Benimde her şeyden midem bulanır ama gebelikte farklı mesela ben eşimden tiksinmiştim sjjsjs şaka bir yana gebelikteki mide bulantısı gerçekten değişik olıyor çok sevdiğin bir şeyi ağzına attığın an mesela öğğk oluyor veya kokular çok ağır geliyor. Konuşsan çıkaracakmışsın gibi

En merak ettiğim şeyden eşten tiksinmek
Nasıl oluyor o gerçekten ya, kafamda bi türlü oturtamıyorum

Ben de sıgara kullanan bı insanım eşim sıgara içerken ıyyyy dedım

Benım bi kaç gün önce eşimle olan yakınlasmam da çok agrım oldu resmen kasıklarıma bıcaklar saplandı bırde yumurtadan bu yana aşırır isteksısızım sıfır yanı regle yakın oluyor muydu ya ben hatılamıyom

Eğer ağrın olduysa bi doktora danış bence canım nolur nolmaz isteksizlik biraz kendimizi kastığımız için oluyor bende öyle yani yumurtlama döneminde o kadar çok beraberlik oluyorki dönem bittiğinde uzaklaşıyorum direk

Yumurtlama zamanı çok şey yaptıysanız ondan istek yoktur işin bitti tabi

Bızımkıne numara yapıyom belım belım dıye uyumuş kalmısım sanıyo garıbım ay napım

Ay bende bende yumurtlamadan sonra regle kadar bir belki iki

Normalde her işini yapıyo işten gelıyorum yapmıs benim yemeklerımı yemıyo nedense farklı yöredenmişim onlar bu yemekleri bılmezmıs yedı yirmidört ot yıyoruzoğlunu görünce oram agrıyı buram agrıyo diyo halbukı benım yapmamı begenmıuo

Benim agzım biraz bozuktur kötü konuşurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…