Benimden de hastalanır kaynana olursam ben yapmam diye dua ediyorum hep
Sana bısey dıyımmı asla layık degıller kendı evlatlarını düşünseler zaten böyle yapmazlar benı boşverdim ben el kızıyım ama kendı çocuklarını üzüyolar eşim bile soyledı benı dusunselerdı sana böyle davranmazlardı dedı

Eşin görüyorsa ne mutlu

İlk yaptığım gün ovi testi, ikinci olanda bugun
Acaba koyulaşma olur mu dedim ama silikleşti
Buna takılma bence inşallah vardır ya şurda bu konuyu unutayım diyorum ama yok olmuyor yazık ne yaşıyoruz valla ben çok üzülüyorum halimize

Ay vallahi en iyi kaynana ölmüş kaynanadır ya yok valla parmak izim silindi bulaşık yıkamaktan
Bizimki de elinde yıkatır hep makineyi çalıştırmaz bende üzülmeye başladım halime psikolojim bozuk şekilde sürekli test test

Bizimki de elinde yıkatır hep makineyi çalıştırmaz bende üzülmeye başladım halime psikolojim bozuk şekilde sürekli test test
Burda zaten herkes bebek istediğimizi biliyo az çok anlıyorlar olmadığını gülüyoruz ediyoruz ama içimiz kan ağlıyor tesellisi de yok bunun ya Rabbim daha fazla aratmasın inşallah , psikolojimiz bozuldu alışveriş falan gitti tek aldığımız test ya

Valla ben 2 aydır eşimden gizli alıyorum kızıyor artık yeter diye. Dediğin gibi kendime ayırdığımı testlere yatırıp duruyorum yok gebelik yok ovi ..
Amin inşallah hepimiz isteğimize kavuşur onun için alışveriş yaparız umarım

Kızçeler benim 2-3 gündür alt karnım tatlı tatlı sancılanıyor. Elektrik çarpması gibi uyuşmalar oluyor. İnşallah yumurtlama beklerken yerleşiyordur bizimki Dinlemeyeyim vücudumu psikolojik diyorum ama işte duramıyorum Bende perşembe falan test yapacağım sırf meraktan

Haber ver Bizede merak ederim biz tırt gibi bu ay yine

Haber ver Bizede merak ederim biz tırt gibi bu ay yine
Benimde psikolojik olabilir. Artık heyecanım kalmadı gibi. Bu ay ovülasyonda pik görememek beni çok demoralize etti. Bir ay boşa geçmiş gibi hissediyorum. Nasip diyorum artık kuzucum, hakkımızda hayırlısı olsun. Haber veririm tabi ki

amiiinn çok teşekkür ederim 13 ayın sonunda… umarım sağlıkla ilerler dua edin
Evet tahmin ede biliyorum ne kadar zor o bekleyiş O kadar hakediyoruz ki anne olmayı Hamileliğini sevinçle doya-doya yaşayasın, sağlıkla ilerlesin sapasağlam kucağına alasın bebişini
Dilerim buradaki herkes kendim karışık sağlıklı gebeliğe kavuşur en kısa zamanda, çok eziyetli yol

Benimde hiç bir ağrı sızım kalmadı sadece dokununca göğsüm ağrıyor oda regl öncesi olur hep umudum kalmadı bu aydanda

duygulandım vallahi, çok teşekkürler. ben de hepinize, tüm yavrusunu bekleyenlere duacıyım <3 değerlerin yükselişini, sağlıkla devam etmesini takip etme stresi var şimdi de. umarım her şey hepimiz için çok çok güzel olur <3 <3

İlk yaptığım gün ovi testi, ikinci olanda bugun
Acaba koyulaşma olur mu dedim ama silikleşti
Kızlar yapmayın bunu kendinize gerçekten çok sinir bozan bi şey silikleştimi koyulaştımı boşverin regle 5 gün kala gebelik testi yapmak bu ovulasyon testiyle koyulaşma takibinden bin kat daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…