Ben ped taktım valla kuzum geçen ay da böyle bej akıntıyla başlamıştı. Neyse en azından gününde oluyoruz diyelim napalım. Güçlü kalamıyorum.Belki akintidir kuzum
İyiyim canım bende aynı bildiğin gibi bebek işlerine devam benım de bu ay da olmadı sanırım bklm doktora gıdıcem çarşamba günü prolaktin değerim 38 çıkmıştı ilaç verdi onu kullandım şimdi tekrar kan istiycek büyük ihtimalle düştü mü diyeNapayım canım regl bekliyorum sen napıyosun nasılsın
dünden bu yana bir yarım içtim sadece, umarım böyle böyle sıfırlayacağım. en azından çoook hafif bir sigara böyle bir fırt çekip elimde yanıp bitiyor, psikolojik olarak aşırı strese bir anda girmeyeyim diye. umarım bırakırız, meditasyon falan dinliyorum sigara bırakma içinK kugukusuregl de gelmedi demi hala ? Benimde regl geliyor sanırım sabah ağrılarım başladı
E esocannnnn tebrik ederim hayırlı olsun demiştim var dşye
ladycharlotte bende bırakmak istiyorum artık ya
Hangisi acaba bende ondan alsam çok zorlandığımda içsemdünden bu yana bir yarım içtim sadece, umarım böyle böyle sıfırlayacağım. en azından çoook hafif bir sigara böyle bir fırt çekip elimde yanıp bitiyor, psikolojik olarak aşırı strese bir anda girmeyeyim diye. umarım bırakırız, meditasyon falan dinliyorum sigara bırakma içinbelki işe yarar
Kendime bi hafta süre vercem bende öncesinde bırakırsam iyi olurkent white, tüm değerleri aşırı düşük çekiyorsun yok gibi ama işte psikolojik olarak kriz anlarımda iyi geliyor
Olmuşsun canım sevindim senin adına adet olmayınca da çok zor hem hormon testi de veririsin
aynen ben de öğrendikten sonra bundan 2-3 tane içiyordum, şimdi iki fırt çekip atıyorum. inşallah en kısa zamanda hiç içmeyeceğimKendime bi hafta süre vercem bende öncesinde bırakırsam iyi olur
Hadi bakalım hayr olsun sağlıklı güzel haberler al kısa zamanda inşallahİyiyim canım bende aynı bildiğin gibi bebek işlerine devam benım de bu ay da olmadı sanırım bklm doktora gıdıcem çarşamba günü prolaktin değerim 38 çıkmıştı ilaç verdi onu kullandım şimdi tekrar kan istiycek büyük ihtimalle düştü mü diye
İnşallah canım benim sende güzel haberler alırsın da burada paylaşırızHadi bakalım hayr olsun sağlıklı güzel haberler al kısa zamanda inşallah
Evet yarın onun için gideceğim hayırlısı bakalımOlmuşsun canım sevindim senin adına adet olmayınca da çok zor hem hormon testi de veririsin
Bilemedim ki ya hangisinden daha çok memnunlarKızlar ikisinde de koyulasma var ama hangisini baz alayım bilemedim. Geçen aylarda dr kontrolünde 16.8 civarı boyu labouick pike yakın bile göstermedi ama innovita çok yakın göstermişti ne diyorsunuz bu duruma
evet manyak gibi bakıp hala sırıtırıyorum hala kan verdim o sonuç belli edicek artıkben de görüyorummm. gözle gördüysen eğer burada fotoğraf kalitesi düşüyor ona hiç aldırma derimm
Siyah beyaz yaptıgında görünüyor çizgi hangi marka testKızlar 2 yıldır test yapan biri olarak ilk defa şu şekil sonuç görüyorum siz de görüyor musunuz az da olsa 2. Çizgi çok az belli oluyor sanki
Evet çizgi var da hangi marka? Yalancı pozitif olma ihtimali var mı acabaKızlar nasılsınız. Bu testi birkaç gün önce yaptım. Ve şuan adet oluyorum bat 12-13 hazirandı yine kimyasal oluyor galibamayıs ayında da tüp bebek tedavim negatif olmuştu. Ben anne olamayacak mıyım
Buraya yükleyince bir garip oluyor foto aslında çıplak gözle baya net pembe
Eki Görüntüle 3615923 Eki Görüntüle 3615927
Gününde olmakta bi nimet aşkım Allah büyük öteki aya daha iyi olur hormon vs bakılırsa bende 18ine hsg randevusu aldım bakalim
FreelySiyah beyaz yaptıgında görünüyor çizgi hangi marka test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?