- 9 Haziran 2025
- 1.120
- 939
- 38
- 27
Acaba biz çakma mı alıyoruzKızlar bu gebelik testlerinde neden böyle fiyat yazıyor ben şokyanlış mı okuyorum pandelaA Civcivimmm D dahacokerken
Benim hala akıntı yok azıcık azıcık ucundan rakı beyazı odaSırayla dökülüyoruz
Kesin diyeceğime kedin yazmışım canımBenim akıntım sulu geliyor ortasında koyu akıntı bırakıyor bej kenarlarındaki sular da kahvemsi renk bırakıyor gibi
ya dur negatif çıkma olasılığı yüksek bebiş ağlamamız için erken
Kız telefona bakmaktan yanlış görüyorum sanırım dedim bi anAcaba biz çakma mı alıyoruz
360 adet yazıyor bence toplu alım için o fiyatKız telefona bakmaktan yanlış görüyorum sanırım dedim bi anBen şokkkkk
Benimde azaldı rakı beyazı oldu ama kasıklarda ağrı doluluk hissi varBenim hala akıntı yok azıcık azıcık ucundan rakı beyazı oda
Abi bu nasıl bişey hamiş gibi hissediyordum birden gitti umutsuzluk kapladı ne değişik bişey aşırı stresli
Benimde bugün 7 oldu perşembe test yaparım. Perşembeye kadar da yapamam ya. Erken öğrenip kendimi niye strese sokayım
Benimde 8 Eylül bat heyecanla bekliyorumm ovulasyon testiyle 20sinde çatlama gordum bakalım inşallah bu ay 8inde regli yerine çift çizgi goruruuuzKızlar benden başka 8 eylül civarı bat günü olan yok mu ya herkesin bu aralar mı aranızda en geç benim galiba
Peki bu akıntılarımız normal miBenim hala akıntı yok azıcık azıcık ucundan rakı beyazı oda
hahsajs valla sıkıntı bastı benide anlamadım sahana geçer heraldeAbi bu nasıl bişey hamiş gibi hissediyordum birden gitti umutsuzluk kapladı ne değişik bişey aşırı streslien son bu şekilde 1 sene ders çalıştığım kpss nin sonucumu beklemiştim
360 adet yazıyor bence toplu alım için o fiyat
diğerinde 10 adet diyor ama360 adet yazıyor bence toplu alım için o fiyat
Bugün yaptığım negatif yarın tekrar yapıcam
aşkım herkeste farklı olur bence. O yüzden sizdekine bir şey diyemiyorum geçen ay birisi sarı akıntı demişti gebeydi kim olduğunu hatırlamıyorum daPeki bu akıntılarımız normal mi
hahsajs valla sıkıntı bastı benide anlamadım sahana geçer heralde
Bence sen hamilesin canım öyle geçiyor içimden hadi inşallahBenimde azaldı rakı beyazı oldu ama kasıklarda ağrı doluluk hissi var
Doktorum bana 1 adet beklememi önerdi daha sağlıklı olur iyice rahmin toparlanmış olur dedi bende öyle yapıcam hormonlarım falan düzene girsinBir tanıdığıma dr u kurtaj olduktan sonra 2 hafta cinsel perhiz vermişti ardından adeti gelmeden hamile kaldı. Yani psikolojik iyiysen ve rahmin temizlenip hazır olduysa neden olmasın. Hatta kurtaj sonrasi daha kolay olurmuş benim dr da bana öyle söylemişti 5. Ayda kalmıştım. Yapacak birsey yok kayıplarımız için tabiki az çok yıpraniyoruz ama önemli olan umudumuzu yitirmemek. Sana bol şans diliyorum kısa sürede pozitif gelecek insallah
Hadi inşallaaah olurİyi olmana çok sevindimBizde birkaç kişi dpo8 deyiz testlere başladık bugün vakit geçiriyoruz
Ay ağzın ballar yesinnn inşallah yaa hepimiz olalımmmBence sen hamilesin canım öyle geçiyor içimden hadi inşallah
Ay nasıl başardın takmamayı ya bize tavsiyen var mıHic yapmicam ben bugun de bitti 10 dpodayim 29 ya da 30 regl gunum bekleyecegim kafayi takmayi da birakmayi basardim insallah boyle devam ederim gecen aylarda manyak gibi bise olmustum yaptigim testlerin haddi hesabi yoktubekle canim sen de en iyisi
Ay ben de yapmicam sanirim bat günümü bile bilmiyorum. Yumurtlamamı takip edemedim sat 7 agustos. 13ünde bitti. Bu zamana kadar da sadece 3 ilişki olduHic yapmicam ben bugun de bitti 10 dpodayim 29 ya da 30 regl gunum bekleyecegim kafayi takmayi da birakmayi basardim insallah boyle devam ederim gecen aylarda manyak gibi bise olmustum yaptigim testlerin haddi hesabi yoktubekle canim sen de en iyisi
Senin erken çatlamış canım eğer tuttuysa erken testte rahatlıkla görebilirsinBenimde 8 Eylül bat heyecanla bekliyorumm ovulasyon testiyle 20sinde çatlama gordum bakalım inşallah bu ay 8inde regli yerine çift çizgi goruruuuz
Aynen canım bende öyle geçen ay adım başı test yapıyorum falan çıkmadıkça daha kötü etkiliyor moralim o kadar bozulmayacak belki umutlu olacağım ama daha kötü etkileniyorum iyi gelmedi bana o durum yani. O yüzden hemen toparladım bu ay. Beklemeyi tercih ediyorum en azından tam gününde yapalım ki varsa vardır yoksa diğer aya kaldı şeklinde yolumuza bakarız napalım, bir seferde de öğrenmiş oluruz diye düşünüyorum :)Hic yapmicam ben bugun de bitti 10 dpodayim 29 ya da 30 regl gunum bekleyecegim kafayi takmayi da birakmayi basardim insallah boyle devam ederim gecen aylarda manyak gibi bise olmustum yaptigim testlerin haddi hesabi yoktubekle canim sen de en iyisi
Canım yas kaç suanki bir tedavin varmi birde operasyon. Rahim filmi cekildin mi özellikle kurtaj sonrasiYa herkes öyle diyor kürtaj dan sonra kolay olurmuş diye ama bi tek benim için geçerli değil bu sanırım 2 yıl geçti kafayı sıyırmama ramak kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?