- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Ben mesela çatlama gördümmü o gün de ilişki oluyor sonra bırakıyoruz öyle olmaması lazımBencede yanıltıyor ve günümüzü net söylemediği için kaçırıyoruz belkide
Canim geçen aylarda başıma geldi bildiğin daha koyu pikti ve 12 gun sonra adet oldum. Bazen adet sandığımız ara kanama olabiliyor şuan benim durumum bu adet mi ara kanama mi ayırt edebilir oldum@aydkVignette S seraysss77 haifa ve diğer kızlar etiketleme yapamadıklarım şimdi ben yumurtlamaya göre daha 14 gün olmadan regl olmuş oldum innovitia denedim hatta buradaki gördüklerim kadar pik olmamış bile ertesi gün çatlama olmuştu ama ogun değil öncesi çatlama olmuş olmuyomu anlamış değilim çünkü yumurtlamadan sonra 14.gun değil bu nasıl oluyo ozamn
Benim hiç başıma gelmedi ara kanamaCanim geçen aylarda başıma geldi bildiğin daha koyu pikti ve 12 gun sonra adet oldum. Bazen adet sandığımız ara kanama olabiliyor şuan benim durumum bu adet mi ara kanama mi ayırt edebilir oldum
Kuzucum yumurtlamadan 12-16 gün arasında oluyor. Sen adet mi oldun kesin?@aydkVignette S seraysss77 haifa ve diğer kızlar etiketleme yapamadıklarım şimdi ben yumurtlamaya göre daha 14 gün olmadan regl olmuş oldum innovitia denedim hatta buradaki gördüklerim kadar pik olmamış bile ertesi gün çatlama olmuştu ama ogun değil öncesi çatlama olmuş olmuyomu anlamış değilim çünkü yumurtlamadan sonra 14.gun değil bu nasıl oluyo ozamn
Ara kanama olduğunu sanmıyorum ya bildiğin regl yani ozaman ya testler yanlış ya da 14.gun değilCanim geçen aylarda başıma geldi bildiğin daha koyu pikti ve 12 gun sonra adet oldum. Bazen adet sandığımız ara kanama olabiliyor şuan benim durumum bu adet mi ara kanama mi ayırt edebilir oldum
Evet ya kırmızıya döndüKuzucum yumurtlamadan 12-16 gün arasında oluyor. Sen adet mi oldun kesin?
Evet canim bende yarın rahim filmi için gün almaya gidicem eşimde üroloji gidicekBen ağustada da regl olursam bi hormon testi vericem ya izin alcam o ay eşimede sperm testi verdirdem ürolojiyemi gitmemiz gerekiyor kızlar
Haber ver bizede canım inşallah güzel sonuçlar çıkarEvet canim bende yarın rahim filmi için gün almaya gidicem eşimde üroloji gidicek
Tamam canim insallahHaber ver bizede canım inşallah güzel sonuçlar çıkar
Peki özeleni gidicen bunun için devletemiTamam canim insallah
Devlet canimPeki özeleni gidicen bunun için devletemi
Çok üzüldüm yaaaa bende yemin ederim uyku uyuyamadım normalde asla bu saatte uyanmam sırf aklımda test var diye uyandım ama benimde negatif gibi ama biraz gözümle belli olan bir sey gördüm bakar mısın suyun altına da soktum asla kaybolmadıYaptım canım testi tabiki her zamanki gibi koca bi negatif bıktım artık ya
Aynısını yaşamışızKuzum miktarı ne kadardı? Tekrar geldi mi?
Bu ay benim de 2 gün kahve sonra 2 gün kırmızı sonra 1 gün kahve lekelenmem geldi yumurtlamadan sonra. Çok garip bi ay oldu
Hayattım hormonlar her zaman kafa karıştırmaya müsait oluyor her ay aynı gitmiyor her yumurtlama zirvesi kıpkırmızı olmuyor mesela her çetlama da bembeyaz tad apembe olmuyor bir ton açık şekilde bile çatlayan var bize düşen değerlendirmek gerisini artıkmaalmak lazım sanırım çünkü geçen ay yaşadıklarımdan sonra ve sen bilinçlisin doğal şeyler içiyorsun bu çok güzel bence vücudun cevap veriyor buna@aydkVignette S seraysss77 haifa ve diğer kızlar etiketleme yapamadıklarım şimdi ben yumurtlamaya göre daha 14 gün olmadan regl olmuş oldum innovitia denedim hatta buradaki gördüklerim kadar pik olmamış bile ertesi gün çatlama olmuştu ama ogun değil öncesi çatlama olmuş olmuyomu anlamış değilim çünkü yumurtlamadan sonra 14.gun değil bu nasıl oluyo ozamn
Pik boyunca be çatlama günü ilişki yeterli zaten pik olmadan gebelik elde etme şansımız yok her ay en fazla iki defa yumurtlama girişimi olur vücudun yada bazı aylar hiç olmaz bu yüzden ovülasyon testleri bizim elimiz kolumuz koyulaştımı ilişkiye başlamak lazım çatlayana kadar sonrası bırakıyorum bıktım artık bura can bizdekideBen mesela çatlama gördümmü o gün de ilişki oluyor sonra bırakıyoruz öyle olmaması lazım
Yol kuzum doğru zaten peki anlamadığım için soruyorum işte neden erken oluyoruz diye kafama takılması aynen benimde çok hafif rengi acilmisti ona takılmıyorum zaten sadexe gün işte ama olmam benim için büyük bi nimet olmayincada gebelik olmuyo cunkuHayattım hormonlar her zaman kafa karıştırmaya müsait oluyor her ay aynı gitmiyor her yumurtlama zirvesi kıpkırmızı olmuyor mesela her çetlama da bembeyaz tad apembe olmuyor bir ton açık şekilde bile çatlayan var bize düşen değerlendirmek gerisini artıkmaalmak lazım sanırım çünkü geçen ay yaşadıklarımdan sonra ve sen bilinçlisin doğal şeyler içiyorsun bu çok güzel bence vücudun cevap veriyor buna
Canım negatif görünüyorFiltresiz de böyle sanki belirgin ama ben mi görmek istediğim için görüyorum
Valla ben gözümle görüyom ama gözüm görmek mi istiyo anlamadımCanım negatif görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?