Ben bu ay elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
Kuzum miktarı ne kadardı? Tekrar geldi mi?
Benimde hayatımda ilkdefs geçen ay kahve lekelenme oldu 2 gün sürür ardından 2 günde pedi bile doldurmayan kırmızı kanama oldu
Bu ay benim de 2 gün kahve sonra 2 gün kırmızı sonra 1 gün kahve lekelenmem geldi yumurtlamadan sonra. Çok garip bi ay oldu

Kuzum miktarı ne kadardı? Tekrar geldi mi?

Bu ay benim de 2 gün kahve sonra 2 gün kırmızı sonra 1 gün kahve lekelenmem geldi yumurtlamadan sonra. Çok garip bi ay oldu
Gece yine leke şeklinde kahverengi akıntı olmuş canim daha henüz kırmızıya vs dönmedi çok az olmuş cogalmamista

Ben bu ay testere disli aslan pencesi yaptım ictim regl düzenleyin ve yumurtlama için onun faydası oldu çok şükür çünkü olmamakta sikinti

Ovilasyon innovita sipariş ettim diğer ay yumurtlama günü kullandığım testle karşılaştıracağım. Belki de ovi testleri yüzünden kaçırıyoruz doğru mu yanlış mı
Evet olabilir aslımda regl olana kadar gün aşırı değelendirmek lazım

Kızlar ovulasyinda kac dakika bekliyorsunuz sonuç için 10 dakika diyen var 5 dakika diyen

A aydk Vignette S seraysss77 haifa ve diğer kızlar etiketleme yapamadıklarım şimdi ben yumurtlamaya göre daha 14 gün olmadan regl olmuş oldum innovitia denedim hatta buradaki gördüklerim kadar pik olmamış bile ertesi gün çatlama olmuştu ama ogun değil öncesi çatlama olmuş olmuyomu anlamış değilim çünkü yumurtlamadan sonra 14.gun değil bu nasıl oluyo ozamn

Benimde bu ay öyle oldu ben çatlamadan sonra 14. Gün oluyor diye biliyordum çatlamadan sonra 12. Gün regl olmuştum bence bu testler bizi yanıltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…