Bu arada tomografi niye çekiliyorsun negatife aldanıp da çekilme belki var ama test bozuk nerden bileceksin

Kızlar gunaydin sanırım ben yumurtlamadim bu ay dün pik olmaya yakındı eşim yok diye dert yandım ama bugün bile hala pik yok bu ayda hayal oldu gibi

Canım aslan pençesini ne icin kullandin

Erkene çektiğini düşünmüyorum ben tam zamanında yumurtlama gördüm. Üzülme ama hsg den sonra saha kolay oluyor diyorlar

Reglin bugün 3.gunu 8ve 10.gunleri arasında oluyomus 11ini gecmiycekmjs

Anladım canim benimde kaçacak ozamn büyük ihtimal

Çok zor insanların imalı konuşmalarınımı diyim milletin çocuğum olmasın diye içten içe ettıkleri dualarımı mı dıyım eşimin kendını suçlu hissetmesini mi dıyım çok zor

Kızlar gunaydin sanırım ben yumurtlamadim bu ay dün pik olmaya yakındı eşim yok diye dert yandım ama bugün bile hala pik yok bu ayda hayal oldu gibi
Benim pik koyuluğunu görüyor musun bu silikliğe rağmen pikti olabiliyor yani

Eklentiler

• IMG_5259.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 44
Çok zor insanların imalı konuşmalarınımı diyim milletin çocuğum olmasın diye içten içe ettıkleri dualarımı mı dıyım eşimin kendını suçlu hissetmesini mi dıyım çok zor
Hahoooo ah gülüm ah imalı konuşmalar hergün sormalar 2 yıldır buna maruz kalıyorum ve Allah’ın her günü hele birde doğuda evlendiğin gün başlanır bebek yok mu soruları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…