Peki yumurtlama da çatlamad abartma kaşık ağrısı vs hissettin mi bende hiç yok çünkü akıntı da pikin ilk günü yok denecek kadar az şeffaf iki kere oldu
Valla benim çatlamadan 2 gün sonra kaşık ağrım oldu o günü de değerlendirmedim çatlama günü hiç yoktu ağrı vs

İnsanlarda utanmada yok amk bu nasıl bir sey ya
Kızlar bana da ilk çocuğumdan önce birisi demişti ki bizim bi komşu ikinci çocuğuna hamile kalmıştı o zaman ona binayen dedi ki millet ikinciyi yapıyor siz daha bitaneyi yapamadınız ve bu kişi uğraştığımızı ve olmadığını biliyordu bir sürü insanın içinde söyledi bide o gece eve gidip sabaha kadar ağlamıştım sinirden

Peki kaşık ağrısı gün içinde hep mi oldu bir kere birkaç sanşyelik mi
Valla tam eve dönüyorduk arabada böyle bi beş dk falan sürdü ama çatlama 2 gğn önce olmuştu sözde oviye göre onun ağrısı mıydı bilmiyorum

Bazıları eğitilemez nüfus çoğalsın diye dğnyaya gelmişler
Kız bana eşimin bir akrabası öyle sohbet arasında birinin dedikodusunu yapar gibi ay evliler 7 senelik karısı birçtürlü doguramado adam ikinciyi almış dediler

İnsanlar anlayışssız içten içe mutluluk duyuyolardır bu durumdan

Benimde hiç kasık ağrım vs olmadı hatta pik geçti çatlama geçti yumurtlama akıntım o zaman geldi
Ay valla mı peki akıntı kaç gün sürdü benim akıntım pik günü oldu iki kere kontrol ettim yok kadar azdı bir daha olmadı

Benim bu sabah yine bu şekil adetin 5. Günü gecikme dün beta 2.40

Eklentiler

• IMG_0573.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 23
Abi kimseye cocuk istediğinizi söylemeyin düşünmüyoruz diyin gerçekten bu çevre faktörü cok berbat

Cahil insan çok ya hangisine laf anlatacaksın
Evet be biliyor musunuz kızlar o adam ikinci el getirdi o kadın 6 ay hamile kalamadı 7 ay ilk karısı gebe kaldı Allah’ın işi bende bunu diyen kadını aradım ay duydunmu kahpe kocası günahına girdi ikinciyi aldı ikinci doyuramamış birinci hamile işte hainin gemisi yürümüyor Allah herkese iç temizliği nasip etsin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…