Benimde her şeyden midem bulanırKızlar ya bu dönemde mide bulantısı yaşadığını anlatıyor ya arkadaşlar ben hayatımda sanırım hiç tam anlamıyla mide bulantısı yaşamadım kestiremiyorum
Bilen var mı gebelikte mide bulantısı nasıl oluyor
En merak ettiğim şeyden eşten tiksinmekBenimde her şeyden midem bulanırama gebelikte farklı mesela ben eşimden tiksinmiştim sjjsjs şaka bir yana gebelikteki mide bulantısı gerçekten değişik olıyor çok sevdiğin bir şeyi ağzına attığın an mesela öğğk oluyor veya kokular çok ağır geliyor. Konuşsan çıkaracakmışsın gibi
Ben de sıgara kullanan bı insanım eşim sıgara içerken ıyyyy dedımBenimde her şeyden midem bulanırama gebelikte farklı mesela ben eşimden tiksinmiştim sjjsjs şaka bir yana gebelikteki mide bulantısı gerçekten değişik olıyor çok sevdiğin bir şeyi ağzına attığın an mesela öğğk oluyor veya kokular çok ağır geliyor. Konuşsan çıkaracakmışsın gibi
Aynenn yaAy çok zor be her ay aynı seyı yaşıyoruz
Eğer ağrın olduysa bi doktora danış bence canım nolur nolmaz isteksizlik biraz kendimizi kastığımız için oluyor bende öyle yani yumurtlama döneminde o kadar çok beraberlik oluyorki dönem bittiğinde uzaklaşıyorum direkBenım bi kaç gün önce eşimle olan yakınlasmam da çok agrım oldu resmen kasıklarıma bıcaklar saplandı bırde yumurtadan bu yana aşırır isteksısızım sıfır yanı regle yakın oluyor muydu ya ben hatılamıyom
Gıcık oluyorsun yanından geçse bileEn merak ettiğim şeyden eşten tiksinmek
Nasıl oluyor o gerçekten ya, kafamda bi türlü oturtamıyorum
Yumurtlama zamanı çok şey yaptıysanız ondan istek yoktur işin bitti tabiBenım bi kaç gün önce eşimle olan yakınlasmam da çok agrım oldu resmen kasıklarıma bıcaklar saplandı bırde yumurtadan bu yana aşırır isteksısızım sıfır yanı regle yakın oluyor muydu ya ben hatılamıyom
Bızımkıne numara yapıyom belım belım dıyeEğer ağrın olduysa bi doktora danış bence canım nolur nolmaz isteksizlik biraz kendimizi kastığımız için oluyor bende öyle yani yumurtlama döneminde o kadar çok beraberlik oluyorki dönem bittiğinde uzaklaşıyorum direk
Ay bende bende yumurtlamadan sonra regle kadar bir belki ikiEğer ağrın olduysa bi doktora danış bence canım nolur nolmaz isteksizlik biraz kendimizi kastığımız için oluyor bende öyle yani yumurtlama döneminde o kadar çok beraberlik oluyorki dönem bittiğinde uzaklaşıyorum direk
Hahaha aynısını dün eşim soyledı yumurta zamanı gelirsin sen dedıYumurtlama zamanı çok şey yaptıysanız ondan istek yoktur işin bitti tabi
Bende eşime diyorum işim bitti uzak dur dşyeHahaha aynısını dün eşim soyledı yumurta zamanı gelirsin sen dedıişin bitti tabi dıyo
Kız yok nerde kendı evımde rahattım yenı evlıyım ben 9 aya yenı gırdık 12 gün kndı evımde kaldım sonra kayınvalıde hasta ona bakıyom şimdiAy bende bende yumurtlamadan sonra regle kadar bir belki iki
Bende eşime diyorum işim bitti uzak dur d
Geçmiş olsun acil acil şifalar dilerimKız yok nerde kendı evımde rahattım yenı evlıyım ben 9 aya yenı gırdık 12 gün kndı evımde kaldım sonra kayınvalıde hasta ona bakıyom şimdi
Klasık kaynana ilk başta kızım kuzum dıyolar sonrası allahım neydı gunahımGeçmiş olsun acil acil şifalar dilerim
Benim agzım biraz bozuktur kötü konuşurum benNormalde her işini yapıyo işten gelıyorum yapmıs benim yemeklerımı yemıyo nedense farklı yöredenmişim onlar bu yemekleri bılmezmıs yedı yirmidört ot yıyoruzoğlunu görünce oram agrıyı buram agrıyo diyo halbukı benım yapmamı begenmıuo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?