O zaman yarın sabah yapalım ahahhaBen kendime güvenmiyorum bugün alıp yarın yapadabilirim djdkdkflf
Sen beni gaza getiriyosunBence bir test yapmalısınnn
Senin bat ne zaman ve beyaz akıntı da var mı?Aynısı dün geldi bendede çoook açık bir kahve nokta nokta değmiş silincede akıntılı kahve tarzında kuru değildi ama emin olamadım bugün birşey gelmemiş daha
Tamam ne kaybederiz kiO zaman yarın sabah yapalım ahahha
13 ü benimde şuan ikiside yok dün çok az vardı sildikten sonra senin bat ne zamanSenin bat ne zaman ve beyaz akıntı da var mı?
Sen beni gaza getiriyosun
Benim normalde bat bugün ama hadi bir iki gün oynasa 12 diye kendime zaman yaratıyorum. Sımdı de dizlerim sızlıyor benimki gelcek bence13 ü benimde şuan ikiside yok dün çok az vardı sildikten sonra senin bat ne zaman
Tabi ederim direkt negatifte olsa yazarım buraya hamileysem şok geçiricem ama su an dizlerim sızlıyor olcam gibiNedense hamile olduğunu hissettimm yaparsan bizimde haberdar et
Belki ben geliyorum diyordur minikBenim normalde bat bugün ama hadi bir iki gün oynasa 12 diye kendime zaman yaratıyorum. Sımdı de dizlerim sızlıyor benimki
Tam vazgeçtiğim ay gelirse ben şok hahsjsjsBelki ben geliyorum diyordur minik
İyi düşün bence okadar hamiş haberi aldık ki hepiniz hamilesiniz bu ay ne güzel yaaaTabi ederim direkt negatifte olsa yazarım buraya hamileysem şok geçiricem ama su an dizlerim sızlıyor olcam gibi
26 haziranda yumurtladım diye düşünüyorum canım senTamam ne kaybederiz kisen yumurtlama ne zaman gördün kaç gün geçti üstünden
BennKızlar kimler s.gara kullanıyor
Ben senin yerindee olsam hemen kan verirdimKızlar ben dayanamadım ve tekrar test yaptım 2 saat idrarımı tutup ben yine görüyorum yaaaa sizde görüyor musunuz
Oyy harikaaaKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Ay o da aynı desene26 haziranda yumurtladım diye düşünüyorum canım sen
Bi iki gün daha bekliyim benİyi düşün bence okadar hamiş haberi aldık ki hepiniz hamilesiniz bu ay ne güzel yaaa
çok sevindim çok minikkk takip süreci için de gönlünü ferah tuttt, çok güzel şeyler olsunnnKızlarrr cıktı sonuç 9.41 cok minnacıkkkkk testler nasıl algıladı şaşkınım
Benim de öyle gibi 26sında göğüs ucu çok acıyodu ordan anladım. Ama benim karnım ağrımaya başladı kuzum ya elendim galibaAy o da aynı desene24-25 yumurta akı akıntı geldi 26sı çatladı diye düşünüyorum ben de
benKızlar kimler s.gara kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?