Bölüm nedir peki senin canım ?Ben de sağlıklciyim canım bilgim varo kadar her şeyi kullanmak istemiyorum
Sizin içiniz çok zor sağlıkçılara Allah sabır versinBaya sağlıkçı varmış ne güzel bende sağlıkçıyım
Aminn aminnnSizin içiniz çok zor sağlıkçılara Allah sabır versin
Foto atsanaaaaaaBen geçenlerde yapmistim çizgi kaybolmuştu şimdi bayağı belirginlesmisdayanamadim
Öncelikle nice mutlu güzel yıllara dilerim buradaki bütün kadınlar hamile kalır ve birlikte bu sevinci paylaşırızMerhaba kızlar, bu reglimin 2. günüyle beraber çörekotu bal tarçın kürünü yaptım. 10 - 12 gün deniliyordu ama ben 8. gün bıraktım. Yumurtlama günümden önce kasık bölgemde ağrılar oldu, korktuğum için devam etmek istemedim. Sonrasında yumurtlama testlerine başladım. Bugün 3.yü yaptım, pike oldukça yakın burada daha soluk görünüyor. Önceki ay bu koyuluğu görememiştim. Bugün ve yarın değerlendireceğim inşallah. Kürü çok umutlanarak yapmamıştım açıkçası, hiç yoktan faydalıdır diye denemek istedim ama yararı oldu sanırım. Bugün benim doğum günüm, diliyorum ki Allahtan hem bana hem burada isteyen herkese kolaylıkla, sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Çok aminMerhaba kızlar, bu reglimin 2. günüyle beraber çörekotu bal tarçın kürünü yaptım. 10 - 12 gün deniliyordu ama ben 8. gün bıraktım. Yumurtlama günümden önce kasık bölgemde ağrılar oldu, korktuğum için devam etmek istemedim. Sonrasında yumurtlama testlerine başladım. Bugün 3.yü yaptım, pike oldukça yakın burada daha soluk görünüyor. Önceki ay bu koyuluğu görememiştim. Bugün ve yarın değerlendireceğim inşallah. Kürü çok umutlanarak yapmamıştım açıkçası, hiç yoktan faydalıdır diye denemek istedim ama yararı oldu sanırım. Bugün benim doğum günüm, diliyorum ki Allahtan hem bana hem burada isteyen herkese kolaylıkla, sağlıklı bir evlat nasip etsin.
tep başına yeterli degil omega 3 için ama biz kadınlar için muazzam östrojen için aslında bitki deyip geçtiğimiz bir çok şey çok önemli keşke zamanında yapsaymışız içseymişiz haftada en az üç kere insan başına gelince anlıyor kıymetini şimdi düzenli Hayıt tohumu aslan pençesi kızıl yonca civan perçemi çayı içiyorum ama şu kav mantarı yok mu onun şifası hiçbirşeyde yok eşim bile artık her akşam içiyor nefes alıp verişim değişti diyor öyle muazzam faydalı
şimdi hani belki dersiniz vucutta herzaman oluyo ondan böyle cikmis diye bu zaten gebelik belirtisi değil önceki belli olmayıp bu belli olduğu içinFoto atsanaaaaaa
Fotoda daha az belli oluyo 2 gün önce yaptığında onu cope attimda c belliydi diğeri hiç yoktu fotosunu cekmisim
Size önerim hepsini ayrı ayrı almanız 24mg epa 20 mg dha çok düşük balık yağı 400 mg çok düşik folik asiti yeterliymiş ama d3 k2 olmalı mesela b6 vitamini bende alıyorum size önerim şöyleMerhaba size bir sorum olacak
Cevap verirseniz çok sevinirim.
Eczacılık okuduğunuz için bilirsiniz.
İlk hamileliğimde doktorum bana multivitamin olarak decavit pronatal ve ayrıca 1000mg bir omega 3 vermişti. Çok bilinen bir marka değildi. O yüzden hatırlayamıyorum.
Ama şimdiki hamileliğimde new life efa mom kullanmak istiyorum. İçeriği daha güzel bence.
Şu şekilde;
Eki Görüntüle 3613410
Ama bunda balık yağı, omega 3 oranı daha az.
Bunu aldığım zaman ekstra bi tane daha omega 3 takviyesi kullanmam gerekir mi sizce? Bilginiz var mı? Doktoruma soracağım tabii ki ama sizin de önerinizi almak istedim. Bazen doktorlar çok önemsemiyor gibi geliyor bu vitamin işini.
Regl neden düzensiz peki pcos mu var ?haifa civan percemini kaç ay düzenli kullandım regl düzenlemesi için ama asla fayda etmedi bende bidahada içmedim belki. Bana fayda etmedi
Hayır yok bekarkende hep düzensizliği sonra düzene bindi spraili çıkartırdım tekrar duzensizlestiRegl neden düzensiz peki pcos mu var ?
Mutlaka düzene girecektir tekrar kist miyom pcos vs yoksa merak etmeyinHayır yok bekarkende hep düzensizliği sonra düzene bindi spraili çıkartırdım tekrar duzensizlesti
Ayyyyy acaba mı kızzzz bende heyecan yaptım şimdişimdi hani belki dersiniz vucutta herzaman oluyo ondan böyle cikmis diye bu zaten gebelik belirtisi değil önceki belli olmayıp bu belli olduğu için
Genetik lisans biyokimya yüksek lisansBölüm nedir peki senin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?