Yerleşme olabilir mi emin misin regl miKızlar nasılsınız. Bu testi birkaç gün önce yaptım. Ve şuan adet oluyorum bat 12-13 hazirandı yine kimyasal oluyor galibamayıs ayında da tüp bebek tedavim negatif olmuştu. Ben anne olamayacak mıyım
Buraya yükleyince bir garip oluyor foto aslında çıplak gözle baya net pembe
Eki Görüntüle 3615923 Eki Görüntüle 3615927
Yalanci pozitif ozamn demekki testlerde iyce kafayı yedi ya boşa stres heyecan yaptiriyo bizeKızlar nasılsınız. Bu testi birkaç gün önce yaptım. Ve şuan adet oluyorum bat 12-13 hazirandı yine kimyasal oluyor galibamayıs ayında da tüp bebek tedavim negatif olmuştu. Ben anne olamayacak mıyım
Yurt dışındayım artimedi kastediyorsun galiba ama o değil bundan öncede birkaç tane yapmıştım onlar negatifdi. 5 senedir bekle bekle bir hal oldum bir tane 28 haftada erken doğumum var 2-3 tanede kümyasalEvet çizgi var da hangi marka? Yalancı pozitif olma ihtimali var mı acaba
Kimyasaldan sonra genelde hemen tutuyor içini ferah tut
Evet ya baya kırmızı geliyorYerleşme olabilir mi emin misin regl mi
Testte pozitif çıkıp kanda çıkmayınca yada testte böyle çıkıp regl olunca kimyasal olmuyoki canim testler yalamci pozitif vermis oluyo kimyasal nedir hem testte hem kanda çıkar ama kandaki artmaz hemen ardına tekrar düşüşe geçer budur testlere bakma sen milyoner denedim hatta belli şekilde pozitif gösteren oldu yanj en doğru sonuç kanKızlar nasılsınız. Bu testi birkaç gün önce yaptım. Ve şuan adet oluyorum bat 12-13 hazirandı yine kimyasal oluyor galibamayıs ayında da tüp bebek tedavim negatif olmuştu. Ben anne olamayacak mıyım
Aslında yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki birebir belirtiler vardı o belirtilere dayanarak test yapmıştımYalanci pozitif ozamn demekki testlerde iyce kafayı yedi ya boşa stres heyecan yaptiriyo bize
Days doctor hiç bana pozitif vermemişti bu ay yaptığında kıpkırmızı çıkardı oyuzden dedimAslında yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki birebir belirtiler vardı o belirtilere dayanarak test yapmıştım
Kuzum doğal yollarla bunu yapabilirsin yumurta büyütmeyi gözünüz de büyütüyorsunuzSelam kızlar yarın yumurta takibi için randevum var bu 3. Kez ilaçla yumurta büyütme işimiz eşimin sprem değerlerinde morfoloji düşük bir kaç problem var bende de pcos 1.5 senedir istiyorum gebelik ama hiç oluşmadı artık tüp bebeğe kayıyor sürekli aklım ama sanki daha zamanı değil gibi hissediyorum aynı zamanda çok istediğim için aklımdan çıkmıyor sürekli stresliyim
Nasıl regl oldun kanındaki değer ?? İstemiyor muydun zaten canım
Türkiyede değilim ben bu test güvenilir bir testDays doctor hiç bana pozitif vermemişti bu ay yaptığında kıpkırmızı çıkardı oyuzden dedim
O Banada çıkarmıştı sağolsunDays doctor hiç bana pozitif vermemişti bu ay yaptığında kıpkırmızı çıkardı oyuzden dedim
kan vermek lazımdı anlamak içinde bence kimyasalsa bile üzülmeyin kimyasaldan sonra hemen tutuyor diyorlar veya gebe kalabiliyorsunuz bu açıdan düşünün biliyorum zor amaAslında yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki birebir belirtiler vardı o belirtilere dayanarak test yapmıştım
Geçmiş olsun canım sıkma canını nasibin sonraki aylarmış demek kiEvet ya baya kırmızı geliyor
İstiyordum da bu ay olmadığını anladım inşallah bir gün erken olurum da hormon baktırırım diyordum yarın randevum var.. yoksa istemez miyim hiçNasıl regl oldun kanındaki değer ?? İstemiyor muydun zaten canım
Ayyyy valla ben emindim hamile olduğundan gözünüz aydın çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah kuzumKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Nasıl belirtilerin varAslında yalancı pozitif olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğimdeki birebir belirtiler vardı o belirtilere dayanarak test yapmıştım
Sonuçlarını bizimle de paylaş canımİstiyordum da bu ay olmadığını anladım inşallah bir gün erken olurum da hormon baktırırım diyordum yarın randevum var.. yoksa istemez miyim hiç
Valla evimin altında eczane var ben sürekli freely alıyorum bir o var 1.5 yıldır hiç pozitif göstermedi onun için biraz güvendim dün yaptığımda yoktu bugün çok az silik çıkınca hcg bugün yükseliyor herhalde dedim tabii ki güven olmaz kan verdim hemen inş doğru göstermiştirM merverellaa bat ne zamandı? Freely bende yalancı çıkarmıştı daha önce koyulaşma bakarsın regl olmazsan
Bat 7 temmuzduValla evimin altında eczane var ben sürekli freely alıyorum bir o var 1.5 yıldır hiç pozitif göstermedi onun için biraz güvendim dün yaptığımda yoktu bugün çok az silik çıkınca hcg bugün yükseliyor herhalde dedim tabii ki güven olmaz kan verdim hemen inş doğru göstermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?