Koştur koştur eczane kapanmadan yetiştim elinde sadece artimed ve predictor vardı mecbur predictor aldım şimdi o kadarda para verdim sizde ne zaman yapyım bat 13 yada 14 yani çatlama 29 13 oluyo o zaman herhalde
Çatlama 29uysa bugün 9.gunun çok erken daha

Benim genelde bi kaç gün önce başlar regl sancılarım muhtemelen ondandır diğer seçeneğe ihtimal bile vermiyorum kendi adıma
Benim normalde ağrım olmuyo ne zaman kan görsem o zaman başlardı ağrı ama birkac aydır düzenim cok garip

Kızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım

Chatgpt kullanmıyorum canım Google dan araştırdım az yeni başlangiç sorumluluk vs vs yazıyodu
Benimde eşim görmüş rüyasında ağlıyormuşum noldu demiş testi göstermisim pozitifmiş falan tersi cıkarsa negatif diye ağlıyorumdur djffk

Kızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım
Ben de yalova da oturuyorum canım 9 yıllık evliyim yaş 34 1 oğluşum bi de düşüğüm var 5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz malesef

Siz yeni evlileri görünce ben yaşlanmışım ekimde 15 sene olucak banada

Benimde eşim görmüş rüyasında ağlıyormuşum noldu demiş testi göstermisim pozitifmiş falan tersi cıkarsa negatif diye ağlıyorumdur djffk
Benim genelde öyle oluyor rüyamda gebelik testi yapıp pozitif görüyorum doktora gidip kendimi sıra beklerken falan görüyorum ama gerçek hayatta hep negatif

14 yaşında 1 oğlum 9 yaşında bi oğlum var eşimle asla kat a 3.cocugu istemiyoduk her gören bide kızınız olsun dediğinde yok yok Allah olmayana versin diyoduk ana sonuç şuan bebek için cabaliyoruz kızımız olma umuduyla

Benim genelde öyle oluyor rüyamda gebelik testi yapıp pozitif görüyorum doktora gidip kendimi sıra beklerken falan görüyorum ama gerçek hayatta hep negatif
Valla bizim ilk rüya bakalım ne olacak sence testi ne zaman yapayım ya predictor aldım benimde regl 13 temmuz en gec 14 olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…