Ayyyy pembe çizgi ben görüyorumKızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünküGecen ay da prodoctor yapmıştım
Fotoğrafta da görülüyor ki, hadi inşallah inşallahKızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünküGecen ay da prodoctor yapmıştım
Tünaydın çiçeğimÇiçekler günaydın , ben yazmasam yazma yok ya nerelerdesiniz
Ay hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallahBende bakıp duruyorum kimse yazmıyobenim yumurtlama günlerim bitti sanırım en son pazartesi 19 mm yumurtam ve ondan küçükler vardı ovu testi kullanmadım bu ay nezama. Catlama oldu bilmiyorum bi 12 gün sonra test yapıcam ama nasıl zaman geçicek bilmiyorum
Çiçekler günaydın , ben yazmasam yazma yok ya nerelerdesiniz
Tünaydınnn bende bugün adet oldum sonundaa kafam rahatladı uykumu aldım olmuşum çaylara gerek kalmadıÇiçekler günaydın , ben yazmasam yazma yok ya nerelerdesiniz
Ayy çok zor bekleyişBende bakıp duruyorum kimse yazmıyobenim yumurtlama günlerim bitti sanırım en son pazartesi 19 mm yumurtam ve ondan küçükler vardı ovu testi kullanmadım bu ay nezama. Catlama oldu bilmiyorum bi 12 gün sonra test yapıcam ama nasıl zaman geçicek bilmiyorum
Çok şükürTünaydınnn bende bugün adet oldum sonundaa kafam rahatladı uykumu aldım olmuşum çaylara gerek kalmadıÇalışmaktan bende buralara gelemiyorum fazla ama konuşmak güzel oluyor
Benim de dün bitti bakalım 8 güne normalde yumurtlama olması lazımBenimde reglim bugün bitiyor bi iki gün sonra ovulasyon testine başlıcam tekrardan
En zor bekleyiş oMerhaba Kızlar, benim SAT tarihim 5 Haziran , BAT 26 Haziran, 16.06 da akşam yumurtam çatladı. Yumurtlamayı takip ettim çizgi silikleşmeye başladı pazartesi geceye doğru.
Eşim ile değerlendirdik ,cuma, cumartesi ,pazartesi.
İnşallah tutmuştur, çok merak ediyorum , günler geçmiyor resmen.
İnşallah çatlamıştırBen buralardayim saatimi bekliyorum test yapacam bakayim catlatabildim misizler napiyosunuzz su bekleme sureci tam eziyet ya
Benim adetim bitti iki gün oldu bakalım bekliyorum 8 güne yumurtlama olması lazım normaldeTünaydın çiçeğim
Çalışıyorum benara ara bakıyorum yeni gelişmeler var mı diye
Sen neler yapıyorsun ?
Geçen sefer adettim bittikten 5 gün sonra olmuştu bakalım bu sefer nolcak bekleye bekleye harap oldukBenim de dün bitti bakalım 8 güne normalde yumurtlama olması lazım
Döngünün kaçıncı günü yumurtlama görüyorsunGeçen sefer adettim bittikten 5 gün sonra olmuştu bakalım bu sefer nolcak bekleye bekleye harap olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?