- 30 Haziran 2025
- 475
- 307
- 18
- 25
Doğru ama benim arkadasımda 6 aylık hamile nefes alamıyo bildiğin hamamda gibiİnşallah inşallah ben dualarımda zaten vatana ailesine kendine hayırlı olacaksa olsun diyorum. İnşallah sağlıklabende başlarım yarın artık bal çörek otuna bide hormon baktırır haftayı kapatırım
Bugün bi arkadaşım bana ay sıcaklarda hamilelik çekilmiyor sen ayarla doğumun nisan mayısa gelsin yazmış çok sinirlendim ona kuruldum yoktum ortalarda
Cumartesi değilde ben senin yerinde olsam bikac gün beklerim. Yerlesmeyse bikac gün sonra çıkar testteBen de bugün sabah 10’da kahverengi lekelenme gördüm. Ped taktım ama bu saate kadar hiç dolmadı sildikçe geliyor sadece. Yarın da gelmezse cumartesi test yapıcam ama adete döner diye düşünüyorum umudum yok
Sıkma canını stres olursan daha kötü önemli olan çatlaması yarın çatlar eminimBen anlamadım çatlamadı o zaman bu yine şuan öyle kötüyüm ki oturdum böyle kaldım kalkamıyorum yerimden böyle şok hali bakışıyoruz testle
Awox doğru askım bende dün gece awox yapmıstım hatırlarsan ve 9.41 cıkmıstı en düsük değeri bile algılıyorAvox yaptım ıkı tane aldım sabah yapcaktım sabredemedim silik çıktı kalıte düşüyor galıba ıkı dakıka falan içinde cıktı
Olabilir neden olmasın regl gelene kadar umut varElimde var hala bitene kadar kullanırım olmadı bi daha da almam zaten bi de bisey sorcam ben dün miratech erken gebelik testi yaptım reglime 4 gün vardı tertemiz negatif çıktı. Acaba erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mıdır bi umut işte. 3 günüm kaldı kasıklarım çok ağrıyor
Öyle tabi canım . Benim regl her zaman zamanında gelir günü gününe Hattab geçen ay hızını alamadı bi gün erken geldiOlabilir neden olmasın regl gelene kadar umut var
İnşallah vardır ya beraber denedik faln ya insallah seninde cıkarÖyle tabi canım . Benim regl her zaman zamanında gelir günü gününe Hattab geçen ay hızını alamadı bi gün erken geldibakalım pazar olmazsam yaparım yine
Amin canım benim yaÇok teşekkür ederim canım benim darısı başına
Bende yarın gidicem hormonlarıma baktırmayaO kadar da iyi degerlendirdik bu ay halbuki… valla artik ne yapacaz bilmiyorum yarin doktora gidiyorum ben
Kaç gün kaldı 3 mü ?Ben adet olmazsam test yapacağım
Senin adına çok sevindim canım gerçektenİnşallah vardır ya beraber denedik faln ya insallah seninde cıkar
O zaman 15 temmuza kadar beklerim kuzum ama bugün 13. gün yerleşme için bence geçCuma
Cumartesi değilde ben senin yerinde olsam bikac gün beklerim. Yerlesmeyse bikac gün sonra çıkar testte
Bende silik çizgi çıktı yarın ılk idrarla tekrarlıcam bakalımBence birsey deme canim 3 gun kala negatifse suan yuzde 70-80 negatiftir olmasi daha dusuk ihtimal malesef…
Benımkı çok silik ya ilk idrar değil onda mıydı acaba taktım bak şimdi fkafayaS sarsarpapatya böyleydi canım :) prodictor idi test
Ay inşallah ya kuruntu degıldir bıktım artık yalancı pozitif görmekten gerçeğinden bile şüphe ediyoruz artıkAwox doğru askım bende dün gece awox yapmıstım hatırlarsan ve 9.41 cıkmıstı en düsük değeri bile algılıyor
İnşallah vardır ya beraber denedik faln ya insallah seninde cıkac
Bende ilk idrarla yapmamıştım, akşam 6buçuk civarıydı hatta. Ama senin geç döllenme olabilir mi? Evde başka test var ise sabah ilk idrarla deneyip atsana bir de kuşumBenımkı çok silik ya ilk idrar değil onda mıydı acaba taktım bak şimdi fkafaya
Ben hala pik 4. Gün çatlama yokAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Baska var mi guzel haber vereeen? A aydk @nryyyhaifa S seraysss77 Hayalim kizim @ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
26-27 çatlama diye düşünüyorum aslında geç degıl benceBende ilk idrarla yapmamıştım, akşam 6buçuk civarıydı hatta. Ama senin geç döllenme olabilir mi? Evde başka test var ise sabah ilk idrarla deneyip atsana bir de kuşum
Sabah ilkdrarla yapcam bakalım onda daha net cıkması lazım zate hastaneye gıdıcem çıkarsa gitmişken kan da veririmBende ilk idrarla yapmamıştım, akşam 6buçuk civarıydı hatta. Ama senin geç döllenme olabilir mi? Evde başka test var ise sabah ilk idrarla deneyip atsana bir de kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?