İnşallah canım ya stresten yattım uyudum düşünmemek için saat 11 olmuş neredeyse yeni uyandım hemen test yaptım hala açılmamış ya hala pikSıkma canını stres olursan daha kötü önemli olan çatlaması yarın çatlar eminim
Oy MaşallahKızlar ben bugün kan verdim, beta 2416 çıktı
HoşgelmişsinizNeyseki gecikmeden gelmis erkenden belli olmus canim onumuzdeki ay devam
Geldim canim ailemleyim burda biraz dinlenicem doktora da gidicem hayirlisi artik dua edin bizee
Akşam 23.30da 2 saat idrar tutup yapmıştım böyleydi awoxCanım senı kıde silikti dimi
Ay benınkıde böyle ama ben tutmadım bıde daha şu içip yaptımAkşam 23.30da 2 saat idrar tutup yapmıştım böyleydi awox
İnşallah koyulaşır eğer hamıleysem seninle hemen hemen aynı olıyoruz❤❤❤Bende sabah tekrar bi yapıcam çizgi ne durumda diye
Valla 9 betayı bile algıladı vardır bir seyleeeeer sabah yap bakalımAy benınkıde böyle ama ben tutmadım bıde daha şu içip yaptımmalım çünkü kız tutamıyorum napımm
Ay evett resmen aynı günler 29u çatlamaydı benimİnşallah koyulaşır eğer hamıleysem seninle hemen hemen aynı olıyoruz❤❤❤
26-27 de benımAy evett resmen aynı günler 29u çatlamaydı benim
Bence varKızlar adetim bugünde ama olmadım ve birer gün ara ile iki farklı marka yaptım yalancı pozitif olma ihtimali var mı cumartesi kan testi vericem hiç bir belirtim yok sadece sağ kaşık ağrısı var
Sen öndesin o zaman26-27 de benım
Hoşgeldin canım benim ederiz tabi adın ne ismine dua edeyimNeyseki gecikmeden gelmis erkenden belli olmus canim onumuzdeki ay devam
Geldim canim ailemleyim burda biraz dinlenicem doktora da gidicem hayirlisi artik dua edin bizee
Kız niye umudun yok bahsettiğin şey adete dönmezse yerleşme işte inşallahBen de bugün sabah 10’da kahverengi lekelenme gördüm. Ped taktım ama bu saate kadar hiç dolmadı sildikçe geliyor sadece. Yarın da gelmezse cumartesi test yapıcam ama adete döner diye düşünüyorum umudum yok
İnşallah olmazsıninşallahBen adet olmazsam test yapacağım
Oy maşallah çatlar çatlar merka etme yumurta neden açtlamıyor gelişmiyordu senin canım ?Selam kızlar
Bu ayki gelişmelerimi paylaşayım
Haziran sonunda yalancı pozitif görüp regl olmuştum
1- 5 Temmuz tarihlerinde günde 3 kez Femara kullandım
Doktor kontrolünde 4. denemem
Diğer aylarda günde 2 kez hap kullanmıştım
Bu sefer dozu arttırdık, 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Çatlama görene kadar ultrasonla her gün takip ettireceğim
Bugün çatlamayı hızlandırmak için soğan kürüne ve havuç yemeye başladım çünkü 2 yumurtam da 22 mm civarı
İnşallah bir an evvel çatlarlar
Soğan kürü dediğiniz nedir çatlamayı kı tetikliyor ?Selam kızlar
Bu ayki gelişmelerimi paylaşayım
Haziran sonunda yalancı pozitif görüp regl olmuştum
1- 5 Temmuz tarihlerinde günde 3 kez Femara kullandım
Doktor kontrolünde 4. denemem
Diğer aylarda günde 2 kez hap kullanmıştım
Bu sefer dozu arttırdık, 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Çatlama görene kadar ultrasonla her gün takip ettireceğim
Bugün çatlamayı hızlandırmak için soğan kürüne ve havuç yemeye başladım çünkü 2 yumurtam da 22 mm civarı
İnşallah bir an evvel çatlarlar
Var gibi hissetmiyorumNe zaman bat??? İnsallah vardir insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?