- 21 Haziran 2025
- 939
- 578
- 18
- 23
Hahahh çok iyiBızımkıne numara yapıyom belım belım dıyeuyumuş kalmısım sanıyo garıbım ay napım
Valla bugün ne ağrı ne sızı bir şey yok iki gün önce bel ağrım vardı karın ağrım vardı hepsi gitti memeler fıs zaten bu ay ben iptal gibiAy vallabelirtin var mı ya nasıl hissediyorsun
Yarın mı yapalım kız o zamanSalıdan çok uzakmis yageride duramiyorum
Bi yarın olsunda bakalim gün ola hayr olaYarın mı yapalım kız o zamanaaaa evet senin öyle bi durumun olmuştu
Tamam ben yapayımBi yarın olsunda bakalim gün ola hayr ola
Sen bu gebelik günü ovu pik çıkmasında tecrübelisin bizede artık bi yol gostericeksinYarın mı yapalım kız o zamanaaaa evet senin öyle bi durumun olmuştu
Kendini bırak benide ikna ediyosunTamam ben yapayımkendimi nasıl ikna ettim ama
Öncesinde valla hiç yapmamıştım gebelik silik çıktı ben onu çöpe attım yokmuş diye (silik olunca yoktur diye düşünmüştümSen bu gebelik günü ovu pik çıkmasında tecrübelisin bizede artık bi yol gostericeksin
Bilmiyorum ama benim yok ozaman pik olmadığına goreÖncesinde valla hiç yapmamıştım gebelik silik çıktı ben onu çöpe attım yokmuş diye (silik olunca yoktur diye düşünmüştüm) sonra aklıma ovi geldi onu yaptım pik regl günüydü ama burda bi arkadaşta gördüm çatlamadan sonra 9. 10. Gün pik olmuştu onunda. Yapıyorum bende acaba mı diye
Hayır aşkım göremedim ya inan kimseyi takip edemedimValla bugün ne ağrı ne sızı bir şey yok iki gün önce bel ağrım vardı karın ağrım vardı hepsi gitti memeler fıs zaten bu ay ben iptal gibiovilasyon yaptık dün ve bugün onları gördün mü
İlk yaptığım gün ovi testi, ikinci olanda bugunHayır aşkım göremedim ya inan kimseyi takip edemedim
Koyulaşmaya devam ederse pik olur. Chatgpt pik yakın dedi BanadaBilmiyorum ama benim yok ozaman pik olmadığına gore
Aynı durumdayız o kadar iyi anlıyorum kı senı kadın oğluyla kahve içmeye gıdıcem dıye tansıyonu yükseldi gıdemedık bır gün ızın gunumız varAy yok yaşıt falan ya habire ye iç hizmet et hemen evime gitmek istiyorum
Negatif bu henüz pik değil diyoKoyulaşmaya devam ederse pik olur. Chatgpt pik yakın dedi Banada
Benimden de hastalanırAynı durumdayız o kadar iyi anlıyorum kı senı kadın oğluyla kahve içmeye gıdıcem dıye tansıyonu yükseldi gıdemedık bır gün ızın gunumız var
Benim yumurtlama 24 nde başladı 27sinde çatladıNegatif bu henüz pik değil diyoama erken 12 13gunden sonra belli olur diyo yumurtlamanin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?