- 29 Aralık 2024
- 2.306
- 1.423
- 48
Burdayken ne mümkünKızlar bence çok kafaya takıyoruz ne okusam her seyin basında kafadan sileceksiniz diyorlar
Gerçi çatlama olmasa ovulasyon testinde çıkmaz degilmi bu testi 2 aydır yapıyorum pek anlamıyorum da ama kesin tuplerim tikaliTüpler hsg esnasında açılabiliyor açılmazsa da bi işlem yapıyolarmış onu tam bilmiyorum. Çatlama için de iğne kullanıyorlar bende hiç biri işe yaramadı umarım size faydası olur
Benim mart ayında kürtajım oldu kese büyümediği için bebeğimin kalbi durduKuzum senin 2 sene olmuş hiçbir istemediler hormon hsg vs yada sperm ornegi
Peki sebebi neymisBenim mart ayında kürtajım oldu kese büyümediği için bebeğimin kalbi durduşimdi başa döndük
Doktorlar birinci kayıpta sağolsunlar bakmıyorlar özele de baktırmadık o an kürtajdan bir gün önce evimize hırsız girdiPeki sebebi neymis
Ay ben bunu adet saymadım kuzum hiç valla çünkü benim 24 haziranda 22 mm yumurtam vardı ultrasonda. Ara kanama gibi bişey oldu benim haziranda negatif transferim oldu o yüzden diye tahmin ediyorum. Zaten beklentim yokAynısını yaşamışızçok tuhaf degil mi ya bu tesadüfler bu ayın böyle olması bunu adet saydık mecburen tekrar kanama devam etmedi benim senin ? Ovülasyona başladım hiç beyaz olmadan kırmızı bariz başladı 2 gün önce pik oldu dünde pikti bugün 4 de tekrar yapacağım bakalım oda mı pik
Kan pıhtılaşma si varmi canim sendegeçen dahiliyede kendim baktırdım yine düşük bana ilaç vermedi kendim folik asit aldım
Ona bile bakmadılar işte bilmiyorum kiKan pıhtılaşma si varmi canim sende
Yarım yamalak iş yapiyolar yaOna bile bakmadılar işte bilmiyorum ki
Kız folatım sınırda çıkıyor kadın bana yeşillik ye diyor folik asit yazmıyorYarım yamalak iş yapiyolar ya
Kaçtı canımgeçen dahiliyede kendim baktırdım yine düşük bana ilaç vermedi kendim folik asit aldım
3.21 canımKaçtı canım
Çok düşükmüş gerçekten nasıl yeşillik ile yükseltmeyi bekletirler3.21 canım
Olmadi regl öncesi bakarlar hormona baskınlarda bi yol alsınlar da işte herzaman diyorum doktoruna denk gelmek meseleKız folatım sınırda çıkıyor kadın bana yeşillik ye diyor folik asit yazmıyorpıhtılaşmaya mı bakar bu. O kadar saçma zor dönem geçirdim ki hastaneye gitmekten nefret eder oldım. 11ne randevu aldım regl ikinci güne denk gelmezse artık ağustos reglimde özele gidip hormon baktırcam. Bu ay da prowomen promenk alıcaz takviye olarak bakalım zaten kürtajdan sonra 6 ay olmazsa doktor tahlil vs yapalım demişti
Belkide bebeğimi bu yüzden kaybettim ve hiçbiri ilgilenmedi özel devlet karışık 4 doktora gittim o dönemlerÇok düşükmüş gerçekten nasıl yeşillik ile yükseltmeyi bekletirlerBenim 4. Ayım Folik asitte 21.7 indi en son baya yükseldi bu ay ara vereyim diyorum sizce
Regl öncesi bakıyorlar mı ki ya da birinci günnOlmadi regl öncesi bakarlar hormona baskınlarda bi yol alsınlar da işte herzaman diyorum doktoruna denk gelmek mesele
Folik asit önemli canım belki başka vitaminlerinde eksikti o sebeple tutunamamış olabilir belki benimde mesela ferritin eksikmiş baya bu da önemli yani rahmi yumurtalığı besleyen herşey önemliBelkide bebeğimi bu yüzden kaybettim ve hiçbiri ilgilenmedi özel devlet karışık 4 doktora gittim o dönemlervermedi kendim aldım bende küfür edecektim az kalsın yüksek olunca ne oluyor bilmiyorum araştır ona göre devam et bence
Yani tam emin olmamakla beraber bence de çatlama olmasa ovülasyon da çikmaz. Hsg işleminden sonra hemen gebe kalanlarda var belki sizin de öyle olurGerçi çatlama olmasa ovulasyon testinde çıkmaz degilmi bu testi 2 aydır yapıyorum pek anlamıyorum da ama kesin tuplerim tikali
Chatgpt henüz riskli bir değer olmadığını çocuk düşünülüyorsa devam edebilirsin fazlasını idrar ile atar diyor . Ya da haftada 3 4 gün şeklinde kullanabilirmişim. Normal değer 3-20 benim 21.7Belkide bebeğimi bu yüzden kaybettim ve hiçbiri ilgilenmedi özel devlet karışık 4 doktora gittim o dönemlervermedi kendim aldım bende küfür edecektim az kalsın yüksek olunca ne oluyor bilmiyorum araştır ona göre devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?