Pcos var mıydı sizde? Eğer varsa testlerde böyle çıkabiliyormuş lh dalgalanmasından ötürü

Yok canim pcos ilk defa oluyor bu durum bu aksami bekliyorum simdi sivi almayi biraktim tekrar yaapcagim.

Kız ne biliyim
Yumurtlama bile takip etmiyorum Allaha emanet gidiyoruz

Etmeyin iki gunde bir iliskiye girmek yeterli keske ben de etmeseydim ne yapip edip her ay kendime yeni bi stres buluyorum

Hahahaahahahha yok mu bize su mucizelerden yaaa

Bende de hala pik yok hatırlarsanız 4. 5. Günüm pikti şuan 10. Gun ve silik genelde 12. Gun yumurtlama olur ama şimdiye biraz koyulasmasi gerekirdi.

Bende de hala pik yok hatırlarsanız 4. 5. Günüm pikti şuan 10. Gun ve silik genelde 12. Gun yumurtlama olur ama şimdiye biraz koyulasmasi gerekirdi.
Her ay aynı gün olmayabilir ya da birden pik de olabilir yumurtlama belirtileriniz var mı

Canim sen erken yumurtladin bu ay bence. Bana da olmustu bir defasinda dongum 23 gun surmustu o yuzden. Erken regl olursan anlarsin zaten yumurtlamadan 14 gun sonra regl geliyor. Eger o pik gunleri degerlendirdiysen gayet gebe de olabilirsin iki gunde bir iliskiye girmeye calis iki defa yumurtlama bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…