Bende miratech var daha öncede kullandım hiç yalancı pozitif yada kuruma çıkarmadı bakalım aslında yapmakta istemiyorum hiç üzülcem çünkü
Valla benim 2 seceneğim vardı artimed vardı bide onu alacağıma kıydım paraya predictor aldım ama cokta pahalı ya kararsızım yapıp yapmamaya ama yapıcam sabah sanırım cünkü alt karın ağrım var dün geceden beri ve göğüslerim biraz hassas

Artımed yapacağına hiç yapma daha iyi. İyi yapmışsın onu almayarak. Yalancı pozitif olayı çok oluyormuş onda.

Artımed yapacağına hiç yapma daha iyi. İyi yapmışsın onu almayarak. Yalancı pozitif olayı çok oluyormuş onda.
Evet bende o yüzden almadım zaten kargoda awox 5li aldım bakalım yarın cıkmazsa onlarla devam ederim ama cıkmazsa yoktur daha sanırım bakıcam ya

Evet bende o yüzden almadım zaten kargoda awox 5li aldım bakalım yarın cıkmazsa onlarla devam ederim ama cıkmazsa yoktur daha sanırım bakıcam ya
Benim eşim kızıyor sürekli test almama o yüzden çok sık almıyorum genelde şüphelendiğim zaman ya da böyle acil durumlarda eczaneden alıyorum bu aldığıma da gizli aldım zaten. Negatif çıkarsa çöpe atcam zaten

Ben de trendyoldan stokladım ama gizli gizli yaptım hep çok kızıyor çünkü üzülüyorum diye

Bende gizli aldım ama sırf beklentiye girmesin diye kızacağından değil

Valla aldığıma değse içim gam yemicek harbiden havaya para gidiyomuş gibi geliyo negatif gördükçe
Evet gercekten öyle fiyatlar asırı pahalı bugünki testi 300₺ye aldım ama bir an icime olumlu doğdu diye aldım negatif çıkarsa aşırı üzülürüm

Evet gercekten öyle fiyatlar asırı pahalı bugünki testi 300₺ye aldım ama bir an icime olumlu doğdu diye aldım negatif çıkarsa aşırı üzülürüm
Evet ya prodoctor acayip pahalı ben onu hiç almadım. Bugün aldığıma 70 tl verdim o da az sayılmaz aslında

Evet ya prodoctor acayip pahalı ben onu hiç almadım. Bugün aldığıma 70 tl verdim o da az sayılmaz aslında
Trendyoldan aldım awox 5li 149₺ eczaneden cok ıygun ama işte dayanamadığım icin gittim bugün onu aldım bi denicem sabah umarım değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…