Görmüştüm bi kaç yerde ama deneyelim olmazsa bide öyle deneriz diye düşünmüştüm kendi kendime. Dediğiniz gibi sanki strese sokacakmış beni gibi hissettim.Ben artık kullanmıyorum 3 kez denedim ovulasyon testi anca strese soktu zaten yumurtladığımı anlıyorum o yüzden bıraktım
Yumurta akı gibi uzayan bir akıntı oluyor canım yumurtlama zamanındaGörmüştüm bi kaç yerde ama deneyelim olmazsa bide öyle deneriz diye düşünmüştüm kendi kendime. Dediğiniz gibi sanki strese sokacakmış beni gibi hissettim.
Nasıl anlıyorsunuz çok özel değilse şayet
Kaç yaşındasınız ? Bu şekilde yönlenirmek tabiki doğru olmaz ayrıc amh tek başına önemli değil diye çok hekim var önemli olan sayı değil yumurtanın kalitesi tek bir yumurta bile gebe kalmak için yeterli aslında , evladınızı Allah bağışlasın ben sanırım tüp bebek yaparak maddi manevi o sürece girmek istemezdim rabbim verirse verir derdimGünaydın kızlar
Ayın 27sine kadın doğuma randevu aldım. Hormon değerlerime baktıracağım. Geçen sene haziranda AMH değerim düşük çıkmıştı. Tekrar baktırıp ona göre bir ilerleme kaydedeceğiz. Size bir sorum olacak. Bir kızım var 3 yaşında çok şükür. Biz eşimle ikinci istiyoruz ama doktor düşük değerden kaynaklı tüp bebek yapmamızı söyledi. Siz olsanız tüp bebek dener miydiniz? Yoksa nasılsa bir tane var. Olursa normal olsun diyip tüp bebeği reddeder misiniz?
Allah bağışlasın evladınızıGünaydın kızlar
Ayın 27sine kadın doğuma randevu aldım. Hormon değerlerime baktıracağım. Geçen sene haziranda AMH değerim düşük çıkmıştı. Tekrar baktırıp ona göre bir ilerleme kaydedeceğiz. Size bir sorum olacak. Bir kızım var 3 yaşında çok şükür. Biz eşimle ikinci istiyoruz ama doktor düşük değerden kaynaklı tüp bebek yapmamızı söyledi. Siz olsanız tüp bebek dener miydiniz? Yoksa nasılsa bir tane var. Olursa normal olsun diyip tüp bebeği reddeder misiniz?
Kız ben yumurtlamada olabilirim ya o zamanYumurta akı gibi uzayan bir akıntı oluyor canım yumurtlama zamanında
ElizabethBennettt yaptın mı ovulasyon testi canım çatladı mı
Benim daha bugün bitti adet tamamen bakalım denk gelmeyecek herhalde bu ay ya nasipYok canim 14.00 te yapiyorum her gun daha yapmadim. Simdi 2-3 saat sivi almayip yapacagim. Sen ne alemdesinn?
Doğurganlık penceresi yaklaşık 5 gün zaten o akıntıyı takip et ve değerlendirKız ben yumurtlamada olabilirim ya o zamankocam bey acil göreve ! Hahahahha
Benim daha bugün bitti adet tamamen bakalım denk gelmeyecek herhalde bu ay ya nasip
İşte bu ay bizim de öyle gibi bir şeyBenimki sizden once belli olur ogrenirim olumlu ya da olumsuz sonra sizi beklerim artikzaten bir dahaki ay esimle ayriyiz ara verecegim ben mecburi
İşte bu ay bizim de öyle gibi bir şey
İzne gideceğiz düğün var çok kalabalık evYaaa cok sinir bozucu. Ben turkiyeye gidecegim icin ayri olacaz siz neden ayrisiniz bu ay ?
Burda yasaknryyy ben bilmiyordum bak 20 mm olunca gösterdiğini benimkine doktora git desem asla gitmez her ay pik oluyor hemde c den baya baya koyu bizim izinler daha yeni başlıyor bide memlekete yakın olunca hafta sonu bile gidip geliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?