- 29 Aralık 2024
- 2.307
- 1.424
- 48
Benim göğüsler çok sızlıyor kasık ağrısı çok var bugünZaten hiçbir belirtim yok. Göğüsler hissiz bomboş. Kasık ağrısı yok. Ovülasyonda desen pik yok nasıl bir ay anlamadım
Bunlar hep belirti ama hayırlısı üstüne leke de gelince bende heyecanlandım senin adınaBenim göğüsler çok sızlıyor kasık ağrısı çok var bugün
Insallah canim seninde güzel haberini alırım beraber verelim o güzel haberiBunlar hep belirti ama hayırlısı üstüne leke de gelince bende heyecanlandım senin adınaİnşallah vardır Rabbim gönlüne göre versin
Amin canım benim tüm bekleyenlerle birlikte inşallahInsallah canim seninde güzel haberini alırım beraber verelim o güzel haberi
Yaptım canım testi tabiki her zamanki gibi koca bi negatif bıktım artık yaAy insallaaah yaaaa
Canim erken dedim ya sana benimde kahve leke şeklinde olmuş gecedeYaptım canım testi tabiki her zamanki gibi koca bi negatif bıktım artık ya
Kuzum miktarı ne kadardı? Tekrar geldi mi?Ben bu ay elendim kızlar kahverengi akıntı geldi
Bu ay benim de 2 gün kahve sonra 2 gün kırmızı sonra 1 gün kahve lekelenmem geldi yumurtlamadan sonra. Çok garip bi ay olduBenimde hayatımda ilkdefs geçen ay kahve lekelenme oldu 2 gün sürür ardından 2 günde pedi bile doldurmayan kırmızı kanama oldu
Gece yine leke şeklinde kahverengi akıntı olmuş canim daha henüz kırmızıya vs dönmedi çok az olmuş cogalmamistaKuzum miktarı ne kadardı? Tekrar geldi mi?
Bu ay benim de 2 gün kahve sonra 2 gün kırmızı sonra 1 gün kahve lekelenmem geldi yumurtlamadan sonra. Çok garip bi ay oldu
Bence yerleşme olabilir kuzum. Senin bat 10 temmuzdu dimi? Benim de 10 temmuzGece yine leke şeklinde kahverengi akıntı olmuş canim daha henüz kırmızıya vs dönmedi çok az olmuş cogalmamista
Erken gebelik testi yaptım ama olsa silik bile olsa çıkardı alıştım her ay negatif görmeye zatenCanim erken dedim ya sana benimde kahve leke şeklinde olmuş gecede
Ayy ne güzel olurrAyy buraya çift çizgili bi test atsak fenamı olur
Evet olabilir aslımda regl olana kadar gün aşırı değelendirmek lazımOvilasyon innovita sipariş ettim diğer ay yumurtlama günü kullandığım testle karşılaştıracağım. Belki de ovi testleri yüzünden kaçırıyoruz doğru mu yanlış mı
Ay hayalimdeki meslek edebiyat çok severdimmEdebiyat öğretmeniyim 2 yıl özel bı kolejde çalıştım sonra öğretmenlik bana göre degıl dedım şuan özel bı şirkete çalışıyorum esımle berebero benim müdürüm
Ben garanti olsun diye 10 dakika bekliyorum çünkü bi keresinde 5 dakika sonra bakmıştıö silikti sonra bi 5 dakika daha bekledim piktiKızlar ovulasyinda kac dakika bekliyorsunuz sonuç için 10 dakika diyen var 5 dakika diyen
Benimde bu ay öyle oldu ben çatlamadan sonra 14. Gün oluyor diye biliyordum çatlamadan sonra 12. Gün regl olmuştum bence bu testler bizi yanıltıyorA aydkVignette S seraysss77 haifa ve diğer kızlar etiketleme yapamadıklarım şimdi ben yumurtlamaya göre daha 14 gün olmadan regl olmuş oldum innovitia denedim hatta buradaki gördüklerim kadar pik olmamış bile ertesi gün çatlama olmuştu ama ogun değil öncesi çatlama olmuş olmuyomu anlamış değilim çünkü yumurtlamadan sonra 14.gun değil bu nasıl oluyo ozamn
Bencede yanıltıyor ve günümüzü net söylemediği için kaçırıyoruz belkideBenimde bu ay öyle oldu ben çatlamadan sonra 14. Gün oluyor diye biliyordum çatlamadan sonra 12. Gün regl olmuştum bence bu testler bizi yanıltıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?