Ya kızlar beni çok güldürdünüz akşam akşam gerçekten insan her şeye inanıyormuş bu sürece girince

Aa ben hiç duymadım ya. 2 ay oldu kullanıyorum. Doktor hamile kalınca da kullanabilirsin kesmeden demişti ama huylandım şimdi kız
Canım ben doktordan duymadım arkadaş söylemişti emin değildi oyüzden ben keşke devam etseydim dedim yani sen öyle deyince

İlişkiden hemen sonra sırtüstü yatıp poponu kaldırıyorsun o şekilde 20 saniye bekliyorsun canım sprem daha hızlı ulaşıyormuş

20 sn beklemiyosun yavrum. Ordaki 20 saniye dedigi spermin yumurtaya ulasma suresiymis. Yani nasil anlatayim spermler geldigi andan itibaren 20 saniye icinde o pozisyona gecmen ve 1-2 dk beklemen lazim. E 20 saniyeyi de sayamam yani o sirada dur hemen sunu yapmam lazim diyene kadar coktan geciyor aksam aksam cok guldum ya

Hauqjahwhwhha gözümde canlandı bi an Allah iyiliğinizi versin ya, süpersiniz

Ay aklımda öyle kalmış valla biri der az dursun eşiniz diye biri der iki dkaika kıçının üstünde dur valla ne şekle gircez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…