Merhaba kızlar, bu reglimin 2. günüyle beraber çörekotu bal tarçın kürünü yaptım. 10 - 12 gün deniliyordu ama ben 8. gün bıraktım. Yumurtlama günümden önce kasık bölgemde ağrılar oldu, korktuğum için devam etmek istemedim. Sonrasında yumurtlama testlerine başladım. Bugün 3.yü yaptım, pike oldukça yakın burada daha soluk görünüyor. Önceki ay bu koyuluğu görememiştim. Bugün ve yarın değerlendireceğim inşallah. Kürü çok umutlanarak yapmamıştım açıkçası, hiç yoktan faydalıdır diye denemek istedim ama yararı oldu sanırım. Bugün benim doğum günüm, diliyorum ki Allahtan hem bana hem burada isteyen herkese kolaylıkla, sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_3718.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 40
Öncelikle nice mutlu güzel yıllara dilerim buradaki bütün kadınlar hamile kalır ve birlikte bu sevinci paylaşırız

Çok amin

Merhaba size bir sorum olacak
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Eczacılık okuduğunuz için bilirsiniz.

İlk hamileliğimde doktorum bana multivitamin olarak decavit pronatal ve ayrıca 1000mg bir omega 3 vermişti. Çok bilinen bir marka değildi. O yüzden hatırlayamıyorum.

Ama şimdiki hamileliğimde new life efa mom kullanmak istiyorum. İçeriği daha güzel bence.
Şu şekilde;

Ama bunda balık yağı, omega 3 oranı daha az.
Bunu aldığım zaman ekstra bi tane daha omega 3 takviyesi kullanmam gerekir mi sizce? Bilginiz var mı? Doktoruma soracağım tabii ki ama sizin de önerinizi almak istedim. Bazen doktorlar çok önemsemiyor gibi geliyor bu vitamin işini.

haifa civan percemini kaç ay düzenli kullandım regl düzenlemesi için ama asla fayda etmedi bende bidahada içmedim belki. Bana fayda etmedi

Foto atsanaaaaaa
şimdi hani belki dersiniz vucutta herzaman oluyo ondan böyle cikmis diye bu zaten gebelik belirtisi değil önceki belli olmayıp bu belli olduğu için

Eklentiler

• 1000235516.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 36
Size önerim hepsini ayrı ayrı almanız 24mg epa 20 mg dha çok düşük balık yağı 400 mg çok düşik folik asiti yeterliymiş ama d3 k2 olmalı mesela b6 vitamini bende alıyorum size önerim şöyle

1- Yamamoto Nutrition OmegaPRO IFOS™
2- Koenzim Q10 Ubikinol formu en saf Kaneka QH hammaddesi olan bu
3- Vitamin D3 + K2 MK-7 formu yüksek biyoyararlanım Thorne Research Vitamin D/K2 Liquid
4- Magnezyum En yüksek emilim için sitrat veya glisinat formu Pure Encapsulations Magnesium Glycinate
5- Demir Eritrosit demir veya bisglisinat formu en az yan etkiyle maksimum emilim Pure Encapsulations Ferrochel Iron Bisglycinate biliyorsunuz demir sıkıntılı yan etkisi çok o yüzden formu önemli
6- B12 Metilkobalamin formu yüksek biyoyararlanım Jarrow Formulas Methyl B12
7- Folik Asit Methylfolate, aktif form Thorne 5-MTHF
8- selenyum & çinko ben bu ikisini de pure encapsulation Kullanıyorum
İyot lugol olarak suya iki damla yüzde 2 lik atıyorum bu attıklarım yurt dışında kullandığım vitamin markaları eğer Türkiye’de yaşıyorsanız favron markasından omega 3 magnezyum demir d3k2 folik asit selenyum çinko bir arada vitamini var Q10 da beauty adıyla satıyorlar yani benim kullandıklarım Avrupa’daki en iyi içeriğe sahip vitamin markaları Türkiye’de de tavrından iyisi yok şuan birde ben kav mantarı içiyorum bir avuç kav mantarını 1 litre suda kaynatıp hergün içiyorum

Oğlum geliyo gidiyo ben olsam test yaparım nolur yap nolur yap diyo ben dursam etkenler durmamak izin vermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…