Yerleşme olabilir sanki. Test al canım bence yarın yap

Ay canııım nasılsın uzun zamandır senle denk gelmemiştik bu platformda test almayı düşünüyorum da belki olursam diye de beklemeye mi çalışsam bilemiyorum
Canım bizim batlar yine aynı Çok şey değişti ama bu değişmemiş hahaha İyiyim valla 5 haziranda transfer oldum negatif oldu. Başka embriyom yoktu ben de saldım biraz akışa ama burdan da vazgeçemiyorum maalesef.

Benim de 10-11-12 temmuz gibi adet öyle düşünüyorum ama ben bu ay 5 günlük bi ara kanama yaşadım. Transferden sonra vücut kendini toparlamaya çalışıyor sanırım açıkçası çok beklentim yok ama bakalım. Benim de sarı akıntım oldu bu ay çok hafif hafif ağrılar yokluyor ama daha gelen giden yok. Ben de test yapmıyorum elimde çok var ama bıktım beyaz görmekten. Pazar gününe kadar beklicem hala adet olmazsam pazar sabah test yapıcam

Ya hala aynı zamanlarda mı oluyoruz hiç canını sıkma aşkım her seyin zamanı vardır ben de kürtajdan bu yana 8ay olmuş 3 ay korunmuştum geçen ay da tutmayınca amaaaan dedim cocuk düşüncesine ara vermeye karar vermiştim kendi haline bıraktım ne test aldım ne yumurtlamaya göre ilişki yaptım sımdı bu leke gibi akıntı durumları olunca da kafam karıştı

Kuzum pıhtılı ve kırmızı değilse, 1-3 gün arası sürüyorsa yerleşme diyorlar. Beni artık korkutuyo yerleşme ya önceden olsun diye dua ederdim şimdi kahverengi görünce devamı hep geliyor.

İnşallah yerleşme kanamasıdır başka belirtin oldu mu

Ya açıkcası belirti hiç aramadım bu ay tamamen kafadan cıkarınca, göğüslerim acıyo işte dokununca ama bu birkaç aydır olmaya başladı regl oncesi. Ateşim 37 - 37,2 falan su an yeni ölçtüm ama uyanalı cok oldu. Öyle kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı falan yok dümdüz hissediyorum. Bahsettiğim akıntı da gelmiyor su an 8-9u geldi bugün daha bişi yok rahimde ıslaklık var beyaz şeffaf akıntı azcık o kadar

Yerleşme akıntısı olabilir mi

Aslında bakınca hepsi gebelikte de var adette de of. Bence ikimiz de pazara kadar bekleyip pazar sabah test yapalım

Hiç bilmiyorum ki ya pembe değil tam kahverengi değil böyle akıntı gibi yani yoğun da gelmedi hiçbir şey anlamadım
Aynısı dün geldi bendede çoook açık bir kahve nokta nokta değmiş silincede akıntılı kahve tarzında kuru değildi ama emin olamadım bugün birşey gelmemiş daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…