Tatilde misiniz hala kız tadını çıkarBilmiyorum valla şu izin de biteydi mahvolduk ya
çok teşekkürler, inşallahGeç oldu ama çook tebrik ederimsağlıkla artsın değeriniz inşallah
İnşallahhhKiz dur ne atması daha bebis buyutcen
Ay nasıl yaaa inanamıyorum gerçekten asla tahmin edemiyorum
teşekkürler inşallah canımGözün aydın canım benim sağlıkla yükselsin inşallah
Hayırdır kız nereni yaktın geçmiş olsun dayanamiyosun degilmiAyyy bide biz bugün eczaneye gittik yanık kremi almaya az kalsın predictor early alıyordumdedim saçmalama o kadar para verme kendimi zor durdurdum resmen alışkanlık olmuş bende
Eşimin parmağı yandı sonra da benimHayırdır kız nereni yaktın geçmiş olsun dayanamiyosun degilmi
O testin bir eczanede görmedim yaAyyy bide biz bugün eczaneye gittik yanık kremi almaya az kalsın predictor early alıyordumdedim saçmalama o kadar para verme kendimi zor durdurdum resmen alışkanlık olmuş bende
Ben yeni atlattım ama ya sonu geri gidiyoruz 15 gün hemdeTatilden döndük kayınvalidemdeyiz bunalım geçirecem ya
Ay yok yaşıt falan ya habire ye iç hizmet et hemen evime gitmek istiyorumBen yeni atlattım ama ya sonu geri gidiyoruz 15 gün hemdeyaşıtın yok mu hiç çevrede
Sağol balım bende ilk defa denk geldim hangi test var diye sordum daO testin bir eczanede görmedim yageçmiş olsun
Evet aklım sürekli onda diye sanırım o kadar saçmalıyorum ki bu araBu bebis dikkatinide alt ust etti
Nedir bu çektiğimiz beeeeAy yok yaşıt falan ya habire ye iç hizmet et hemen evime gitmek istiyorum
Aklımı çelme ya yapmicam ama sen sorunca da dayanamıyorumEvet aklım sürekli onda diye sanırım o kadar saçmalıyorum ki bu arayarın ovi yapcan mı kız
Bende meraktan çatlıyorum ondanBak a
Aklımı çelme ya yapmicam ama sen sorunca da dayanamıyorum
Ay vallaNedir bu çektiğimiz beeeeaz kaldı bebek sabırrrrr tam bide pms zamanı nasıl batar insana şimdi
Geçen sefer reglime 3 gün kalasi yaptım 2 gün üst üste pik burdan hep denk geliyorum diye dedim evet benimde öyle kesin hamileyim sonra bi test yaptım negatif ve 35 gün reglim gectiBende meraktan çatlıyorum ondanSalı yapalım
Salıdan çok uzakmis yaBende meraktan çatlıyorum ondanSalı yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?