Bende görüyorum canımKızlar görüyor musunuz bir şey söyleyin lütfenn
Ay aşkım valla sinirden kocama da sarıyorum 2 gündür trip atıyo banabi umutlanıyorum bi amaan saçmalama diyorum kafa gitti
Trip atıyo bana soğuk davranıyo ahahahaKocalar da olmasa kime saracaz hamile olunca daha çok saracaksin bunlar daha iyi gunleri
Yapma beee agaaTrip atıyo bana soğuk davranıyo ahahahaağrım var kuzum ya ben elendim galiba
Bakalım görücezYapma beee agaa
İnşallah gelmez . Gelirse de Yapacak birşey yok mücadeleye devam kuzum elbet gelecek o gün ben inanıyorum sabırlı olBakalım görücez
Kuzum az önce akıntıyla karışık bej rengi bişey geldi ama ağrım da var bence ben regl oluyorumBi iki gün daha bekliyim bengelmezse test yaparım artık
Lekelenme gibi bej akıntım geldi kuzum ama ağrım da var galiba adet oluyorum ofİnşallah gelmez . Gelirse de Yapacak birşey yok mücadeleye devam kuzum elbet gelecek o gün ben inanıyorum sabırlı ol
Evet adet başlangıcı olabilir.Lekelenme gibi bej akıntım geldi kuzum ama ağrım da var galiba adet oluyorum of
Gerçekten artık yaşama sevincim bile kalmadıEvet adet başlangıcı olabilir.Olsun moral bozmak yok çokta bunun üzerinde durma akışına bırak sal kendini başka türlü olmayacak yoksa kafanı başka şeylerle meşgul et .
Valla benim de dizler ağrıyo gibi ben de elenecek gibiyimBenim de öyle gibi 26sında göğüs ucu çok acıyodu ordan anladım. Ama benim karnım ağrımaya başladı kuzum ya elendim galiba
Bana da öyle geldi dün ve önceki gün, bekleyelim bakalım nolcakKuzum az önce akıntıyla karışık bej rengi bişey geldi ama ağrım da var bence ben regl oluyorum
ben de görüyorummm. gözle gördüysen eğer burada fotoğraf kalitesi düşüyor ona hiç aldırma derimmKızlar görüyor musunuz bir şey söyleyin lütfenn
Ben oldum galiba ya tuvalete gitmeye korkuyorum of allahım neden nedenBana da öyle geldi dün ve önceki gün, bekleyelim bakalım nolcak
Dur isyan etme hayr olsun sağlıklı ol önemli olan oBen oldum galiba ya tuvalete gitmeye korkuyorum of allahım neden neden
Belki akintidir kuzumBen oldum galiba ya tuvalete gitmeye korkuyorum of allahım neden neden
Napıyosun canım bayadır konuşmadık hiçDur isyan etme hayr olsun sağlıklı ol önemli olan o
Napayım canım regl bekliyorum sen napıyosun nasılsınNapıyosun canım bayadır konuşmadık hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?