- 29 Aralık 2024
- 2.153
- 1.194
- 48
Ben elendim tatlim bugün reglimin 2.gunu günüm gelmeden regl oldumAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Baska var mi guzel haber vereeen? A aydknryyy @haifa @seraysss77 Hayalim kizim @ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
Ay ne güzel dedin aminnnAllah razı olsun umarım bu ay hepimiz çift çizgi gebelik atarız şuraya haziranda elemenler temmuz sonuna eylüle ana olarak girelimama bu guruba alıştım ben ya
Ben bugün regl oldumAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Baska var mi guzel haber vereeen? A aydknryyy @haifa @seraysss77 Hayalim kizim @ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım tertemiz negatifti. Şuan reglime 3 gün var bi iş bulmuştum her an çağırılabilirim haber bekliyorum diken üstündeyim gebelik varsa gitmeyeceğim. Ama ya var çıkmıyor ya da gerçekten negatif bilmiyorum. İşyerinden ararlarsa ne diyeceğimi de bilmiyorum acaba çok grip oldum bana bi kaç gün müsade edin falan mı desemAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Ben dün sabah erken gebelik testi yaptım tertemiz negatifti. Şuan reglime 3 gün var bi iş bulmuştum her an çağırılabilirim haber bekliyorum diken üstündeyim gebelik varsa gitmeyeceğim. Ama ya var çıkmıyor ya da gerçekten negatif bilmiyorum. İşyerinden ararlarsa ne diyeceğimi de bilmiyorum acaba çok grip oldum bana bi kaç gün müsade edin falan mı desem
Ben bugün regl oldum
Ben el
Ben elendim tatlim bugün reglimin 2.gunu günüm gelmeden regl oldum
Teşekkür ederim canımm♥
Sen türkiyeye gelecektin sanki, geldin mi? Nasılsın?
Ben adet olmazsam test yapacağımAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Ben adet olmazsam test yapacağım
Yok canım 4 gün kala yapmıştım negatifti. Bugünü saymazsak 2 gün kalıyorBence birsey deme canim 3 gun kala negatifse suan yuzde 70-80 negatiftir olmasi daha dusuk ihtimal malesef…
Yok canım 4 gün kala yapmıştım negatifti. Bugünü saymazsak 2 gün kalıyor
Keşke benimde erken gelse ya beklemek daha kötü bu belirsizlik yoruyor insanı. Regl olunca en azından olmadığına emin oluyorsunBen el
Ben elendim tatlim bugün reglimin 2.gunu günüm gelmeden regl oldum
Elimde kaset test var şuan ama adet günümü bekliyim diyorum pazar olmam lazım normaldeSabah erkenden bir daha yap o zaman canim yine negatifse artik zaten anlarsinn
Aynen öyle kaç aydır olmak için okadar ugrastimkiKeşke benimde erken gelse ya beklemek daha kötü bu belirsizlik yoruyor insanı. Regl olunca en azından olmadığına emin oluyorsun
Insallah bu beklemen bebistendjr canimKeşke benimde erken gelse ya beklemek daha kötü bu belirsizlik yoruyor insanı. Regl olunca en azından olmadığına emin oluyorsun
İnşallah canım ama bilemedim şimdi erken gebelik testi negatif çıktı ya hiç ihtimal veremiyorum umutlanıp üzülmekte istemiyorumInsallah bu beklemen bebistendjr canim
Gününün geçmesini bekle canim geç dollenince zaman bikac gün atiyoİnşallah canım ama bilemedim şimdi erken gebelik testi negatif çıktı ya hiç ihtimal veremiyorum umutlanıp üzülmekte istemiyorum
Ben de bugün sabah 10’da kahverengi lekelenme gördüm. Ped taktım ama bu saate kadar hiç dolmadı sildikçe geliyor sadece. Yarın da gelmezse cumartesi test yapıcam ama adete döner diye düşünüyorum umudum yokSabah erkenden bir daha yap o zaman canim yine negatifse artik zaten anlarsinn
Mecbur öyle olcak artık ama içimden his yine günü gününe olcam diyor test yapmaya fırsat olmuyorG
Gününün geçmesini bekle canim geç dollenince zaman bikac gün atiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?