Günlerimiz aynı yumurtlama gördün mü bu ayTopic geziyoruz beni de şazın bakalım inşallah ugurlu gelir sat 4 haziran bat 1 temmuz
Hiç hamile kalmadım süreç nasıl bir bilgim yok ama inşallah görürsün canımmerhaba kızlar pazartesi günü kesem göründü çok şükür ama minicik, haftaya persembe cagırdı doktor o zaman icnde bebek görmemiz lazm dedi görünür dimi? kalp atısı duyulur mu? yumurtlama tarihim 20 mayıstı
En hayırlı ve tez vaktinde kavuşmak nasip olsun inşallahMerhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun
Amin canım inşallah hepimizeEn hayırlı ve tez vaktinde kavuşmak nasip olsun inşallah
Ben ovülasyonda pik göremiyorum daha hiç kıpkırmızı görmedim bu ay felara içtim 10.Gün iki yumurtan var dedi 12 mm lik 13.gün göremiyorum çatlamış sanırım dedi digeri de olgunlaşmış dedi eğer ovü de yumurtlama göremiyosan sıkma canını bende ovüde hiç göremiyorumGünlerimiz aynı yumurtlama gördün mü bu ay
Yok ben görüyorum benim yumurtlamada herhangi bi sorunum testlerimden emin olamadım o yüzden sormak istedim , şeyi anlayamadım normalde yumurtluyorsunuz ama testlerde mi çıkmıyorBen ovülasyonda pik göremiyorum daha hiç kıpkırmızı görmedim bu ay felara içtim 10.Gün iki yumurtan var dedi 12 mm lik 13.gün göremiyorum çatlamış sanırım dedi digeri de olgunlaşmış dedi eğer ovü de yumurtlama göremiyosan sıkma canını bende ovüde hiç göremiyorum
Evet canım şa yakalayamıyorum bilmiyorum hatta kimyasal da geçirdim ama ovü testlerde iki side eşit koyu olmuyor hiçYok ben görüyorum benim yumurtlamada herhangi bi sorunum testlerimden emin olamadım o yüzden sormak istedim , şeyi anlayamadım normalde yumurtluyorsunuz ama testlerde mi çıkmıyor
Farklı test denediniz mi sıvı alımına dikkat ettiniz ve aynı saatte yaptınız mı acaba yeterli olduğunla mı ulaşmıyorEvet canım şa yakalayamıyorum bilmiyorum hatta kimyasal da geçirdim ama ovü testlerde iki side eşit koyu olmuyor hiç
Eşit olmuyor zaten biri daha koyu olması lazımEvet canım şa yakalayamıyorum bilmiyorum hatta kimyasal da geçirdim ama ovü testlerde iki side eşit koyu olmuyor hiç
Evet inovita ve labo denedim benim için kullanışlı olmayınca doktora gösteriyorum artık varmı ne zaman çatlayacak diyeFarklı test denediniz mi sıvı alımına dikkat ettiniz ve aynı saatte yaptınız mı acaba yeterli olduğunla mı ulaşmıyor
Çok stresli bence zaten ovu testi yapmak seninki daha garanti iyi bir doktorsaEvet inovita ve labo denedim benim için kullanışlı olmayınca doktora gösteriyorum artık varmı ne zaman çatlayacak diye
20mm üzeri pik oluyor sanırım belki yumurtalar daha küçük boyutlarda oluşup çatlıyorsa ondan pik olmuyor olabilirEvet inovita ve labo denedim benim için kullanışlı olmayınca doktora gösteriyorum artık varmı ne zaman çatlayacak diye
Evet oda olabilir. Artık kandim bişeyleri takip etmek acaba şöylemi böylemi diye düşünmek yordu beni inşallah bu şekilde öğrenirim ayda 3 kontrol başladım allah hepimize bu hayırlı haberi aldırsın tez vakitte20mm üzeri pik oluyor sanırım belki yumurtalar daha küçük boyutlarda oluşup çatlıyorsa ondan pik olmuyor olabilir
Ben artık kullanmıyorum 3 kez denedim ovulasyon testi anca strese soktu zaten yumurtladığımı anlıyorum o yüzden bıraktımKızlar ovülasyon testi yapmak gerek mi? Bazı konularda bilgisizim de o açıdan soruyorum.
Kesinlikle ben de bıraktım o yüzden zaten çok yorucu bütün bir ay aklımızda bu oluyor testler iyice yoruyor ilişkiler görev gibi oluyorEvet oda olabilir. Artık kandim bişeyleri takip etmek acaba şöylemi böylemi diye düşünmek yordu beni inşallah bu şekilde öğrenirim ayda 3 kontrol başladım allah hepimize bu hayırlı haberi aldırsın tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?