- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Benim uzun yıllar boyunca kahverengi gelmiyodu direk kırmızı geliyodu bilmiyorum 30gunde bir oluyorum takvime göre cumartesi olmam lazım öteki ayda geçmişti bi umutlandimRengi kahverengiyse acaba yerleşme olabilir mi? Bende kırmızı lekelenme gördüm az önce şaşkınım
Benimde hayatımda ilkdefs geçen ay kahve lekelenme oldu 2 gün sürür ardından 2 günde pedi bile doldurmayan kırmızı kanama olduBenim uzun yıllar boyunca kahverengi gelmiyodu direk kırmızı geliyodu bilmiyorum 30gunde bir oluyorum takvime göre cumartesi olmam lazım öteki ayda geçmişti bi umutlandim
Bakalım yarın göreceğiz artik nasıl olcakBenimde hayatımda ilkdefs geçen ay kahve lekelenme oldu 2 gün sürür ardından 2 günde pedi bile doldurmayan kırmızı kanama oldu
Hemen bizede haber ver bende çok merak ediyorumBakalım yarın göreceğiz artik nasıl olcak
Öyleyse baya erken oluyor. Yarın test yapıyor musun?Benim uzun yıllar boyunca kahverengi gelmiyodu direk kırmızı geliyodu bilmiyorum 30gunde bir oluyorum takvime göre cumartesi olmam lazım öteki ayda geçmişti bi umutlandim
Tamam tatlim inşallah güzel sonuçları yaHemen bizede haber ver bende çok merak ediyorum
İnşallah şu mübarek ayların hatırına rabbim hepimizi sevindirsinTamam tatlim inşallah güzel sonuçları ya
Bugünkü testim negatifti egerki yarın kesilirse leke kalirsa bikac gün sonra yapacağım normal regle dönersen artik nasipÖyleyse baya erken oluyor. Yarın test yapıyor musun?
Ay insallaaah yaaaaEğer önceden olmuyorsa gebelik olabilir canım
Ay en büyük belirti bu yerleşme kanaması ama yeni olduysa hemen idrara geçmez bence yarın bekle öbür gün yap yada kan ver sabırsızsan keşke bende görseydim anında koşardım hastaneyeRengi kahverengiyse acaba yerleşme olabilir mi? Bende kırmızı lekelenme gördüm az önce şaşkınım
Valla neyi belirti sayacağımızı şaşırdık kuzum. Şuan bebek düşünmüyor olsam normal bir döngüde olsam asla sallamam şu lekeyi amaAy en büyük belirti bu yerleşme kanaması ama yeni olduysa hemen idrara geçmez bence yarın bekle öbür gün yap yada kan ver sabırsızsan keşke bende görseydim anında koşardım hastaneye
Hep öyle zaten bebek düsüncesi olumca her seyi takıyoruz az bi midemiz bulansa hemen hamile miyim normalde asla takmayız hele ben regl bile takip etmezdim ne zaman gelirse görürdümValla neyi belirti sayacağımızı şaşırdık kuzum. Şuan bebek düşünmüyor normal bir döngüde olsam asla sallamam şu lekeyiŞimdi bi içim gıcıklandı. Yarın lekeyi takip edeceğim devamı gelecek mi bakalım.
Sorma bende öyle şu ana kadar yoktur diyodum ama şimdi bi heveslenmedi degilimValla neyi belirti sayacağımızı şaşırdık kuzum. Şuan bebek düşünmüyor olsam normal bir döngüde olsam asla sallamam şu lekeyi amaŞimdi bi içim gıcıklandı. Yarın lekeyi takip edeceğim devamı gelecek mi bakalım.
Aynen öyle geciktiği olurdu hiç anlamazdım. Uygulamada görürdüm 3-5 gün geçmişHep öyle zaten bebek düsüncesi olumca her seyi takıyoruz az bi midemiz bulansa hemen hamile miyim normalde asla takmayız hele ben regl bile takip etmezdim ne zaman gelirse görürdüm
Onda da renge takılıyorlar ya onada sevinemiyoruzSorma bende öyle şu ana kadar yoktur diyodum ama şimdi bi heveslenmedi degilim
Amaan yap gitsin ya ben artık o kafadayım yapayım cıkarsa cıkar cıkmazsa 3 gün sonra yine yaparım sonra ovülasyon test cart curt derken yine regl beklerimAynen öyle geciktiği olurdu hiç anlamazdım. Uygulamada görürdüm 3-5 gün geçmişzaten 10’unda yapacaktım test şu leke kafamı karıştırdı
Benim hep gecikir hemde çok gecikir hiç böyle erkenden olduğunu bilmemkiOnda da renge takılıyorlar ya onada sevinemiyoruzPembe yada kahverengi olmalıymış kırmızı olmazmış bla bla bla…. Benimki kırmızıydı
Ay ağzın bal yesin inşallah canımAmaan yap gitsin ya ben artık o kafadayım yapayım cıkarsa cıkar cıkmazsa 3 gün sonra yine yaparım sonra ovülasyon test cart curt derken yine regl beklerimama bence senin pozitif
Şimdi çıkmaz ama bikac gün beklemen gerekiyoAy ağzın bal yesin inşallah canımŞu lekenin durumuna göre sabah yaparım belki
Zaten hiçbir belirtim yok. Göğüsler hissiz bomboş. Kasık ağrısı yok. Ovülasyonda desen pik yok nasıl bir ay anlamadımŞimdi çıkmaz ama bikac gün beklemen gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?