- 25 Eylül 2024
- 1.677
- 909
- 38
- 29
Evet yumurta kalitesini arttırıyor eşin de yiyebilir sabah aç karnına bir kere. Ama 2.gününde başla sen alamıyorsan bugün eşine aldırt çörek otunu vsBen de erken yumurtluyorum kuzum 11-12 günde falan tamam onu alıcam haftasonu inşallah. Yumurta gelişimine mi katkı sağlıyormuş
Bana da öyle geliyorÇok çok aminnnÇok güzel vallahi bu ay güzel haberler aldık yazı hamiş kapatacağız galiba
ben hamileyimmm, sanıyorum geç yumurtlama/döllenme. yani henüz çok çok çok küçükk beta dün 289 çıktı, yarın doktora gideceğim bakalımmm. sen ne yaptıınn?Ayy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Baska var mi guzel haber vereeen? A aydknryyy haifa S seraysss77 Hayalim kizim ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
Canım bugün regl oldum. Yeni döngü başlıyor hayırlı olsun hepimiz için İnşallahAyy canim tebrik ederimm yeni girebildim kac gundur yoktum
Baska var mi guzel haber vereeen? A aydknryyy haifa S seraysss77 Hayalim kizim ladycharlotte Lavinn9 ve etiketleyemediklerimm ne yaptiniz???
Oy maşallah çatlar çatlar merka etme yumurta neden açtlamıyor gelişmiyordu senin canım ?
Soğan kürü dediğiniz nedir çatlamayı kı tetikliyor ?
Soğan Kuru aslında regl söktürücü rahim içi temizleyici olarak geciyo catlamaya etkisi olduğunu ilkkez duydum daha öncesi çok kullandım bende ama regl icin1 adet soğanı dörde bölüp 5 dakika suda kaynatıyorum
Sonra soğanları çıkarıp suyu 1 bardak içiyorum
Bu kürün çatlama sağladığı söyleniyor
Ben dört ay önce falan 15 gün yaptım
O zaman doktora gitmiştim
Doktor regli olmana daha var demişti
Soğan kürünü içmeye başladım
Birkaç gün sonra regl oldum
Soğan Kuru aslında regl söktürücü rahim içi temizleyici olarak geciyo catlamaya etkisi olduğunu ilkkez duydum daha öncesi çok kullandım bende ama regl icin
Siliklere aldanma canim insanın moralini bozuyo malesefGünaydın kızlar test yaptım tertemız bi negatif geçinmenin birinci günü agrılarım hala devam ediyor öğleden sonra tomografi çekilcem dün Akşam silik çizgi çıkmıştı şuan negatif aklım almıyor artık
Ağlaya ağlaya geldim işe o kadar üzgünüm ki o kadar hayal kırıklığı ile doluyum ki iliklerme kadar artık olsa bile o hayal kırıklığı yüzünden sevinemicez bıle en kötüsü de buSiliklere aldanma canim insanın moralini bozuyo malesef
Canım benim üzülme lütfen. Çok haklısın üzülme desem de insan üzülüyor ama vakti değilmiş daha demekki. Hiç ummadığın bir anda kopkoyu çizgiler ile öğren inşallah miniğiniAğlaya ağlaya geldim işe o kadar üzgünüm ki o kadar hayal kırıklığı ile doluyum ki iliklerme kadar artık olsa bile o hayal kırıklığı yüzünden sevinemicez bıle en kötüsü de bu
İstemiyorum artık çünkü zaten ben neyı bişeyı çok istesem olmuyo brn böyle bazı şeyleri uzaktan izlemeye alıstım saldım olmazsada illa doğurarak anne olunmaz bir yavrıya anne olurum bendeCanım benim üzülme lütfen. Çok haklısın üzülme desem de insan üzülüyor ama vakti değilmiş daha demekki. Hiç ummadığın bir anda kopkoyu çizgiler ile öğren inşallah miniğini
ahh lütfen böyle demeİstemiyorum artık çünkü zaten ben neyı bişeyı çok istesem olmuyo brn böyle bazı şeyleri uzaktan izlemeye alıstım saldım olmazsada illa doğurarak anne olunmaz bir yavrıya anne olurum bende
Canım bazı doktorlar hsg çekilen ay korunmanı isteye biliyorlar sanırım radyasyon durumuna göre tam bilemiyorum bi de hsg den sonra bi kaç gün kanaman olabilir benim 2 3 gün sürmüştü yani doktor izin verse bile kanama yüzünden de kaçırabiliyor insan yumurtlamayı bana korunmasan da olur demişti kanamam da çok uzun sürmemişti yakalamıştım pik zamanını ama bişey farketmedi tabikiBenim regl bugün bitti şimdi ben haftaya cuma hsgye gireceğim ovu testini ona girdikten sonra başlayim ozaman degilmi dün bal tarçın çörek otunada başlamadım gecen ay aslan pencesi içince yumurtlama tarihimi öne çekti oda çekermiş bi bilginiz varmi ovu testini hsgden sonra yapmak istememesi amaç hadi pik çıktı ilişkiye göremeyeceğim üzülüp kendimi yiycem çünkü off napsam23393 haifa A aydk S seraysss77 Bahar7777 akantus
Haftaya cuma geç olmuyormu hsg için?.Benim regl bugün bitti şimdi ben haftaya cuma hsgye gireceğim ovu testini ona girdikten sonra başlayim ozaman degilmi dün bal tarçın çörek otunada başlamadım gecen ay aslan pencesi içince yumurtlama tarihimi öne çekti oda çekermiş bi bilginiz varmi ovu testini hsgden sonra yapmak istememesi amaç hadi pik çıktı ilişkiye göremeyeceğim üzülüp kendimi yiycem çünkü off napsam23393 haifa A aydk S seraysss77 Bahar7777 akantus
Merhaba kuzum.Aç karnına yiceksin aşkım ama kolay yemek için çekilmiş çörek otu al kuruyemişçilerde oluyo. 10 tatlı kaşığı çekilmiş çörek otu, 10 tatlı kaşığı toz tarçın 10 yemek kaşığı bal karıştır. Her sabah aç karnına ye, aksamları da yemekten 1-2 saat sonra ye. Ben erken yumurtluyorum diye adetin 2.günü başlayıp 10.günde bıraktım ve tutmuş sırf denemek için yemiştim
Evet bende seninle aynı durumdayım bugün sezeryana girdiğimde bebeğin adı ilay diye yazıyordu kıyafetlerinde bende bi kızım olursa ilay koymak istiyordum nasıl etkilendim nasıl ağlayasım geldi anlatamam öyle uzaktan uzaktan imrenerek baktım elimden bi şey gelmiyor ki ama sabretmek lazım biliyorum da işteİstemiyorum artık çünkü zaten ben neyı bişeyı çok istesem olmuyo brn böyle bazı şeyleri uzaktan izlemeye alıstım saldım olmazsada illa doğurarak anne olunmaz bir yavrıya anne olurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?