Diğerlerine bakıldı sorun yoktu sadece folata bakılmamış işte o dönem. Kese büyümemesi sebepleri diye bakınca da folik asit eksikliği diyor. Ya gerekirse bir iki ay daha deneyip özelde hepsine baktırcam artık ne yapayımFolik asit önemli canım belki başka vitaminlerinde eksikti o sebeple tutunamamış olabilir belki benimde mesela ferritin eksikmiş baya bu da önemli yani rahmi yumurtalığı besleyen herşey önemli
Kuzu bende ara kanama ilk 4 gun adet gibi oldu daha sonra azaldi ve 10 gun sürdü. Muhtemelen sizin ki adettir benim yumurtlama sıkıntım vardı o yüzden yaşıyorumAra kanama olduğunu sanmıyorum ya bildiğin regl yani ozaman ya testler yanlış ya da 14.gun değil
3 4 gün kullan o zaman değer düşmesin bide sonraChatgpt henüz riskli bir değer olmadığını çocuk düşünülüyorsa devam edebilirsin fazlasını idrar ile atar diyor . Ya da haftada 3 4 gün şeklinde kullanabilirmişim. Normal değer 3-20 benim 21.7
Kacinci gündesinizAynısını yaşamışızçok tuhaf degil mi ya bu tesadüfler bu ayın böyle olması bunu adet saydık mecburen tekrar kanama devam etmedi benim senin ? Ovülasyona başladım hiç beyaz olmadan kırmızı bariz başladı 2 gün önce pik oldu dünde pikti bugün 4 de tekrar yapacağım bakalım oda mı pik
Evet regl öncesi bi bakıyorlar bide reglin 2.gunu tekrar gel diyolar tekrar bakiyolarRegl öncesi bakıyorlar mı ki ya da birinci günn
Peki benim şansıma 2.3. Gün hafta sonu olmasına ne diyorsunuzEvet regl öncesi bi bakıyorlar bide reglin 2.gunu tekrar gel diyolar tekrar bakiyolar
Benimde 3.gun hafta sonuydu 2.gun verdimPeki benim şansıma 2.3. Gün hafta sonu olmasına ne diyorsunuz
Olursan doktora onu söyle ona göre alırlarPeki benim şansıma 2.3. Gün hafta sonu olmasına ne diyorsunuz
Cuma olmam lazım bakalım olmazsa agustosta memlekette özele giderimOlursan doktora onu söyle ona göre alırlar
Bende çok severım ama işini severek yapmak çok başka brnın aklımda başka meslek vsrdı hep nasıpAy hayalimdeki meslek edebiyat çok severdimm
Ben de görüyorum o çizgiyiÇok üzüldüm yaaaa bende yemin ederim uyku uyuyamadım normalde asla bu saatte uyanmam sırf aklımda test var diye uyandım ama benimde negatif gibi ama biraz gözümle belli olan bir sey gördüm bakar mısın suyun altına da soktum asla kaybolmadı
Dimi ya sadece ben görmüyorumBen de görüyorum o çizgiyi
Valla bende gördüm ama bence bekle bir iki gün dahaDimi ya sadece ben görmüyorum
Testsiz asla test olmasa bin yıl bekleriz denk gelsinde hamile kalalım diye aşkımEvet ama diğer türlüde tespit etmemiz zor gibi görünüyor testle bile anlamıyorsak
Beklicem zaten başka yapacak bir şeyim yok belki de yanlıştır çok heveslenmek istemiyorumValla bende gördüm ama bence bekle bir iki gün daha
Tabıkı sureklı aynı şeyleri yasıyoruzBeklicem zaten başka yapacak bir şeyim yok belki de yanlıştır çok heveslenmek istemiyorum
Benim ilk yaşamam ama bakalım ya umarım ordadır ve erken diye bu kadar belli belirsizdirTabıkı sureklı aynı şeyleri yasıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?