Ben bi kere anestezi almadan çekildim ölüyorum sandım çok canım yanmıştı o yüzden ikinciyi anestezili çekildim en iyisi o hiç bişey hissetmedim
Devlette anestezi ile yapmazlar sanmiyorum kız korkutma beni ona girmeden gebe kalmış olurum inşallah diyodum ama nasip iste

Bizim burda devlette yapmıyorlar canım ama yapsalar bile yaptırmazdım mecbur özele 15 bin bayıldım öyle yaptırdım
Bende şehir hastanesine başladım önceki gittiğim devlet hastanesi 40gune kadar normal gecikme deyip yolladı sürekli ya tm normal olabilir ama benim yaşım geciyo bir ikincisinde bebek istiyorum sonucta her ay benim için bi nimet sonucta

Ben senin yerinde olsam hiç vakit kaybetmem canım direk gider kan veririm en azından en garantisi o. Testinde de silik çıkmış zaten çok hafifte olsa
Çok çok hafif işte emin olmak istiyorum belkide yanlış gösteriyor awoxlarım gelsin birde reglim tam geçsin göreyim öyle kan vericem yoksa üzülüyorum baya

Doktorlar cok ilgisiz ya illa 1 sene diyorlar galiba okuduklarıma göre

Bende 11nde kadın doğuma gidicem de inşallah yarın regl olurum yoksa ilk günü olunca hormon da bakmazlar ama benim regl gecikmiyor ki
Hormonlara 2.gun bakıyorlar illa regl gecikmesi için degilki belki tüpler tıkalı ondan gebelik olmuyo diyede bakacaklar

Benim bu daha 2.denememdi ama yine de insan cidden stres oluyo hep kötü senaryolar dönüyor beynimde birdahaki ayı da denerim allahım hakkı 3tür olmazsa giderim 1 senedir deniyoruz derim artık
Benim öyle bi deme şansım yok cunku aralıkta sprail cikarttirdigimi hemen goruyolar

Öyle tabiki canım ben en son geçen yıl hormon testi vermiştim amh 0.93 lerdeydi doktor yaşına göre çok düşük dedi o zaman 33 yaşındaydım. Şimdi yaş 34 belki daha da düşmüştür bilmiyorum bi daha da gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu iyice

Benim ya tüpler kapalı yada yumurta catlamiyo belkide bilemiyorum çünkü bütün değerler normal cikiyo

Benim test de negatif. Zaten bu ay yumurtlama bile göremedim. Regl günümü bilemiyorum. Sadece erken yumurtlamış olabilir miyim acaba diye yaptım. Benim döngüm çok uzayacak bu ay belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…