- 29 Aralık 2024
- 2.306
- 1.424
- 48
Reglim geciyo hemde bebek düşünüyoruz deyince hormon vs aldılar busey çıkmayınca hsg yi istiyolarHsg gidip kendimiz mi istiyoruz kadın doğumdan
Devlette anestezi ile yapmazlar sanmiyorum kız korkutma beni ona girmeden gebe kalmış olurum inşallah diyodum ama nasip isteBen bi kere anestezi almadan çekildim ölüyorum sandım çok canım yanmıştı o yüzden ikinciyi anestezili çekildim en iyisi o hiç bişey hissetmedim
Bizim burda devlette yapmıyorlar canım ama yapsalar bile yaptırmazdım mecbur özele 15 bin bayıldım öyle yaptırdımDevlette anestezi ile yapmazlar sanmiyorum kız korkutma beni ona girmeden gebe kalmış olurum inşallah diyodum ama nasip iste
Bende şehir hastanesine başladım önceki gittiğim devlet hastanesi 40gune kadar normal gecikme deyip yolladı sürekli ya tm normal olabilir ama benim yaşım geciyo bir ikincisinde bebek istiyorum sonucta her ay benim için bi nimet sonuctaBizim burda devlette yapmıyorlar canım ama yapsalar bile yaptırmazdım mecbur özele 15 bin bayıldım öyle yaptırdım
Çok çok hafif işte emin olmak istiyorum belkide yanlış gösteriyor awoxlarım gelsin birde reglim tam geçsin göreyim öyle kan vericem yoksa üzülüyorum bayaBen senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmem canım direk gider kan veririm en azından en garantisi o. Testinde de silik çıkmış zaten çok hafifte olsa
Doktorlar cok ilgisiz ya illa 1 sene diyorlar galiba okuduklarıma göreBende şehir hastanesine başladım önceki gittiğim devlet hastanesi 40gune kadar normal gecikme deyip yolladı sürekli ya tm normal olabilir ama benim yaşım geciyo bir ikincisinde bebek istiyorum sonucta her ay benim için bi nimet sonucta
Bende 11nde kadın doğuma gidicem de inşallah yarın regl olurum yoksa ilk günü olunca hormon da bakmazlarReglim geciyo hemde bebek düşünüyoruz deyince hormon vs aldılar busey çıkmayınca hsg yi istiyolar
Evet doktoruna düşmek gerekiyo illaki burdakide 6 ay neden olamadı deyip hemen araştırmaya koyulduDoktorlar cok ilgisiz ya illa 1 sene diyorlar galiba okuduklarıma göre
Hormonlara 2.gun bakıyorlar illa regl gecikmesi için degilki belki tüpler tıkalı ondan gebelik olmuyo diyede bakacaklarBende 11nde kadın doğuma gidicem de inşallah yarın regl olurum yoksa ilk günü olunca hormon da bakmazlarama benim regl gecikmiyor ki
Benim bu daha 2.denememdi ama yine de insan cidden stres oluyo hep kötü senaryolar dönüyor beynimde birdahaki ayı da denerim allahım hakkı 3tür olmazsa giderim 1 senedir deniyoruz derim artıkEvet doktoruna düşmek gerekiyo illaki burdakide 6 ay neden olamadı deyip hemen araştırmaya koyuldu
Benim öyle bi deme şansım yokBenim bu daha 2.denememdi ama yine de insan cidden stres oluyo hep kötü senaryolar dönüyor beynimde birdahaki ayı da denerim allahım hakkı 3tür olmazsa giderim 1 senedir deniyoruz derim artık
Öyle tabiki canım ben en son geçen yıl hormon testi vermiştim amh 0.93 lerdeydi doktor yaşına göre çok düşük dedi o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi yaş 34 belki daha da düşmüştür bilmiyorum bi daha da gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu iyiceBende şehir hastanesine başladım önceki gittiğim devlet hastanesi 40gune kadar normal gecikme deyip yolladı sürekli ya tm normal olabilir ama benim yaşım geciyo bir ikincisinde bebek istiyorum sonucta her ay benim için bi nimet sonucta
Benim ya tüpler kapalı yada yumurta catlamiyo belkide bilemiyorum çünkü bütün değerler normal cikiyoÖyle tabiki canım ben en son geçen yıl hormon testi vermiştim amh 0.93 lerdeydi doktor yaşına göre çok düşük dedi o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi yaş 34 belki daha da düşmüştür bilmiyorum bi daha da gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu iyice
Tüpler hsg esnasında açılabiliyor açılmazsa da bi işlem yapıyolarmış onu tam bilmiyorum. Çatlama için de iğne kullanıyorlar bende hiç biri işe yaramadı umarım size faydası olurBenim ya tüpler kapalı yada yumurta catlamiyo belkide bilemiyorum çünkü bütün değerler normal cikiyo
27 canım bendeAaa ne güzel kaç yasındasın
Kızlar bence çok kafaya takıyoruz ne okusam her seyin basında kafadan sileceksiniz diyorlarBenim ya tüpler kapalı yada yumurta catlamiyo belkide bilemiyorum çünkü bütün değerler normal cikiyo
Denk getiremedim ya özele para vermek istemiyorumHormonlara 2.gun bakıyorlar illa regl gecikmesi için degilki belki tüpler tıkalı ondan gebelik olmuyo diyede bakacaklar
Kuzum senin 2 sene olmuş hiçbir istemediler hormon hsg vs yada sperm ornegiDenk getiremedim ya özele para vermek istemiyorum
Buraya çok takılmak bile iyi değil bence. Sürekli konumuz gündemimiz bu oluyor. Başka bişeye yönelip kafa dağıtmak ne mümkünKızlar bence çok kafaya takıyoruz ne okusam her seyin basında kafadan sileceksiniz diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?