Yalanci pozitif ozamn demekki testlerde iyce kafayı yedi ya boşa stres heyecan yaptiriyo bize

Evet çizgi var da hangi marka? Yalancı pozitif olma ihtimali var mı acaba
Kimyasaldan sonra genelde hemen tutuyor içini ferah tut
Yurt dışındayım artimedi kastediyorsun galiba ama o değil bundan öncede birkaç tane yapmıştım onlar negatifdi. 5 senedir bekle bekle bir hal oldum bir tane 28 haftada erken doğumum var 2-3 tanede kümyasal

Testte pozitif çıkıp kanda çıkmayınca yada testte böyle çıkıp regl olunca kimyasal olmuyoki canim testler yalamci pozitif vermis oluyo kimyasal nedir hem testte hem kanda çıkar ama kandaki artmaz hemen ardına tekrar düşüşe geçer budur testlere bakma sen milyoner denedim hatta belli şekilde pozitif gösteren oldu yanj en doğru sonuç kan

Kuzum doğal yollarla bunu yapabilirsin yumurta büyütmeyi gözünüz de büyütüyorsunuz

Days doctor hiç bana pozitif vermemişti bu ay yaptığında kıpkırmızı çıkardı oyuzden dedim
O Banada çıkarmıştı sağolsun
Aslında yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki birebir belirtiler vardı o belirtilere dayanarak test yapmıştım
kan vermek lazımdı anlamak içinde bence kimyasalsa bile üzülmeyin kimyasaldan sonra hemen tutuyor diyorlar veya gebe kalabiliyorsunuz bu açıdan düşünün biliyorum zor ama

M merverellaa bat ne zamandı? Freely bende yalancı çıkarmıştı daha önce koyulaşma bakarsın regl olmazsan
Valla evimin altında eczane var ben sürekli freely alıyorum bir o var 1.5 yıldır hiç pozitif göstermedi onun için biraz güvendim dün yaptığımda yoktu bugün çok az silik çıkınca hcg bugün yükseliyor herhalde dedim tabii ki güven olmaz kan verdim hemen inş doğru göstermiştir

Bat 7 temmuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…