Benim hala akıntı yok azıcık azıcık ucundan rakı beyazı oda

Benimde bugün 7 oldu perşembe test yaparım. Perşembeye kadar da yapamam ya. Erken öğrenip kendimi niye strese sokayım

Hic yapmicam ben bugun de bitti 10 dpodayim 29 ya da 30 regl gunum bekleyecegim kafayi takmayi da birakmayi basardim insallah boyle devam ederim gecen aylarda manyak gibi bise olmustum yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu bekle canim sen de en iyisi

Benim hala akıntı yok azıcık azıcık ucundan rakı beyazı oda
Peki bu akıntılarımız normal mi
Abi bu nasıl bişey hamiş gibi hissediyordum birden gitti umutsuzluk kapladı ne değişik bişey aşırı stresli en son bu şekilde 1 sene ders çalıştığım kpss nin sonucumu beklemiştim
hahsajs valla sıkıntı bastı benide anlamadım sahana geçer heralde

360 adet yazıyor bence toplu alım için o fiyat
360 adet yazıyor bence toplu alım için o fiyat
diğerinde 10 adet diyor ama benim kafa gitti heralde iyice

Test yaptin mi tekrar ben goremedim mesajlar arasinda A aydk
Bugün yaptığım negatif yarın tekrar yapıcam
Peki bu akıntılarımız normal mi

hahsajs valla sıkıntı bastı benide anlamadım sahana geçer heralde
aşkım herkeste farklı olur bence. O yüzden sizdekine bir şey diyemiyorum geçen ay birisi sarı akıntı demişti gebeydi kim olduğunu hatırlamıyorum da

Doktorum bana 1 adet beklememi önerdi daha sağlıklı olur iyice rahmin toparlanmış olur dedi bende öyle yapıcam hormonlarım falan düzene girsin

Hic yapmicam ben bugun de bitti 10 dpodayim 29 ya da 30 regl gunum bekleyecegim kafayi takmayi da birakmayi basardim insallah boyle devam ederim gecen aylarda manyak gibi bise olmustum yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu bekle canim sen de en iyisi
Ay nasıl başardın takmamayı ya bize tavsiyen var mı

Ay ben de yapmicam sanirim bat günümü bile bilmiyorum. Yumurtlamamı takip edemedim sat 7 agustos. 13ünde bitti. Bu zamana kadar da sadece 3 ilişki oldu

Aynen canım bende öyle geçen ay adım başı test yapıyorum falan çıkmadıkça daha kötü etkiliyor moralim o kadar bozulmayacak belki umutlu olacağım ama daha kötü etkileniyorum iyi gelmedi bana o durum yani. O yüzden hemen toparladım bu ay. Beklemeyi tercih ediyorum en azından tam gününde yapalım ki varsa vardır yoksa diğer aya kaldı şeklinde yolumuza bakarız napalım, bir seferde de öğrenmiş oluruz diye düşünüyorum :)

Ya herkes öyle diyor kürtaj dan sonra kolay olurmuş diye ama bi tek benim için geçerli değil bu sanırım 2 yıl geçti kafayı sıyırmama ramak kaldı artık
Canım yas kaç suanki bir tedavin varmi birde operasyon. Rahim filmi cekildin mi özellikle kurtaj sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…