Ben de erken yumurtluyorum kuzum 11-12 günde falan tamam onu alıcam haftasonu inşallah. Yumurta gelişimine mi katkı sağlıyormuş
Evet yumurta kalitesini arttırıyor eşin de yiyebilir sabah aç karnına bir kere. Ama 2.gününde başla sen alamıyorsan bugün eşine aldırt çörek otunu vs

Benim regl bugün bitti şimdi ben haftaya cuma hsgye gireceğim ovu testini ona girdikten sonra başlayim ozaman degilmi dün bal tarçın çörek otunada başlamadım gecen ay aslan pencesi içince yumurtlama tarihimi öne çekti oda çekermiş bi bilginiz varmi ovu testini hsgden sonra yapmak istememesi amaç hadi pik çıktı ilişkiye göremeyeceğim üzülüp kendimi yiycem çünkü off napsam 23393 haifa A aydk S seraysss77 Bahar7777 akantus

Soğan kürü dediğiniz nedir çatlamayı kı tetikliyor ?

1 adet soğanı dörde bölüp 5 dakika suda kaynatıyorum
Sonra soğanları çıkarıp suyu 1 bardak içiyorum
Bu kürün çatlama sağladığı söyleniyor
Ben dört ay önce falan 15 gün yaptım
O zaman doktora gitmiştim
Doktor regli olmana daha var demişti
Soğan kürünü içmeye başladım
Birkaç gün sonra regl oldum

Soğan Kuru aslında regl söktürücü rahim içi temizleyici olarak geciyo catlamaya etkisi olduğunu ilkkez duydum daha öncesi çok kullandım bende ama regl icin

Soğan Kuru aslında regl söktürücü rahim içi temizleyici olarak geciyo catlamaya etkisi olduğunu ilkkez duydum daha öncesi çok kullandım bende ama regl icin

İnternette doktorların, hastanelerin sitelerinde yazıyor canım içerdiği vitaminlerden dolayı yumurtanın çatlamasını sağladığı, yumurtlamayı tetiklediği

Siliklere aldanma canim insanın moralini bozuyo malesef

Ağlaya ağlaya geldim işe o kadar üzgünüm ki o kadar hayal kırıklığı ile doluyum ki iliklerme kadar artık olsa bile o hayal kırıklığı yüzünden sevinemicez bıle en kötüsü de bu
Canım benim üzülme lütfen. Çok haklısın üzülme desem de insan üzülüyor ama vakti değilmiş daha demekki. Hiç ummadığın bir anda kopkoyu çizgiler ile öğren inşallah miniğini

Canım benim üzülme lütfen. Çok haklısın üzülme desem de insan üzülüyor ama vakti değilmiş daha demekki. Hiç ummadığın bir anda kopkoyu çizgiler ile öğren inşallah miniğini
İstemiyorum artık çünkü zaten ben neyı bişeyı çok istesem olmuyo brn böyle bazı şeyleri uzaktan izlemeye alıstım saldım olmazsada illa doğurarak anne olunmaz bir yavrıya anne olurum bende

Canım bazı doktorlar hsg çekilen ay korunmanı isteye biliyorlar sanırım radyasyon durumuna göre tam bilemiyorum bi de hsg den sonra bi kaç gün kanaman olabilir benim 2 3 gün sürmüştü yani doktor izin verse bile kanama yüzünden de kaçırabiliyor insan yumurtlamayı bana korunmasan da olur demişti kanamam da çok uzun sürmemişti yakalamıştım pik zamanını ama bişey farketmedi tabiki

Haftaya cuma geç olmuyormu hsg için?.
Adet bittikten hemen sonra yapmak lazım. Ben adetin 9cu günü yaptırdım . Doktor en geç adetin 9-10 günü dedi. Benim adetim o ay 7 gün sürdü 8ci günü Pazar gününe denk geldi pazartesi adetin 9cu günü hsg çekildi

Merhaba kuzum.
Bu kür letu, femara gibi ilaçlar kullananlar içinde Uygun mu?

İstemiyorum artık çünkü zaten ben neyı bişeyı çok istesem olmuyo brn böyle bazı şeyleri uzaktan izlemeye alıstım saldım olmazsada illa doğurarak anne olunmaz bir yavrıya anne olurum bende
Evet bende seninle aynı durumdayım bugün sezeryana girdiğimde bebeğin adı ilay diye yazıyordu kıyafetlerinde bende bi kızım olursa ilay koymak istiyordum nasıl etkilendim nasıl ağlayasım geldi anlatamam öyle uzaktan uzaktan imrenerek baktım elimden bi şey gelmiyor ki ama sabretmek lazım biliyorum da işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…