Canim geçen aylarda başıma geldi bildiğin daha koyu pikti ve 12 gun sonra adet oldum. Bazen adet sandığımız ara kanama olabiliyor şuan benim durumum bu adet mi ara kanama mi ayırt edebilir oldum

Ben ağustada da regl olursam bi hormon testi vericem ya izin alcam o ay eşimede sperm testi verdirdem ürolojiyemi gitmemiz gerekiyor kızlar

Kuzucum yumurtlamadan 12-16 gün arasında oluyor. Sen adet mi oldun kesin?

Canim geçen aylarda başıma geldi bildiğin daha koyu pikti ve 12 gun sonra adet oldum. Bazen adet sandığımız ara kanama olabiliyor şuan benim durumum bu adet mi ara kanama mi ayırt edebilir oldum
Ara kanama olduğunu sanmıyorum ya bildiğin regl yani ozaman ya testler yanlış ya da 14.gun değil

Yaptım canım testi tabiki her zamanki gibi koca bi negatif bıktım artık ya
Çok üzüldüm yaaaa bende yemin ederim uyku uyuyamadım normalde asla bu saatte uyanmam sırf aklımda test var diye uyandım ama benimde negatif gibi ama biraz gözümle belli olan bir sey gördüm bakar mısın suyun altına da soktum asla kaybolmadı

Eklentiler

• IMG_5221.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum miktarı ne kadardı? Tekrar geldi mi?

Bu ay benim de 2 gün kahve sonra 2 gün kırmızı sonra 1 gün kahve lekelenmem geldi yumurtlamadan sonra. Çok garip bi ay oldu
Aynısını yaşamışız çok tuhaf degil mi ya bu tesadüfler bu ayın böyle olması bunu adet saydık mecburen tekrar kanama devam etmedi benim senin ? Ovülasyona başladım hiç beyaz olmadan kırmızı bariz başladı 2 gün önce pik oldu dünde pikti bugün 4 de tekrar yapacağım bakalım oda mı pik

Filtresiz de böyle sanki belirgin ama ben mi görmek istediğim için görüyorum

Eklentiler

• IMG_5211.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 54
Hayattım hormonlar her zaman kafa karıştırmaya müsait oluyor her ay aynı gitmiyor her yumurtlama zirvesi kıpkırmızı olmuyor mesela her çetlama da bembeyaz tad apembe olmuyor bir ton açık şekilde bile çatlayan var bize düşen değerlendirmek gerisini artıkmaalmak lazım sanırım çünkü geçen ay yaşadıklarımdan sonra ve sen bilinçlisin doğal şeyler içiyorsun bu çok güzel bence vücudun cevap veriyor buna

Ben mesela çatlama gördümmü o gün de ilişki oluyor sonra bırakıyoruz öyle olmaması lazım
Pik boyunca be çatlama günü ilişki yeterli zaten pik olmadan gebelik elde etme şansımız yok her ay en fazla iki defa yumurtlama girişimi olur vücudun yada bazı aylar hiç olmaz bu yüzden ovülasyon testleri bizim elimiz kolumuz koyulaştımı ilişkiye başlamak lazım çatlayana kadar sonrası bırakıyorum bıktım artık bura can bizdekide

Yol kuzum doğru zaten peki anlamadığım için soruyorum işte neden erken oluyoruz diye kafama takılması aynen benimde çok hafif rengi acilmisti ona takılmıyorum zaten sadexe gün işte ama olmam benim için büyük bi nimet olmayincada gebelik olmuyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…