Bana doktor ara vermeye gerek yok kullanabilirsin bir sakıncası olmaz dediAa ben hiç duymadım ya. 2 ay oldu kullanıyorum. Doktor hamile kalınca da kullanabilirsin kesmeden demişti ama huylandım şimdi kız
Evet bana da öyle söyledi. Sadece eczacı yemekten sonra iç istersen aç karnına içme dedi, o kadarBana doktor ara vermeye gerek yok kullanabilirsin bir sakıncası olmaz dedi
Ben neredeyse 1 senedir kullanıyorum yaniEvet bana da öyle söyledi. Sadece eczacı yemekten sonra iç istersen aç karnına içme dedi, o kadar
Evet evet onu ben de yapıyorumKızlar sırt üstü pozisyonda yaparsanız oluyorayıp ama hatta ben hemen eşime kalkma bekle diyorum 10 sn de onu bekletiyorum ElizabethBennettt nryyy
Ayrı olarak folik asite gerek var mı diye sormuştum, bu yeterli tek başına demişti hattaBen neredeyse 1 senedir kullanıyorum yani
Şu an ben de ayrıca almıyorum kullandığım inositolun içinde var ordan alıyorum folik asitiAyrı olarak folik asite gerek var mı diye sormuştum, bu yeterli tek başına demişti hatta
Aman bebiş olsun da her şeyi denerizYa kızlar beni çok güldürdünüz akşam akşamgerçekten insan her şeye inanıyormuş bu sürece girince
Canım ben doktordan duymadım arkadaş söylemişti emin değildi oyüzden ben keşke devam etseydim dedim yani sen öyle deyinceAa ben hiç duymadım ya. 2 ay oldu kullanıyorum. Doktor hamile kalınca da kullanabilirsin kesmeden demişti ama huylandım şimdi kız
Ben yapmaya çalışırken kaçıyorlar ya hahahİlişkiden hemen sonra sırtüstü yatıp poponu kaldırıyorsun o şekilde 20 saniye bekliyorsun canım sprem daha hızlı ulaşıyormuş
Hmm anladım canım şimdi. Duymadım çünkü biraz araştırmıştım da. Olsun, şimdi ne kullanıyorsan şifa olsun inşallahCanım ben doktordan duymadım arkadaş söylemişti emin değildi oyüzden ben keşke devam etseydim dedim yani sen öyle deyince
İlişkiden hemen sonra sırtüstü yatıp poponu kaldırıyorsun o şekilde 20 saniye bekliyorsun canım sprem daha hızlı ulaşıyormuş
Hauqjahwhwhha gözümde canlandı bi an20 sn beklemiyosun yavrum. Ordaki 20 saniye dedigi spermin yumurtaya ulasma suresiymis. Yani nasil anlatayim spermler geldigi andan itibaren 20 saniye icinde o pozisyona gecmen ve 1-2 dk beklemen lazim. E 20 saniyeyi de sayamam yani o sirada dur hemen sunu yapmam lazim diyene kadar coktan geciyoraksam aksam cok guldum ya
Ay20 sn beklemiyosun yavrum. Ordaki 20 saniye dedigi spermin yumurtaya ulasma suresiymis. Yani nasil anlatayim spermler geldigi andan itibaren 20 saniye icinde o pozisyona gecmen ve 1-2 dk beklemen lazim. E 20 saniyeyi de sayamam yani o sirada dur hemen sunu yapmam lazim diyene kadar coktan geciyoraksam aksam cok guldum ya
Hepimize inşallahhHmm anladım canım şimdi. Duymadım çünkü biraz araştırmıştım da. Olsun, şimdi ne kullanıyorsan şifa olsun inşallah
Evet içinde 400 mg var yetiyor canımAyrı olarak folik asite gerek var mı diye sormuştum, bu yeterli tek başına demişti hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?