- 18 Aralık 2024
- 347
- 234
- 18
- 27
Kız ne yaslanması aaaaSiz yeni evlileri görünce ben yaşlanmışımekimde 15 sene olucak banada
MeslektasımBen doğma büyüme İzmitliyim. İstanbul’da yaşıyorum. 31 yaşındayım, bende öğretmenim
Yine erken olabilir bence geç döllenmeyse çıkmaz gibi yinede sen bilirsin tabi aklın kalmasınYarın yaparsam 4 gün kalıyor canım
Sorma kız görüyorum kizim olcak diyorum oğlan goruyorum erkek diyorum ana geçen gün ela gözlü bi kız çocuğu gördüm bu benim olsun diyodum hiç aklımdan çıkmıyorKızlar gülmeyin ama bır haftadır rıyamda hem kız hem erkek bebek görüyorum acaba ikizmi olcakk
Anasınıfı öğretmeniyimBranşınız ne kizlar
İkiz olsa yok demem halamın 3 leri varSorma kız görüyorum kizim olcak diyorum oğlan goruyorum erkek diyorum ana geçen gün ela gözlü bi kız çocuğu gördüm bu benim olsun diyodum hiç aklımdan çıkmıyor
Ayy ne kadar guzelAnasınıfı öğretmeniyim
Olabilir ozaman neden olmasinİkiz olsa yok demem halamın 3 leri var
Biliyorum canım normalde erken test yapmak pek adetim değil iki gebeliğimi de regl gecikmesinin 4. günü öğrenmiştim ama bu sefer durum farklı iş muhabbeti yüzündenYine erken olabilir bence geç döllenmeyse çıkmaz gibi yinede sen bilirsin tabi aklın kalmasın
İltihap bildiğim kadarıyla rengi daha sarı ve ağrılı oluyor canım banada sık sık olurKızlar yumurtlama akintisi ile iltihap benzer mi.
Sizin bat hangi günBiliyorum canım normalde erken test yapmak pek adetim değil iki gebeliğimi de regl gecikmesinin 4. günü öğrenmiştim ama bu sefer durum farklı iş muhabbeti yüzünden
13 temmuz görünüyor takvimdeSizin bat hangi gün
Benimde 13 temmuz gelin yarın yapalım djdjd13 temmuz görünüyor takvimde
Ben yarın sabah yapıcam erken gebelik testi aldım bugün. Gerçi negatif göreceğime yüzde yüz eminimBenimde 13 temmuz gelin yarın yapalım djdjd
Bende aldım predictor bakalım inşallah silikte olsa bir seyler görürüzBen yarın sabah yapıcam erken gebelik testi aldım bugün. Gerçi negatif göreceğime yüzde yüz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?