- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Çatlama 29uysa bugün 9.gunun çok erken dahaKoştur koştur eczane kapanmadan yetiştim elinde sadece artimed ve predictor vardı mecbur predictor aldım şimdi o kadarda para verdim sizde ne zaman yapyım bat 13 yada 14 yani çatlama 29 13 oluyo o zaman herhalde
Chatgpt kullanmıyorum canım Google dan araştırdım az yeni başlangiç sorumluluk vs vs yazıyoduChatgpt ye rüya yorumlarını da yazıninşallah tersi çıkar gebesinizdir
Benim normalde ağrım olmuyo ne zaman kan görsem o zaman başlardı ağrı ama birkac aydır düzenim cok garipBenim genelde bi kaç gün önce başlar regl sancılarım muhtemelen ondandır diğer seçeneğe ihtimal bile vermiyorum kendi adıma
Yarın 10.günüm olur sabah ilk idrarla yapsam şansım olmaz mı ya yoksa daha da mı beklicemÇatlama 29uysa bugün 9.gunun çok erken daha
26 yasındayım 1 yıl 2 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bu 2. Ay yarışmaya gebzeden katılıyorum dkdjfkffkKızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım
Hahahah aynı yastayız başarılar26 yasındayım 1 yıl 2 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bu 2. Ay yarışmaya gebzeden katılıyorum dkdjfkffk
Benimde eşim görmüş rüyasında ağlıyormuşum noldu demiş testi göstermisim pozitifmiş falan tersi cıkarsa negatif diye ağlıyorumdur djffkChatgpt kullanmıyorum canım Google dan araştırdım az yeni başlangiç sorumluluk vs vs yazıyodu
Ben de yalova da oturuyorum canım 9 yıllık evliyim yaş 34 1 oğluşum bi de düşüğüm var 5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz malesefKızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım
Bende yarışmaya ankaradan katılıyorumBen aslen gaziantep lıyım eşim bartınlı bartında yasıyoruz ben 26 yasındayım öğretmenim 9 aylık evlıyım ☺
Benim genelde öyle oluyor rüyamda gebelik testi yapıp pozitif görüyorum doktora gidip kendimi sıra beklerken falan görüyorum ama gerçek hayatta hep negatifBenimde eşim görmüş rüyasında ağlıyormuşum noldu demiş testi göstermisim pozitifmiş falan tersi cıkarsa negatif diye ağlıyorumdur djffk
Bursalıyım ben. 32 yaşındayım, 3 seneyi bitireceğiz nasipse evlilikte :)Kızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım
Maşallah allah bagışlasınBen de yalova da oturuyorum canım 9 yıllık evliyim yaş 34 1 oğluşum bi de düşüğüm var 5 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz malesef
Valla bizim ilk rüya bakalım ne olacak sence testi ne zaman yapayım ya predictor aldım benimde regl 13 temmuz en gec 14 olur herhaldeBenim genelde öyle oluyor rüyamda gebelik testi yapıp pozitif görüyorum doktora gidip kendimi sıra beklerken falan görüyorum ama gerçek hayatta hep negatif
Ben doğma büyüme İzmitliyim. İstanbul’da yaşıyorum. 31 yaşındayım, bende öğretmenimKızlar kafamız dagılsın bıraz nerelisiniz kaç yaşındasınız ve ne kadarlık evlısınız yazında sohbet edelım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?