Kendine bi kıyafet bir şey alacağın zaman sepete ekle 10lu falan dkdkd
İnşallah yarınki test pozitif çıkar da gerek kalmaz ya ilk gebeliğimde ayak parmaklarım da aşırı bi kaşıntı olmuştu ilk öğrendiğim zamanlarda şimdide aynı durum var birazcıkta olsa bu durum ümitlendirdi beni inşallah fos çıkmaz çok korkuyorum

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum bende sabah inşallah pozitif görürüm artık valla yeter ya
Valla cesaretim de yok yapmaya ama bi cesaret yapacam artık negatif cıkarsa erken falan diye kendimi teselli ederim

Valla ben hiç gebelik yaşamadım zaten yeni düsünüyorum nasıl belirti olur bilmiyorum dadece kasıklarımda ağrı var ve göğüslerim hassas belki göğüslerimi kafada kuruyorumdue bilmiyorum insallah yarın ikimizde bir seyler görürüz

İnan adet belirtilerinden hiç ama hiç bi farkı yok zaten o yüzden her ay triplere giriyoruz ya acaba gebe miyiz diye. Benim iki gebeliğimde de bi gram mide bulantım olmadı o yüzden gecikme olmasa asla anlamazdım. İlkinde ek olarak o ayak kaşıntısı olmuştu işte onu da öğrendikten sonra yaşamıştım

Valla benim suan kasık ağrım var adet gibi umarım yerleşmedir o zaman ama hic akıntım yok düne kadar vardı bugün kuru hamilelikte akıntı oluyormuş sanırım

Valla benim suan kasık ağrım var adet gibi umarım yerleşmedir o zaman ama hic akıntım yok düne kadar vardı bugün kuru hamilelikte akıntı oluyormuş sanırım
Bende de var o ağrı ayağa kalkınca daha da şiddetleniyor. Az önce ters bi hareket yaptım aniden ayağa kalktım sanki bıçak saplandı kasıklarıma 2 dk öyle iki büklüm kaldım

Bende de var o ağrı ayağa kalkınca daha da şiddetleniyor. Az önce ters bi hareket yaptım aniden ayağa kalktım sanki bıçak saplandı kasıklarıma 2 dk öyle iki büklüm kaldım
Ay o zaman sende var mı acaba benim o kdar siddetli değil batma falanda olmadı pik gecesini değerlendirdim sonra da çatlama sabahını değerlendirdim baska da olmadı

O zaman ben yumurtlama akintisi yaşıyorum ayyy çok heyecan yaptım. Bir iki güne pik olurum o zman dimi
Bilemiyorum canım herkesin döngüsü farklı ben bu ay 11. gün akıntı gördüm ama 2 3 gün test yaptım öyle çok pik göremedim 14.gün biraz koyuydu işte

Sabah 11 gibi kalkarım yaparım artık nolcaksa olsunnya cıkmazsa da 4 gün sonra bir daha deneriz
Ben sabah 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için o zaman yapıcam. Bazen uyku arası da kalkıyorum çok afedersin çok sıkışınca o zamanda yapabilirim

Ben sabah 7 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlamak için o zaman yapıcam. Bazen uyku arası da kalkıyorum çok afedersin çok sıkışınca o zamanda yapabilirim
Göğüslerinde dolgunluk sertlik falan var mı hep öyle seyler de okuyorum ama bende yok sadece cok cok az hassasiyet

Kızlaaarrr, az önce çamaşırımda kırmızı bir leke gördüm. Daha birkaç saat önce yoktu bir anda görünce hem korktum hem şaşırdım ne olabilir diye. Bakalım devamı gelecek mi? Yarın bende mi sizinle test yapsam? Ben kendimi 10’u diye kodlamıştım. Bir belirtim yok yada bat günüm değil ama bu ay yumurtlama görmediğim için meraktan yapmak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…