Sabahları 7de kalkıyorum kendiliğimden ya normalde uykuya çok düşkünüm aklımda test var ya uyuyamıyorumBekleyelim varsa herturlu cikicak biraz sabjr
Bende aksine bu ara öyle uykum geliyo hiç kalkasım yok dışarıdan geldim bıraksalar uyurum o dereceSabahları 7de kalkıyorum kendiliğimden ya normalde uykuya çok düşkünüm aklımda test var ya uyuyamıyorum
Hadi bakalım senden umutluyumBende aksine bu ara öyle uykum geliyo hiç kalkasım yok dışarıdan geldim bıraksalar uyurum o derece
Adetle mi başlıyım kuzumBen 3 senedir kullanıyorum doğal östrojen için her kadın kullanabilir kuzum bütçen yoksa sadece macunu al ye inşallah ikinci kavanoza gerek kalmadan şuraya gebeyim yaz
Fark etmiyor gelir gelmez başla sabah ve akşam aç karına bir tatlı kaşığıAdetle mi başlıyım kuzum
Ama ben değilim hiç bu ayHadi bakalım senden umutluyum
Kızzz hoşgeldinMerhaba aranıza yeni katıldım benıde alırmısınız listeye SAT 10 haziran tahmini BAT 11 Temmuz
Selam hoşgeldin canımMerhaba aranıza yeni katıldım benıde alırmısınız listeye SAT 10 haziran tahmini BAT 11 Temmuz
Aaa harikaa hayırlı olsunkızlarrrr değerim 15.1 çıktı. heyecanlandım ama bir yandan sakin kalmaya çalışıyoruummn
çok teşekkürlerrr30. güne kadar bekleyeyim o haldeEğer testlerde gerçekten yumurtlama görmüyorsam bu ay ciddi gecikecek demektir. Ben erken test taraftarı değilim hep beklerim günümü ama bu kez acaba mı dedim. Ayın 10’una kadar bekleyeceğim Seninde inşallah o sürede inşallah kat kat artsın değerin kuzum
teşekkür ederimm, dua edin sağlıkla artsın kızlarAaa harikaa hayırlı olsun
Nasılsın canım nasıl gidiyoHadi bakalım senden umutluyum
Hosgeldiniz sizin belirtiler neMerhaba aranıza yeni katıldım benıde alırmısınız listeye SAT 10 haziran tahmini BAT 11 Temmuz
HeyecanlıNasılsın canım nasıl gidiyo
Ay belırtımı degılmı artık ıyıce allak bullak oldukHosgeldiniz sizin belirtiler ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?