Bende miratech var daha öncede kullandım hiç yalancı pozitif yada kuruma çıkarmadı bakalım aslında yapmakta istemiyorum hiç üzülcem çünküBende aldım predictor bakalım inşallah silikte olsa bir seyler görürüz
Valla benim 2 seceneğim vardı artimed vardı bide onu alacağıma kıydım paraya predictor aldım ama cokta pahalı ya kararsızım yapıp yapmamaya ama yapıcam sabah sanırım cünkü alt karın ağrım var dün geceden beri ve göğüslerim biraz hassasBende miratech var daha öncede kullandım hiç yalancı pozitif yada kuruma çıkarmadı bakalım aslında yapmakta istemiyorum hiç üzülcem çünkü
Artımed yapacağına hiç yapma daha iyi. İyi yapmışsın onu almayarak. Yalancı pozitif olayı çok oluyormuş onda.Valla benim 2 seceneğim vardı artimed vardı bide onu alacağıma kıydım paraya predictor aldım ama cokta pahalı ya kararsızım yapıp yapmamaya ama yapıcam sabah sanırım cünkü alt karın ağrım var dün geceden beri ve göğüslerim biraz hassas
Evet bende o yüzden almadım zaten kargoda awox 5li aldım bakalım yarın cıkmazsa onlarla devam ederim ama cıkmazsa yoktur daha sanırım bakıcam yaArtımed yapacağına hiç yapma daha iyi. İyi yapmışsın onu almayarak. Yalancı pozitif olayı çok oluyormuş onda.
Benim eşim kızıyor sürekli test almama o yüzden çok sık almıyorum genelde şüphelendiğim zaman ya da böyle acil durumlarda eczaneden alıyorum bu aldığıma da gizli aldım zaten. Negatif çıkarsa çöpe atcam zatenEvet bende o yüzden almadım zaten kargoda awox 5li aldım bakalım yarın cıkmazsa onlarla devam ederim ama cıkmazsa yoktur daha sanırım bakıcam ya
Ben de trendyoldan stokladım ama gizli gizli yaptım hep çok kızıyor çünkü üzülüyorum diyeBenim eşim kızıyor sürekli test almama o yüzden çok sık almıyorum genelde şüphelendiğim zaman ya da böyle acil durumlarda eczaneden alıyorum bu aldığıma da gizli aldım zaten. Negatif çıkarsa çöpe atcam zaten
Bende gizli aldım ama sırf beklentiye girmesin diye kızacağından değilBenim eşim kızıyor sürekli test almama o yüzden çok sık almıyorum genelde şüphelendiğim zaman ya da böyle acil durumlarda eczaneden alıyorum bu aldığıma da gizli aldım zaten. Negatif çıkarsa çöpe atcam zaten
Ben de trendyoldan stokladım ama gizli gizli yaptım hep çok kızıyor çünkü üzülüyorum diye
Benimki boşa para gidiyo diyo üzülceğimden değilBende gizli aldım ama sırf beklentiye girmesin diye kızacağından değil
Ama sizin uzun olmuş bizim daha 2.deneme eğer olmazsa bir süre sonra o da baslar dkdkdBenimki boşa para gidiyo diyo üzülceğimden değil
Valla aldığıma değse içim gam yemicek harbiden havaya para gidiyomuş gibi geliyo negatif gördükçeAma sizin uzun olmuş bizim daha 2.deneme eğer olmazsa bir süre sonra o da baslar dkdkd
Evet gercekten öyle fiyatlar asırı pahalı bugünki testi 300₺ye aldım ama bir an icime olumlu doğdu diye aldım negatif çıkarsa aşırı üzülürümValla aldığıma değse içim gam yemicek harbiden havaya para gidiyomuş gibi geliyo negatif gördükçe
Evet ya prodoctor acayip pahalı ben onu hiç almadım. Bugün aldığıma 70 tl verdim o da az sayılmaz aslındaEvet gercekten öyle fiyatlar asırı pahalı bugünki testi 300₺ye aldım ama bir an icime olumlu doğdu diye aldım negatif çıkarsa aşırı üzülürüm
Trendyoldan aldım awox 5li 149₺ eczaneden cok ıygun ama işte dayanamadığım icin gittim bugün onu aldım bi denicem sabah umarım değerEvet ya prodoctor acayip pahalı ben onu hiç almadım. Bugün aldığıma 70 tl verdim o da az sayılmaz aslında
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum bende sabah inşallah pozitif görürüm artık valla yeter yaTrendyoldan aldım awox 5li 149₺ eczaneden cok ıygun ama işte dayanamadığım icin gittim bugün onu aldım bi denicem sabah umarım değer
Canım eczaneden alma trendyoldan toplu al. Awox ya da predictor çok iyiİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum bende sabah inşallah pozitif görürüm artık valla yeter ya
Eşim kızıyor canım onun kartını kullanıyorum bişey aldım mı soruyor hemen ne aldın diye test aldım desem kıyamet kopar valla çekememCanım eczaneden alma trendyoldan toplu al. Awox ya da predictor çok iyi
Ay aman onlar da kızıcak başka şeyler bulsunEşim kızıyor canım onun kartını kullanıyorum bişey aldım mı soruyor hemen ne aldın diye test aldım desem kıyamet kopar valla çekemem
İyidir hoştur ama iş paraya gelince aslan kesiliyor çoğu erkek böyle sanırımAy aman onlar da kızıcak başka şeyler bulsun
Valla artık stresten kavga çıkartıp duruyorum bi kaşık suda boğasım var zaten hepsiniİyidir hoştur ama iş paraya gelince aslan kesiliyor çoğu erkek böyle sanırım
Kendine bi kıyafet bir şey alacağın zaman sepete ekle 10lu falan dkdkdİyidir hoştur ama iş paraya gelince aslan kesiliyor çoğu erkek böyle sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?