Selam kızlar
Bu ayki gelişmelerimi paylaşayım
Haziran sonunda yalancı pozitif görüp regl olmuştum
1- 5 Temmuz tarihlerinde günde 3 kez Femara kullandım
Doktor kontrolünde 4. denemem
Diğer aylarda günde 2 kez hap kullanmıştım
Bu sefer dozu arttırdık, 2 yumurta büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
Çatlama görene kadar ultrasonla her gün takip ettireceğim
Bugün çatlamayı hızlandırmak için soğan kürüne ve havuç yemeye başladım çünkü 2 yumurtam da 22 mm civarı
İnşallah bir an evvel çatlarlar

Ayy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum

Baska var mi guzel haber vereeen? A aydk nryyy @haifa @seraysss77 Hayalim kizim @ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım tertemiz negatifti. Şuan reglime 3 gün var bi iş bulmuştum her an çağırılabilirim haber bekliyorum diken üstündeyim gebelik varsa gitmeyeceğim. Ama ya var çıkmıyor ya da gerçekten negatif bilmiyorum. İşyerinden ararlarsa ne diyeceğimi de bilmiyorum acaba çok grip oldum bana bi kaç gün müsade edin falan mı desem

Bence birsey deme canim 3 gun kala negatifse suan yuzde 70-80 negatiftir olmasi daha dusuk ihtimal malesef…

Ben el
Ben elendim tatlim bugün reglimin 2.gunu günüm gelmeden regl oldum

Neyseki gecikmeden gelmis erkenden belli olmus canim onumuzdeki ay devam
Teşekkür ederim canımm
Sen türkiyeye gelecektin sanki, geldin mi? Nasılsın?

Geldim canim ailemleyim burda biraz dinlenicem doktora da gidicem hayirlisi artik dua edin bizee

Sabah erkenden bir daha yap o zaman canim yine negatifse artik zaten anlarsinn
Ben de bugün sabah 10’da kahverengi lekelenme gördüm. Ped taktım ama bu saate kadar hiç dolmadı sildikçe geliyor sadece. Yarın da gelmezse cumartesi test yapıcam ama adete döner diye düşünüyorum umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…