İç rahatlatmak deyince de sen beAşkım düzenli ilişki varsa ovulasyon testi hiçbir anlam ifade etmiyor bence
Pcos var mıydı sizde? Eğer varsa testlerde böyle çıkabiliyormuş lh dalgalanmasından ötürü
Kız ne biliyim
Yumurtlama bile takip etmiyorum Allaha emanet gidiyoruz
Ben tam olarak artık o sistemdeyim
Sahi testleri internetten mi alıyorsunuz, eczaneden mi ?Ben tam olarak artık o sistemdeyimah bir de adet gecikince test yapma işini başarabilsem
Eczanede çok pahalı oluyor trendyoldan aliyoruz . Laboquick, bir gebenin günlüğü, inovitaSahi testleri internetten mi alıyorsunuz, eczaneden mi ?
Ben bu ay ssimdi kosturmacadan test de yapamam
Her ay aynı gün olmayabilir ya da birden pik de olabilirBende de hala pik yok hatırlarsanız 4. 5. Günüm pikti şuan 10. Gun ve silik genelde 12. Gun yumurtlama olur ama şimdiye biraz koyulasmasi gerekirdi.
Her ay aynı gün olmayabilir ya da birden pik de olabiliryumurtlama belirtileriniz var mı
Canım ben anlamıyorum belirti nasıl olmaliHer ay aynı gün olmayabilir ya da birden pik de olabiliryumurtlama belirtileriniz var mı
En belirgin belirti yumurta akı kıvamında akıntı oluyorCanım ben anlamıyorum belirti nasıl olmali
Hiç bir zaman olmadı o akinti bende yani krem gibi oldu hepEn belirgin belirti yumurta akı kıvamında akıntı oluyor
Yaklaşık 20mm canimKızlar innovita yumurta kac mm olunca pik oluyor ve laboquick biliyormusunuz
Ben öyle anlıyorum hep , tabiki her yumurtlamada olmak zorun değilHiç bir zaman olmadı o akinti bende yani krem gibi oldu hep
Yok ama her ay yumurtlamiyorumBen öyle anlıyorum hep , tabiki her yumurtlamada olmak zorun değilpcos var mıydı
Bende de hala pik yok hatırlarsanız 4. 5. Günüm pikti şuan 10. Gun ve silik genelde 12. Gun yumurtlama olur ama şimdiye biraz koyulasmasi gerekirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?