Ben artık kullanmıyorum 3 kez denedim ovulasyon testi anca strese soktu zaten yumurtladığımı anlıyorum o yüzden bıraktım
Görmüştüm bi kaç yerde ama deneyelim olmazsa bide öyle deneriz diye düşünmüştüm kendi kendime. Dediğiniz gibi sanki strese sokacakmış beni gibi hissettim.
Nasıl anlıyorsunuz çok özel değilse şayet

Günaydın kızlar
Ayın 27sine kadın doğuma randevu aldım. Hormon değerlerime baktıracağım. Geçen sene haziranda AMH değerim düşük çıkmıştı. Tekrar baktırıp ona göre bir ilerleme kaydedeceğiz. Size bir sorum olacak. Bir kızım var 3 yaşında çok şükür. Biz eşimle ikinci istiyoruz ama doktor düşük değerden kaynaklı tüp bebek yapmamızı söyledi. Siz olsanız tüp bebek dener miydiniz? Yoksa nasılsa bir tane var. Olursa normal olsun diyip tüp bebeği reddeder misiniz?

Yumurta akı gibi uzayan bir akıntı oluyor canım yumurtlama zamanında

Kaç yaşındasınız ? Bu şekilde yönlenirmek tabiki doğru olmaz ayrıc amh tek başına önemli değil diye çok hekim var önemli olan sayı değil yumurtanın kalitesi tek bir yumurta bile gebe kalmak için yeterli aslında , evladınızı Allah bağışlasın ben sanırım tüp bebek yaparak maddi manevi o sürece girmek istemezdim rabbim verirse verir derdim

Allah bağışlasın evladınızı
Amh değeri çok düşük olup tedavisiz hamile kalan çok fazla insan var. Tek başına yeterli bir şey değil diye okuyorum ama hekiminiz daha iyi bilir.
Tüp bebek mevzusu aslında sizin maddi manevi gücünüzle alakalı. Ben yapamam derim ama belki siz yapabilirsiniz. Kişisel bir konu biraz sanki.
Gönlünüzce olsun her şey dilerim

nryyy ben bilmiyordum bak 20 mm olunca gösterdiğini benimkine doktora git desem asla gitmez her ay pik oluyor hemde c den baya baya koyu bizim izinler daha yeni başlıyor bide memlekete yakın olunca hafta sonu bile gidip geliyoruz

Burda yasak benim de yumurtada sorun yok sorun ne çözemedim klomen kullandığım ay 3 yumurtam bardı rahim kalınlığı da iyiydi 22,25,27 mm vardı hatta doktor ikiz bile olabilir dedi bir tane bile tutmadı

nryyy valla erkeklerde önemli işte bu konularda. Kadında bitmiyor ki iş. Mesele onları ikna edip götürmek ama benimki hayatta gitmez ağzını aradım da biraz baya iyi evet. Ben klomen falan hiç bilmiyorum aşkım açıkçası neden kullanılıyor neden bıraktın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…