- 30 Haziran 2025
- 522
- 358
- 18
- 25
Ya benim cektiğim fotoda belli de wpdan arkadasıma falan attım o da gördü ama buraya atınca asla görünmüyorPredictor yalancı verdiğini duymadım kimseye ışıkta biraz foto çekip atarsan görünür Bizede bende deneyebilir misin
Sorması ayıp nedenVeremem hazır değilim dndndnjdjddjd
Hayırlı olsun o zamanYa benim cektiğim fotoda belli de wpdan arkadasıma falan attım o da gördü ama buraya atınca asla görünmüyor
26 yasındayım 1 yıl 2 aylık evliyim 2 aydır deniyoruz bu 2. Ay yarışmaya gebzeden katılıyorum dkdjfkffk
Bilmiyorum hastami olcamki bütün vücudum elimi dokunduğum an acayip sıcak kaç gundurAslında bende yanıyorum ayaklarımın altı vs ama dil altından ölçtüm
Buda benden koca bi negatif bu aya elveda
Ne güzel işte canım var demek ki kan ver netleştir ben bu sabah silik bile görebilseydim kan verecektim hemen artık hiç umudum kalmadı hsg çekileli 4 ay olmuştu bu ay 4. aydan sonra ihtimal daha da düşüyo bu zamana kalamadıysam daha da imkanı yok artık çok yoruldum gerçekten hiç iyi değilim şuan.4-5 arası
Buraya atınca kalite dusuyo sen görüyorsan vardır canim hayırlı olsunYa benim cektiğim fotoda belli de wpdan arkadasıma falan attım o da gördü ama buraya atınca asla görünmüyor
Dur kız hemen boş yere sevinmeyelim valla kursağımda kalırHayırlı olsun o zaman
Çok üzüldüm senin adına ama benimde negatiftir hiç sevinemedim kursağımda kalacak diye beklicem bende regliyi zaten 10. Günde yaptık daha cok erken 2 gün sonra tekrar yapalımNe güzel işte canım var demek ki kan ver netleştir ben bu sabah silik bile görebilseydim kan verecektim hemen artık hiç umudum kalmadı hsg çekileli 4 ay olmuştu bu ay 4. aydan sonra ihtimal daha da düşüyo bu zamana kalamadıysam daha da imkanı yok artık çok yoruldum gerçekten hiç iyi değilim şuan.
Aaa ne güzel kaç yasındasın
Nasıl zormu canim bende cekincem bu ay yarın gidip gün alicamNe güzel işte canım var demek ki kan ver netleştir ben bu sabah silik bile görebilseydim kan verecektim hemen artık hiç umudum kalmadı hsg çekileli 4 ay olmuştu bu ay 4. aydan sonra ihtimal daha da düşüyo bu zamana kalamadıysam daha da imkanı yok artık çok yoruldum gerçekten hiç iyi değilim şuan.
Kız regl olan kimdiBilmiyorum hastami olcamki bütün vücudum elimi dokunduğum an acayip sıcak kaç gundur
Ben bi kere anestezi almadan çekildim ölüyorum sandım çok canım yanmıştı o yüzden ikinciyi anestezili çekildim en iyisi o hiç bişey hissetmedimNasıl zormu canim bende cekincem bu ay yarın gidip gün alicam
Hsg gidip kendimiz mi istiyoruz kadın doğumdanNasıl zormu canim bende cekincem bu ay yarın gidip gün alicam
Ben daha yapmayı düşünmüyorum canım zaten kasıklarım çok ağrıyor reglim gelicek büyük ihtimal bütün belirtilerim o yöndeÇok üzüldüm senin adına ama benimde negatiftir hiç sevinemedim kursağımda kalacak diye beklicem bende regliyi zaten 10. Günde yaptık daha cok erken 2 gün sonra tekrar yapalım
Benim ağrılarım geçti 2 gün baya vardı bugün yok buda bi kötü haber bilmiyom amaBen daha yapmayı düşünmüyorum canım zaten kasıklarım çok ağrıyor reglim gelicek büyük ihtimal bütün belirtilerim o yönde
Ben oldum ama yok kuzum öncesinden vardı benim hatta eşimde dedi sen bu ara hastamı olacaksın cayır cayır yaniyosun diyeKız regl olan kimdiregl zamanıda ateş basıyor
Ben senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmem canım direk gider kan veririm en azından en garantisi o. Testinde de silik çıkmış zaten çok hafifte olsaBenim ağrılarım geçti 2 gün baya vardı bugün yok buda bi kötü haber bilmiyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?