KuUm bir gün Nile kanama gelse miktarı az bile olsa yeterlidir hiç merak etme mühim olan kanama yaşamak ben 2 yıl adet görmedim bu kanamayı geri döndürene kadar neler yaşadım bir Allah bir ben bilirimYol kuzum doğru zaten peki anlamadığım için soruyorum işte neden erken oluyoruz diye kafama takılması aynen benimde çok hafif rengi acilmisti ona takılmıyorum zaten sadexe gün işte ama olmam benim için büyük bi nimet olmayincada gebelik olmuyo cunku
Belki resimde görünmüyor silinse çok sen daha iyi görürsünValla ben gözümle görüyom ama gözüm görmek mi istiyo anlamadım
Öyle bulunmaz nimet işte son 2 aydır 2 gün leke şeklinde olur geciyo ve geçirip duruyo buda engel oluyo sinir stres yapiyoKuUm bir gün Nile kanama gelse miktarı az bile olsa yeterlidir hiç merak etme mühim olan kanama yaşamak ben 2 yıl adet görmedim bu kanamayı geri döndürene kadar neler yaşadım bir Allah bir ben bilirim
Yani görüyorum ama belkide beynim oyun oynuyo bakalım daha erken zaten 10.günüm bugün nefsim körelsin diye yaptım boyumun ölçüsünü aldımBelki resimde görünmüyor silinse çok sen daha iyi görürsün
Silik bi çizgi görünüyor canım bende o bile çıkmadı. Kaçıncı dakikada çıktı bu çizgiÇok üzüldüm yaaaa bende yemin ederim uyku uyuyamadım normalde asla bu saatte uyanmam sırf aklımda test var diye uyandım ama benimde negatif gibi ama biraz gözümle belli olan bir sey gördüm bakar mısın suyun altına da soktum asla kaybolmadı
Bu fotoda bende göremedimFiltresiz de böyle sanki belirgin ama ben mi görmek istediğim için görüyorum
Çok çok silik bi çizgi var ana kuruma çizgisine benziyo 5dk icindemi cikti canim hangi markaydiÇok üzüldüm yaaaa bende yemin ederim uyku uyuyamadım normalde asla bu saatte uyanmam sırf aklımda test var diye uyandım ama benimde negatif gibi ama biraz gözümle belli olan bir sey gördüm bakar mısın suyun altına da soktum asla kaybolmadı
Ya hem strese sokuyor hemde böyle oluncaya insanın aklına soru işareti kaliyoHayalim kizim S seraysss77 haifa chatgpt sorduğumda çatlamadan sonra 12-16 gün arası kişinin vücuduna göre değişir regl süresi diyor. Yani 12-16 normal kabul ediyor
İnnovita sipariş etmiştim siz böyle deyince iptal ettim şuan yinede. Bir gebenin günlüğü testin yapıyordum şöyle ki çatlamadan 14 gün sonra hep regl oldum hatalı mı acaba diyordum ama şuan düşününce değil sanırım
E esocannnnn filtre koydugunda çizgi görünüyor ama renklide göremedim umarım bu çizgi gerçektir
4-5 arasıSilik bi çizgi görünüyor canım bende o bile çıkmadı. Kaçıncı dakikada çıktı bu çizgi
Evet ama diğer türlüde tespit etmemiz zor gibi görünüyor testle bile anlamıyorsakYa hem strese sokuyor hemde böyle oluncaya insanın aklına soru işareti kaliyo
4-5 arası cıktı ama kuruma olamaz suya da tuttum gitmedi predictorÇok çok silik bi çizgi var ana kuruma çizgisine benziyo 5dk icindemi cikti canim hangi markaydi
Ben efektlide çizgiyi gördüm4-5 arası cıktı ama kuruma olamaz suya da tuttum gitmedi predictor
Ateş olcerim yok ana ben hala cayır cayır yanıyorumHa bu Arada kızlar yumurtlamadan sonra ateş yöntemi doğru sanırım regle 2 gün var 36.9dan 36.4e düştüelendim
ElizabethBennettt nryyy
Suda gitmesiyle var ozaman canim bi kan ver netlestir ozaman4-5 arası cıktı ama kuruma olamaz suya da tuttum gitmedi predictor
Valla bende çıplak gözle görüyom ama bilemedim tabi ki bozukta olabilir ama predictor ya bi tık mutlu oldum ama kurdağımda kalacak gibi bi vibe alıyorumBen efektlide çizgiyi gördüm
Aslında bende yanıyorum ayaklarımın altı vs ama dil altından ölçtümAteş olcerim yok ana ben hala cayır cayır yanıyorum
Veremem hazır değilim dndndnjdjddjdSuda gitmesiyle var ozaman canim bi kan ver netlestir ozaman
Predictor yalancı verdiğini duymadım kimseye ışıkta biraz foto çekip atarsan görünür Bizede bende deneyebilir misinValla bende çıplak gözle görüyom ama bilemedim tabi ki bozukta olabilir ama predictor ya bi tık mutlu oldum ama kurdağımda kalacak gibi bi vibe alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?