- 18 Aralık 2024
- 405
- 264
- 18
- 27
Ben gereken tavrı gosterdım esımede soyledım ben senden evlenırken hıc bısey ıstemedım dedım ama bana aılenle yasıcaz dememıstın dedım sokağa mu atayım dedi at demiyorum dedım ama bırsz daha benı ezmeye devam ederse kendı evıme gıderım senıde boşarım dedım şimdi raz yola geldı kız eşimin yanında bans bı ıyı davranıyolar ama o yokken senmısın bıseyı yanlıs yapanBenim agzım biraz bozuktur kötü konuşurum ben
Aman hepimizin başında var kendisini hiç sevmem ama Allah da başımızdan eksik etmesin eşimin annesi sonuçta.. tavrını koyduysan gerisini halledersinDüğünü eşimle ben yaptık bır kuruş destek çıkmadılar hala borç ödüyoruz neyın borcu bu diyolar
Ay ay ay bu çok güzel bir habeeerrkızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
Aynen öyle tam olarak bende artık öyle yapıyorım bana değer vermeyene ben hiç vermemAman hepimizin başında var kendisini hiç sevmem ama Allah da başımızdan eksik etmesin eşimin annesi sonuçta.. tavrını koyduysan gerisini halledersin
Yok zaten ayırt edilmemeli özellikle sahiplendim kızımıOlsun cins olmasa nolur anneminde tekiri var hepsi bizim canımız
Maşallah kardeşide gelir onunla beraber büyümeye devam ederler inşallahBenim tontiğim de 2 yaşına girecekevlat hasreti gideriyoruz kendisiyle
Aminnnn inşallahhhMaşallah kardeşide gelir onunla beraber büyümeye devam ederler inşallah
Bende bi yerlerden kendimi atmayı düşünüyorum artıkAdete 1 hafta kaldı 0 belirti yine olmadı
Susss kız allah korusunBende bi yerlerden kendimi atmayı düşünüyorum artık
Gülüyorum ediyprum ama sinir basıyor vallaSusss kız allah korusun
Aşkım daha var bekle sabret belirtim öğrenende çok diyorlar bakAdete 1 hafta kaldı 0 belirti yine olmadı
Bende aksine bu ay hiç umutlu degilimGüzel sonuçlansında nasıl olsa geçer ben bu sefer çok umutluydum ama olmadı
amiiinn çok teşekkür ederimAy ay ay bu çok güzel bir habeeerrTebriklerr sağ salim kucağına alasın Darısı bize
Gözün aydın canım benim sağlıkla yükselsin inşallahkızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
Mesela kokmasada sana leş gibi kokuyor gibi geliyoEn merak ettiğim şeyden eşten tiksinmek
Nasıl oluyor o gerçekten ya, kafamda bi türlü oturtamıyorum
Ay nasıl yaaa inanamıyorum gerçekten asla tahmin edemiyorumBenimde her şeyden midem bulanırama gebelikte farklı mesela ben eşimden tiksinmiştim sjjsjs şaka bir yana gebelikteki mide bulantısı gerçekten değişik olıyor çok sevdiğin bir şeyi ağzına attığın an mesela öğğk oluyor veya kokular çok ağır geliyor. Konuşsan çıkaracakmışsın gibi
Kiz dur ne atması daha bebis buyutcenBende bi yerlerden kendimi atmayı düşünüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?