- 21 Haziran 2025
- 939
- 578
- 18
- 23
Bat ne zamandı canım seninBenimde hiç bir ağrı sızım kalmadı sadece dokununca göğsüm ağrıyor oda regl öncesi olur hep umudum kalmadı bu aydanda
9-10 temmuz canımBat ne zamandı canım senin
Siz bilirsiniz yinede bebeğim ama bende çok yaptım bunları beni tüketti en azından normalde bi umut oluyor o umuda tutunuyorsun ama bu testleri silik görünce erkenden o umudun yok oluyorAma varsa erken oluyo cikmiyo işte canim oda can sıkıcı işte her türlü can sıkıcı
Çok az kalmış gebelik testi yapsan çıkma ihtimali var canım ne zaman yapmayı düşünüyorsun9-10 temmuz canım
Benim de aynı şekilde ve ateşim düştüBenim regl gelicek galiba öyle ağrı başladı ya
İnnovita ovulasyon testi almıştım onun içinde vardı gebelik testi hassas mı bilmiyorum ama yarın onu bı deniyim dedim.Çok az kalmış gebelik testi yapsan çıkma ihtimali var canım ne zaman yapmayı düşünüyorsun
Bu sefer kendimi tutup gebelik testi yapmiycam dediğin gibi uzuluyo insan günüm geçip öyle yapicam inşallahSiz bilirsiniz yinede bebeğim ama bende çok yaptım bunları beni tüketti en azından normalde bi umut oluyor o umuda tutunuyorsun ama bu testleri silik görünce erkenden o umudun yok oluyor
Bende silik cikardi gecen ay ama gebelik yoktuİnnovita ovulasyon testi almıştım onun içinde vardı gebelik testi hassas mı bilmiyorum ama yarın onu bı deniyim dedim.
Benim negatif dualarım sizlerleİnnovita ovulasyon testi almıştım onun içinde vardı gebelik testi hassas mı bilmiyorum ama yarın onu bı deniyim dedim.
Bende silik cikardi gecen ay ama gebelik yoktu
O hassas beta 10 ken bile çift çizgiyi çıkarıyorİnnovita ovulasyon testi almıştım onun içinde vardı gebelik testi hassas mı bilmiyorum ama yarın onu bı deniyim dedim.
Çizgi varmi benmi yanlış goruyorumBenim negatif dualarım sizlerle
Yaaa çok şaşırdımm bacım kimyasal falan olmasınBende silik cikardi gecen ay ama gebelik yoktu
Beyaz bi çizgi gördüm bendeÇizgi varmi benmi yanlış goruyorum
Yok kuzum sonra başka test yaptım negatiftiYaaa çok şaşırdımm bacım kimyasal falan olmasın
Anladım canım hiç güven yok demekki bu testlereYok kuzum sonra başka test yaptım negatifti
Eşim de artık bıktı bu testlerden direk kan ver diyoAnladım canım hiç güven yok demekki bu testlere
Beyaz bi çizgi gördüm bende
Yok kızlar tertemiz beyazÇizgi varmi benmi yanlış goruyorum
Belki kaset test ya onun için erkendir erken gebelik yapsaydın keşkeYok kızlar tertemiz beyazışıktan öyle görünüyordur
Laboquick markası. Bu test 10 15 falan algılıyor betayı. Diğer ay erken gebelik alırım awox olmazsa inşallah almam daBelki kaset test ya onun için erkendir erken gebelik yapsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?