikleri tamamlayici bence mesela onu kullandığında antibiyotik vs gerek kalmiyo ateşi dusuruyo sırtına sürüyorsunuz öksürüğü al boğazına sur ağrısı gitsin vs vsİyot ne için? Eşim o kadar karşı ki ilaç ve takviyelere yavaş yavaş hayatımıza sokmaya çalışıyorum.
Vücudumuzun iyota ihtiyacı var tiroid hormonlarımın t3t4 senztezi için alıyorum grip olduğunuzda bogaz enfeksiyonumda yoğun öksürükte boyna göğse sırta kafes şeklinde uygulandıfında bile iyileştiriyorİyot ne için? Eşim o kadar karşı ki ilaç ve takviyelere yavaş yavaş hayatımıza sokmaya çalışıyorum.
Instagrandan hasan hüsnü eren hocayı bi takip et canimİyot ne için? Eşim o kadar karşı ki ilaç ve takviyelere yavaş yavaş hayatımıza sokmaya çalışıyorum.
Birde doğal östrojen dengemizi korumak için keten tohumu yağı her sabah aç karnına için kızlarInstagrandan hasan hüsnü eren hocayı bi takip et canim
Geçenlerde bende okumuştum bunu birde omega3 deposu olduğu söyleniyordu kullanmak lazım aslindaBirde doğal östrojen dengemizi korumak için keten tohumu yağı her sabah aç karnına için kızlar
Evet yapıcam şuan bile yapmak istiyorum da anlamsız olur diye bekliyorum
Teşekkür ederimBirde doğal östrojen dengemizi korumak için keten tohumu yağı her sabah aç karnına için kızlar
Ben geçenlerde yapmistim çizgi kaybolmuştu şimdi bayağı belirginlesmisEvet yapıcam şuan bile yapmak istiyorum da anlamsız olur diye bekliyorum
tep başına yeterli degil omega 3 için ama biz kadınlar için muazzam östrojen için aslında bitki deyip geçtiğimiz bir çok şey çok önemli keşke zamanında yapsaymışız içseymişiz haftada en az üç kere insan başına gelince anlıyor kıymetini şimdi düzenli Hayıt tohumu aslan pençesi kızıl yonca civan perçemi çayı içiyorum ama şu kav mantarı yok mu onun şifası hiçbirşeyde yok eşim bile artık her akşam içiyor nefes alıp verişim değişti diyor öyle muazzam faydalıGeçenlerde bende okumuştum bunu birde omega3 deposu olduğu söyleniyordu kullanmak lazım aslinda
Ben de sağlıklciyim canım bilgim varTürkiye’de yaşıyorsan kuzum favronun al vitaminlerini bu arada ben eczacılık bölümü 2 sınıfım bu yüzden öneriyorum
Bu ay regl ilk günü yumurtlama görene kadar testere disli aslan pencesi çayı içtim normalde geç yumurtlarim ilk defa bu sefer 14.gun yumurtladim bu çayla yumurtlamayi görünce bırakın diyolar bıraktım bakalim civan percemi bana fayda etmedi ya hayatı kullanmadım çok duydum okudum ama onuda deniycem insallahtep başına yeterli degil omega 3 için ama biz kadınlar için muazzam östrojen için aslında bitki deyip geçtiğimiz bir çok şey çok önemli keşke zamanında yapsaymışız içseymişiz haftada en az üç kere insan başına gelince anlıyor kıymetini şimdi düzenli Hayıt tohumu aslan pençesi kızıl yonca civan perçemi çayı içiyorum ama şu kav mantarı yok mu onun şifası hiçbirşeyde yok eşim bile artık her akşam içiyor nefes alıp verişim değişti diyor öyle muazzam faydalı
Üçünü karıştır demle canım fayda etmiştir civannperçemi östrojen desteği sağlıyor adet düzenleyici testere dişli aslan pençesi peogestoren destekler kadın otu derler Anadolu’da bu sebeple yumurtlama da etkisi olmuştur hayta düşük için bile ilk haftalarda koruyucu etkisi var Hayıt ta yumurtlama için muazzam cibaperçemi içersen çok rahat geçer adet döngün kasları gevşetici özelliği varBu ay regl ilk günü yumurtlama görene kadar testere disli aslan pencesi çayı içtim normalde geç yumurtlarim ilk defa bu sefer 14.gun yumurtladim bu çayla yumurtlamayi görünce bırakın diyolar bıraktım bakalim civan percemi bana fayda etmedi ya hayatı kullanmadım çok duydum okudum ama onuda deniycem insallah
Ya çok güzel nasıl istersen canım ihtiyaç görmüyorsam elbetteki kullanmaBen de sağlıklciyim canım bilgim varo kadar her şeyi kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?