- 29 Ağustos 2014
- 5.675
- 18.029
- 448
- 33
pkosluyum 16 yaşından beri. dönem dönem ultrasonda yumurtalarımın nadiren de olsa iyi göründüğü durumlar olmuştu. her pkoslunun hikayesi farklı. benim yaş aldıkça şiddetlendi. eğer ultrasonda polikistik görünüm yoksa ve kanların da çok normalse pkos değilsindir. aslında genetiğinde varsa oluyor, sonradan gelişmesi mümkün mü bilmiyorum fakat semptomları çok belirgin olmayıp pkos olan kadınlar da vardır muhakkak. bence pkos için endişelenme şimdilik, bir süre kendini takip et canım
Sen ne yumurtladın bu ya böyle beSu testlerime bi bakarmisin kizlar 5. Gun hala net bir siliklesme yok. Ama 19 dan sonra bugun biraz siliklesmis gibi mi? Catlama olduysa bu kadar birbirine yakin cikar mi ya
Benim yaklaşık bir hafta kadar var bakalım inşallah bir an bulup yakalayabilirimnryyy bende takılıyorum eşimi bekliyorum ovilasyon yaptım pik çıkmadı artık ne zaman çıkarsa o zaman başlarım çalışmalara da iki gün İstanbul’da olcaz hafta sonu umarım denk gelir rahat olurum ama koyulaşmadı hala
Sen ne yumurtladın bu ya böyle bemaşallah Allahım ikiz ikiz versin
Daha da çatlamamış duruyor test hala pikbu ay bu yumurtlamayla olmazsa ben daha ne diyim zatencok merakla beklicem
inşallahhh inşallahh, hiçbir şeyin seni endişelendirmesine izin verme <3 :)Oyle yapicam canim ben de sanmiyorum pcos olacagini ama dedigim gibi 2 aydir cok titiz beslenme programi uyguladim takviyeler aldim belki onlarin etkisidir diyorum. Benim de senin gibi bu ay icimde bi his var lutfen gercek olsun guzel haber verelim insallahh
Bir kereden bir şey olmazElizabethBennettt 2 tane yollasan ne iyi
nryyy bakalım bizim ne zamana denk gelecek 25inden önce olsa iyi düğün var alkollü olur eşim kesin bi kaçamak yapayım der bir senedir ağzına sürmemişti
Boşver akışına bırakmak en iyisiBöyle sizi görünce ben sanki hiç bişey yapmıyormuşum gibi hissettim
Takviye almak dışında gelişi güzel gidiyor her şey
O zaman ben ciddi anlamda hiçbir şey yapmıyorum.Böyle sizi görünce ben sanki hiç bişey yapmıyormuşum gibi hissettim
Takviye almak dışında gelişi güzel gidiyor her şey
Pcos var mıydı sizde? Eğer varsa testlerde böyle çıkabiliyormuş lh dalgalanmasından ötürüO zaman gayet iyii troidle ilgili bisey kullanmana gerek yok. Siz suan kac aydir deniyosunuz ve yaslariniz kac ona gore esinin doktora gitmesi daha elzem olabilir. Bizim gibi yas 35 s geliyosa beklememek gerekiyor tabi
Benim ovulasyon testi yine pik… oynatmama az kaldi suna bakar misiniz bugun 4. gun artik
Öyle mi dersinBoşver akışına bırakmak en iyisi
Kız ne biliyimO zaman ben ciddi anlamda hiçbir şey yapmıyorum.böyle düşününce aklına beni getir. Ne takviye ne ilişki hiçbir şey yok
Aşkım düzenli ilişki varsa ovulasyon testi hiçbir anlam ifade etmiyor benceÖyle mi dersin
Kesinlikle canım benim takviyeler alacağım demirim düşüktü o da önemliymiş baya bakalım Allah ne zaman nasip ederseÇok şüküryeni ay yeni umutlar
Evet aslında hepsi önemli işte gebelik dışında da sağlığımız için baktırsak şimdi hepsini birden toparlamak bu kadar zor olmazdıKesinlikle canım benim takviyeler alacağım demirim düşüktü o da önemliymiş baya bakalım Allah ne zaman nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?