İnşallah yarınki test pozitif çıkar da gerek kalmaz yaKendine bi kıyafet bir şey alacağın zaman sepete ekle 10lu falan dkdkd
Valla cesaretim de yok yapmaya ama bi cesaret yapacam artık negatif cıkarsa erken falan diye kendimi teselli ederimİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum bende sabah inşallah pozitif görürüm artık valla yeter ya
Valla ben hiç gebelik yaşamadım zaten yeni düsünüyorum nasıl belirti olur bilmiyorum dadece kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim hassas belki göğüslerimi kafada kuruyorumdue bilmiyorum insallah yarın ikimizde bir seyler görürüzİnşallah yarınki test pozitif çıkar da gerek kalmaz yailk gebeliğimde ayak parmaklarım da aşırı bi kaşıntı olmuştu ilk öğrendiğim zamanlarda şimdide aynı durum var birazcıkta olsa bu durum ümitlendirdi beni inşallah fos çıkmaz çok korkuyorum
İnan adet belirtilerinden hiç ama hiç bi farkı yok zaten o yüzden her ay triplere giriyoruz ya acaba gebe miyiz diye. Benim iki gebeliğimde de bi gram mide bulantım olmadı o yüzden gecikme olmasa asla anlamazdım. İlkinde ek olarak o ayak kaşıntısı olmuştu işte onu da öğrendikten sonra yaşamıştımValla ben hiç gebelik yaşamadım zaten yeni düsünüyorum nasıl belirti olur bilmiyorum dadece kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim hassas belki göğüslerimi kafada kuruyorumdue bilmiyorum insallah yarın ikimizde bir seyler görürüz
Valla benim suan kasık ağrım var adet gibi umarım yerleşmedir o zaman ama hic akıntım yok düne kadar vardı bugün kuru hamilelikte akıntı oluyormuş sanırımİnan adet belirtilerinden hiç ama hiç bi farkı yok zaten o yüzden her ay triplere giriyoruz ya acaba gebe miyiz diye. Benim iki gebeliğimde de bi gram mide bulantım olmadı o yüzden gecikme olmasa asla anlamazdım. İlkinde ek olarak o ayak kaşıntısı olmuştu işte onu da öğrendikten sonra yaşamıştım
Bende de var o ağrı ayağa kalkınca daha da şiddetleniyor. Az önce ters bi hareket yaptım aniden ayağa kalktım sanki bıçak saplandı kasıklarıma 2 dk öyle iki büklüm kaldımValla benim suan kasık ağrım var adet gibi umarım yerleşmedir o zaman ama hic akıntım yok düne kadar vardı bugün kuru hamilelikte akıntı oluyormuş sanırım
O zaman ben yumurtlama akintisi yaşıyorum ayyy çok heyecan yaptım. Bir iki güne pik olurum o zman dimiİltihap bildiğim kadarıyla rengi daha sarı ve ağrılı oluyor canım banada sık sık olur
Ay o zaman sende var mı acaba benim o kdar siddetli değil batma falanda olmadı pik gecesini değerlendirdim sonra da çatlama sabahını değerlendirdim baska da olmadıBende de var o ağrı ayağa kalkınca daha da şiddetleniyor. Az önce ters bi hareket yaptım aniden ayağa kalktım sanki bıçak saplandı kasıklarıma 2 dk öyle iki büklüm kaldım
Bilemiyorum canım herkesin döngüsü farklı ben bu ay 11. gün akıntı gördüm ama 2 3 gün test yaptım öyle çok pik göremedim 14.gün biraz koyuydu işteO zaman ben yumurtlama akintisi yaşıyorum ayyy çok heyecan yaptım. Bir iki güne pik olurum o zman dimi
Çokta umutlanmak istemiyorum işte sonra negatif görünce çok üzülüyorumAy o zaman sende var mı acaba benim o kdar siddetli değil batma falanda olmadı pik gecesini değerlendirdim sonra da çatlama sabahını değerlendirdim baska da olmadı
Sabah 11 gibi kalkarım yaparım artık nolcaksa olsunnya cıkmazsa da 4 gün sonra bir daha denerizÇokta umutlanmak istemiyorum işte sonra negatif görünce çok üzülüyorum
Ben sabah 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için o zaman yapıcam. Bazen uyku arası da kalkıyorum çok afedersin çok sıkışınca o zamanda yapabilirimSabah 11 gibi kalkarım yaparım artık nolcaksa olsunnya cıkmazsa da 4 gün sonra bir daha deneriz
Göğüslerinde dolgunluk sertlik falan var mı hep öyle seyler de okuyorum ama bende yok sadece cok cok az hassasiyetBen sabah 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için o zaman yapıcam. Bazen uyku arası da kalkıyorum çok afedersin çok sıkışınca o zamanda yapabilirim
O hassasiyet bende her ay olur regl olcağım zaman o yüzden onu çok önemsemiyorum hatta dokunamayacak kadar acırGöğüslerinde dolgunluk sertlik falan var mı hep öyle seyler de okuyorum ama bende yok sadece cok cok az hassasiyet
Bilmem bende hic olmuyorduO hassasiyet bende her ay olur regl olcağım zaman o yüzden onu çok önemsemiyorum hatta dokunamayacak kadar acır
Eğer önceden olmuyorsa gebelik olabilir canımBilmem bende hic olmuyordu
Sivaslıyım bende canım İtalya’da yaşıyorum 2 yıllık evliyim eczacılık okuyorumKızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım
Rengi kahverengiyse acaba yerleşme olabilir mi? Bende kırmızı lekelenme gördüm az önce şaşkınımBen bu ay elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?