- 21 Haziran 2025
- 934
- 575
- 18
- 23
Bu arada tomografi niye çekiliyorsun negatife aldanıp da çekilme belki var ama test bozuk nerden bileceksinGünaydın kızlar test yaptım tertemız bi negatif geçinmenin birinci günü agrılarım hala devam ediyor öğleden sonra tomografi çekilcem dün Akşam silik çizgi çıkmıştı şuan negatif aklım almıyor artık
Canım aslan pençesini ne icin kullandinBenim regl bugün bitti şimdi ben haftaya cuma hsgye gireceğim ovu testini ona girdikten sonra başlayim ozaman degilmi dün bal tarçın çörek otunada başlamadım gecen ay aslan pencesi içince yumurtlama tarihimi öne çekti oda çekermiş bi bilginiz varmi ovu testini hsgden sonra yapmak istememesi amaç hadi pik çıktı ilişkiye göremeyeceğim üzülüp kendimi yiycem çünkü off napsam @23393haifa A aydk S seraysss77 @Bahar7777 @akantus
Erkene çektiğini düşünmüyorum ben tam zamanında yumurtlama gördüm. Üzülme ama hsg den sonra saha kolay oluyor diyorlarBenim regl bugün bitti şimdi ben haftaya cuma hsgye gireceğim ovu testini ona girdikten sonra başlayim ozaman degilmi dün bal tarçın çörek otunada başlamadım gecen ay aslan pencesi içince yumurtlama tarihimi öne çekti oda çekermiş bi bilginiz varmi ovu testini hsgden sonra yapmak istememesi amaç hadi pik çıktı ilişkiye göremeyeceğim üzülüp kendimi yiycem çünkü off napsam @23393haifa A aydk S seraysss77 @Bahar7777 @akantus
Hem yumurta için hem regl düzene sokması için canimCanım aslan pençesini ne icin kullandin
Reglin bugün 3.gunu 8ve 10.gunleri arasında oluyomus 11ini gecmiycekmjsHaftaya cuma geç olmuyormu hsg için?.
Adet bittikten hemen sonra yapmak lazım. Ben adetin 9cu günü yaptırdım . Doktor en geç adetin 9-10 günü dedi. Benim adetim o ay 7 gün sürdü 8ci günü Pazar gününe denk geldi pazartesi adetin 9cu günü hsg çekildi
Anladım canim benimde kaçacak ozamn büyük ihtimalCanım bazı doktorlar hsg çekilen ay korunmanı isteye biliyorlar sanırım radyasyon durumuna göre tam bilemiyorum bi de hsg den sonra bi kaç gün kanaman olabilir benim 2 3 gün sürmüştü yani doktor izin verse bile kanama yüzünden de kaçırabiliyor insan yumurtlamayı bana korunmasan da olur demişti kanamam da çok uzun sürmemişti yakalamıştım pik zamanını ama bişey farketmedi tabiki
İyi bari ozamb kuzumErkene çektiğini düşünmüyorum ben tam zamanında yumurtlama gördüm. Üzülme ama hsg den sonra saha kolay oluyor diyorlar
Dur bakalım daha regl gününe ne kadar var geç yumurtlama olabiliyorKızlar gunaydin sanırım ben yumurtlamadim bu ay dün pik olmaya yakındı eşim yok diye dert yandım ama bugün bile hala pik yok bu ayda hayal oldu gibi
Bende hormonlar için gidicem 2de ama araya hafta sonu giriyor e nabıza düşer mi ki bugünİyi bari ozamb kuzum
Çok zor insanların imalı konuşmalarınımı diyim milletin çocuğum olmasın diye içten içe ettıkleri dualarımı mı dıyım eşimin kendını suçlu hissetmesini mi dıyım çok zorEvet bende seninle aynı durumdayım bugün sezeryana girdiğimde bebeğin adı ilay diye yazıyordu kıyafetlerinde bende bi kızım olursa ilay koymak istiyordum nasıl etkilendim nasıl ağlayasım geldi anlatamam öyle uzaktan uzaktan imrenerek baktım elimden bi şey gelmiyor ki ama sabretmek lazım biliyorum da işte
Cocuğun olmasın diye dua etmek mi bunu hangi insan yapabilir yaÇok zor insanların imalı konuşmalarınımı diyim milletin çocuğum olmasın diye içten içe ettıkleri dualarımı mı dıyım eşimin kendını suçlu hissetmesini mi dıyım çok zor
Bence düşer o kanları bitirmek zorundalar haftasonu kalırsa o kan doğru sonuc vermez zatenBende hormonlar için gidicem 2de ama araya hafta sonu giriyor e nabıza düşer mi ki bugün
Yok daha yapmadım saat 2 de sıvı alımını bırakıp 4 de yapıyorum hergün şimdi erken yapsam farklı sonuç verir mi ki ?haifa sen ovu testi yaptınmı bu sabah
Sırt agrısı cekıyorum aylardır bacaklarıma vuruyor daha önce bacağımdan agır bi ameliyat gecırdım ondan mı kaynaklı dıye bakılcakBu arada tomografi niye çekiliyorsun negatife aldanıp da çekilme belki var ama test bozuk nerden bileceksin
Benim pik koyuluğunu görüyor musun bu silikliğe rağmen pikti olabiliyor yaniKızlar gunaydin sanırım ben yumurtlamadim bu ay dün pik olmaya yakındı eşim yok diye dert yandım ama bugün bile hala pik yok bu ayda hayal oldu gibi
Hahoooo ah gülüm ah imalı konuşmalar hergün sormalar 2 yıldır buna maruz kalıyorum ve Allah’ın her günü hele birde doğuda evlendiğin gün başlanır bebek yok mu sorularıÇok zor insanların imalı konuşmalarınımı diyim milletin çocuğum olmasın diye içten içe ettıkleri dualarımı mı dıyım eşimin kendını suçlu hissetmesini mi dıyım çok zor
Kalbı hasetlerinden yaparlar bayramda annemı aradım abımın eşide ordaymıs bız konuşmuyorum onlarla arkadan imalı imalı seslenmesı vardı bebeğime bunu alıcam şunu yapıcam dıye sırf ben duyayım dıyeCocuğun olmasın diye dua etmek mi bunu hangi insan yapabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?