Bizde öyle her türlü belirtiye heyecanlanıyorum ama bakalım

Ay ne şartlar altında yasıyorum bi bilseniz eğer hamıleysem nu bana en büyük umut olur umarım hepimiz evlat hasretı son bulur yanımdan geçen çocuklu kadınlara bakarken gozlerım doluyor hep

Ay ne şartlar altında yasıyorum bi bilseniz eğer hamıleysem nu bana en büyük umut olur umarım hepimiz evlat hasretı son bulur yanımdan geçen çocuklu kadınlara bakarken gozlerım doluyor hep
Bende öyleyim bu süreç çok yıpratıcı ama güzel sonuçlanacak inşallah mutlu sona ulaştığımızda bugünleri unutucaz

Şafak 4 bakalım az önce lavaboya gittim nokta nokta kahverengi böyle pas gıbı leke vardı alt karnımda da agrı var ama neyse eeee umutlanmıcam

Kızlar ya bu dönemde mide bulantısı yaşadığını anlatıyor ya arkadaşlar ben hayatımda sanırım hiç tam anlamıyla mide bulantısı yaşamadım kestiremiyorum
Bilen var mı gebelikte mide bulantısı nasıl oluyor

Benım iki gündür öğleden sonra belırlı belırsız hafif bulantım olıyo ama hiç hamileliği yormuyom çünkü mıde bulantısı için bence erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…