Hayatım program en kötüyü baz alır sen gözlemleyeceksin pik aynı renk yada koyusu olursa piktirBenim pik koyuluğunu görüyor musun bu silikliğe rağmen pikti olabiliyor yani
Ben anteplıyım el öpmeye gittiğim gün dayımın eşi çocugun olmıyomı tedavıe başla hemen dedi dırek yüzme karşıHahoooo ah gülüm ah imalı konuşmalar hergün sormalar 2 yıldır buna maruz kalıyorum ve Allah’ın her günü hele birde doğuda evlendiğin gün başlanır bebek yok mu soruları
Ay gercekten acınası durumdalar böyle insanlarKalbı hasetlerinden yaparlar bayramda annemı aradım abımın eşide ordaymıs bız konuşmuyorum onlarla arkadan imalı imalı seslenmesı vardı bebeğime bunu alıcam şunu yapıcam dıye sırf ben duyayım dıye
pcos mu vardı sende canımMerhaba kuzum.
Bu kür letu, femara gibi ilaçlar kullananlar içinde Uygun mu?
Gece çatlamış olabilir canım ben merak ettim bak şimdi çatlama zamanında önemli yumurta 12 saat yaşıyor sonuçtaYok daha yapmadım saat 2 de sıvı alımını bırakıp 4 de yapıyorum hergün şimdi erken yapsam farklı sonuç verir mi ki ?
Hayır bu pikti ve suan tuttu işteHayatım program en kötüyü baz alır sen gözlemleyeceksin pik aynı renk yada koyusu olursa piktir
Gecemilişki yaşadık kuzum ama çatlama belirtisi 0 yumurtlama belirtimde olmadı yine bu ayGece çatlamış olabilir canım ben merak ettim bak şimdi çatlama zamanında önemli yumurta 12 saat yaşıyor sonuçta
Belki yüklerken buraya kalite düşüyor ondan olabilirHayır bu pikti ve suan tuttu işte
Çokta stres yapma canım ben kaçırmıyorum da noluyo olmadı mı olmuyo mutlaka bi zamanı var biz isteyince gelmiyorlar kendi istedikleri zaman geliyorlar ☺Anladım canim benimde kaçacak ozamn büyük ihtimal
İnsanlarda utanmada yok amk bu nasıl bir sey yaBen anteplıyım el öpmeye gittiğim gün dayımın eşi çocugun olmıyomı tedavıe başla hemen dedi dırek yüzme karşı
Aşkım bence belirti bazen yanıltabiliyor benim akıntım vs başladı ama yumurtlamam 3 gün sonra olduGecemilişki yaşadık kuzum ama çatlama belirtisi 0 yumurtlama belirtimde olmadı yine bu ay
Ayy Allahım nasıl insanlar var yaÇok zor insanların imalı konuşmalarınımı diyim milletin çocuğum olmasın diye içten içe ettıkleri dualarımı mı dıyım eşimin kendını suçlu hissetmesini mi dıyım çok zor
Bazıları eğitilemez nüfus çoğalsın diye dğnyaya gelmişlerİnsanlarda utanmada yok amk bu nasıl bir sey ya
Peki yumurtlama da çatlamad abartma kaşık ağrısı vs hissettin mi bende hiç yok çünkü akıntı da pikin ilk günü yok denecek kadar az şeffaf iki kere olduAşkım bence belirti bazen yanıltabiliyor benim akıntım vs başladı ama yumurtlamam 3 gün sonra oldu
Valla öyle diyorlar ama benim hep saatler değişiyor yani bazen 2 de yapıyorum bazen sıvı alırsam 4 falanKız niye aynı saat yapmak gerekmiyor mu bende 2 saat idrar tutsmıyorum beklerken mutlaka bi kere gidiyorum tuvalete
He iyi bari olduysa inşalllah çatlamıştır da tutar Allahın izniyleGecemilişki yaşadık kuzum ama çatlama belirtisi 0 yumurtlama belirtimde olmadı yine bu ay
Seni çok iyi anlıyorum Antepde hele birde o arkadan dönen dedikodular imalı bakışlarBen anteplıyım el öpmeye gittiğim gün dayımın eşi çocugun olmıyomı tedavıe başla hemen dedi dırek yüzme karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?