Çok erken yapmışsın o yüzden adet geciktikten 7 gün sorma tekrar yapElimde var hala bitene kadar kullanırım olmadı bi daha da almam zaten bi de bisey sorcam ben dün miratech erken gebelik testi yaptım reglime 4 gün vardı tertemiz negatif çıktı. Acaba erken gebelik testi negatif çıkıp sonradan gebe olduğunu öğrenen var mıdır bi umut işte. 3 günüm kaldı kasıklarım çok ağrıyor
Delirecem bu neAllah allaaahhhhh
Bu şimdi erken gebelik testi ya 6 gün öncesini algılıyor deniyor. Ne biliyim az da olsa hCG olsa silik te olsa çıkmaz mıydı acabaÇok erken yapmışsın o yüzden adet geciktikten 7 gün sorma tekrar yap
Erken gebelikte silikte olsa çıkar diyorlar hiç yapmadım erken gebelik açıkçası bilmiyorumBu şimdi erken gebelik testi ya 6 gün öncesini algılıyor deniyor. Ne biliyim az da olsa hCG olsa silik te olsa çıkmaz mıydı acaba
Valla ne biliyim silikte olsa küçük bi çizgi görmeyi o kadar istiyodum ki büyük hayal kırıklığına uğradımErken gebelikte silikte olsa çıkar diyorlar hiç yapmadım erken gebelik açıkçası bilmiyorum
2 isim olsunBizde eşimle ortak buluşamıyoruz yoksa benimde hazır
Öyle olacak anlaşamazsak2 isim olsun
Regl bekle belki daha yansımamıştır hcgValla ne biliyim silikte olsa küçük bi çizgi görmeyi o kadar istiyodum ki büyük hayal kırıklığına uğradım
Ay tam sinir krizi geçirmelik yaa seni çok iyi anlıyorumAy ben dayanamadım bi ovülasyon daha yaptım yapmaz olaydım bu yine pik
Ben anlamadım çatlamadı o zaman bu yine şuan öyle kötüyüm ki oturdum böyle kaldım kalkamıyorum yerimden böyle şok hali bakışıyoruz testleAy tam sinir krizi geçirmelik yaa seni çok iyi anlıyorum
İnşallah öyledir öyle olmasını o kadar istiyorum ki ama hiç ihtimal vermiyorum yaRegl bekle belki daha yansımamıştır hcg
Ay maşallahKızlar ben bugün kan verdim, beta 2416 çıktı
Kızlar ben bugün kan verdim, beta 2416 çıktı
Ay ne güzel ya maşallahKızlar ben bugün kan verdim, beta 2416 çıktı
S sarsarpapatya böyleydi canım :) prodictor idi test
Teşekkür ederim canımmAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Baska var mi guzel haber vereeen? A aydknryyy haifa S seraysss77 Hayalim kizim ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
Ya bende hesaplamama göre öyle oldu 5-7-8-9 şeklinde oldu ilişki sonrası uzandım bende hep inşallah başarmışızdır bizdeBu beşinci denemeydi canım yumurtlamadan 2 gün once ve yumurtlama günü 3 gün üstüste oldu ilişki, ilişkiden sonra bi yarım saat uzandım sırt üstü hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?