nryyy 24 haziran da kadın doğuma aldım randevu rahim kalınlığına baktırcam bakalım ne diyecek sonraki adette yapabilirsem hormonlara baktırcam umarım sıkıntı çıkmaz bide onu düşünmek istemiyorum hiç aslında ben böyle daha panik haline geldim gibi hissediyorum sanırım sabırsızlıktan ama boşu boşuna da zaman kaybetmeyim diyorum ikilemdeyim

Hanımlar benim adetin gecikmesi 5. Gün Kan verdim artık kesinleşti geç döllenme falan hiç bir şey yok Eve gidince kekik çayıdır maydanoz suyudur bir şeyler yapacağım adetim sökülsün geri kaldım baya sizden

30 yaşındayım şu anda. 4-5 ay denedik ama olmadı. Zaten doktor geçen sene bu sene için çocuk istersek olmayacağını söylemişti ama z yine de beklemek istemiştik.
Amin inşallah isteyen hakeden her aileye nasip olsun yani eşim istemiyor aslında ama bende bu konuda aşırı kararsız kaldım. Prof söylemişti bana bu sene için tüp bebek zorunlu olur falan diye. Bir kaç denedik olmadı. Şimdi ara verdik. Tekrar doktora gidip öyle karar vereceğim artık

Selam kızlar nasılsınjz cinsiyet tahmini yapar mısınız 11 haftalık

Eklentiler

• IMG_3895.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_3894.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 45

Neden gitmiyor esleriniz? Yuzde ellisi erkeklerde bu isin. Bizim bu ay 5 olacak deneyeli onumuzdeki ay turkiyeye gelince esim doktora gidecek icimiz rahat etsin de ona gore deneyelim ya da sorun varsa tup bebek yapalim yaslar oldu 34-35 cunku

Yumurta büyütmek için kullanılıyor sürekli doktora gitmek muayene olmak ve ilaç kullanmak istemedim

Neden gitmiyor esleriniz? Yuzde ellisi erkeklerde bu isin. Bizim bu ay 5 olacak deneyeli onumuzdeki ay turkiyeye gelince esim doktora gidecek icimiz rahat etsin de ona gore deneyelim ya da sorun varsa tup bebek yapalim yaslar oldu 34-35 cunku
Aşkım benim eşim hiç sorun çıkarmadı sağolsun hemen gitti baktırdık sorun yok eşimde

Olsun sen git baktır her şeyin bir çaresi var evde beklemek çok zor

nryyy benim eşim hiç doktora gitmez ki normal hastalıkta da ilaç kullanmaya karşı. Tabi işin ciddiyetinde değil sanırım ama ben baktım bi bu senede olmazsa götürürüm zorla ElizabethBennettt
Bu arada triode doktor hamilelikte böyle olursa sıkıntı şuan gebelik öncesi değer normal dedi

ay bana da öyle dedi o yüzden düşük doz başladı ilaç

nryyy bana ilaç vermedi valla bugün de silik çıktı ovilasyon artık rahatım yarın gelecek eşim şimdiden başlarım çalışmalara

O zaman gayet iyii troidle ilgili bisey kullanmana gerek yok. Siz suan kac aydir deniyosunuz ve yaslariniz kac ona gore esinin doktora gitmesi daha elzem olabilir. Bizim gibi yas 35 s geliyosa beklememek gerekiyor tabi

Benim ovulasyon testi yine pik… oynatmama az kaldi suna bakar misiniz bugun 4. gun artik

Eklentiler

• IMG_6425.webp
    150,4 KB · Görüntüleme: 44
Allah Allah çok garip ya , bu ay hep böyle mi çıktı ovulasyon , gebelik testi yap diyesim geldi benim yaş 27 aşkım 7-8 aydır deniyoruz diyebilirim yani adam akıllı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…