- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Bizde öyle her türlü belirtiye heyecanlanıyorum ama bakalımAy belırtımı degılmı artık ıyıce allak bullak oldukyumurtlama gününde sol kasıgıma çok ağrıdı hastaneye gittim en son o gün Bugündür devam eden ara ara kasık agrılarım var yıne yumurtlamadN devam eden bacak agrılarım gaz sancılarını var üç gündür de gögüğlerim agrıyo bakalım ne olcak
Senin bat ne zamandı canımBizde öyle her türlü belirtiye heyecanlanıyorum ama bakalım
10 12 arası canimSenin bat ne zamandı canım
AminnnAllah bizide evlat kokusundan mahrum etmesin
Haydi insallahSize uğur getirsin kızlar
Az kalmış hadi bakalım10 12 arası canim
Bende öyleyim bu süreç çok yıpratıcı ama güzel sonuçlanacak inşallah mutlu sona ulaştığımızda bugünleri unutucazAy ne şartlar altında yasıyorum bi bilseniz eğer hamıleysem nu bana en büyük umut olur umarım hepimiz evlat hasretı son bulur yanımdan geçen çocuklu kadınlara bakarken gozlerım doluyor hep
Umarım çalısıyorken aklımdam çıkıyo da geceleri aklımı kurcalıyoBende öyleyim bu süreç çok yıpratıcı ama güzel sonuçlanacak inşallah mutlu sona ulaştığımızda bugünleri unutucaz
Son günlerde çok zor geciyoAz kalmış hadi bakalım
Benim çalışırken de hep aklımdaUmarım çalısıyorken aklımdam çıkıyo da geceleri aklımı kurcalıyo
Güzel sonuçlansında nasıl olsa geçer ben bu sefer çok umutluydum ama olmadıSon günlerde çok zor geciyo
Ay çok zor be her ay aynı seyı yaşıyoruzBenim çalışırken de hep aklımda
Benım iki gündür öğleden sonra belırlı belırsız hafif bulantım olıyo ama hiç hamileliği yormuyom çünkü mıde bulantısı için bence erkenKızlar ya bu dönemde mide bulantısı yaşadığını anlatıyor ya arkadaşlar ben hayatımda sanırım hiç tam anlamıyla mide bulantısı yaşamadım kestiremiyorum
Bilen var mı gebelikte mide bulantısı nasıl oluyor
Geç oldu ama çook tebrik ederimkızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?