Ooo maşallah Seninde baya gecikmiş kuzum. Benim bugün 30. gün yeni pik oldu. 45 gibi de regl olurum yada pozitif olurum inşallahBen 40.günde gördüm sen yine iyisin dkdkdk
Gidiyorum şimdi almayaAy senin şansına da yaaa eczane kapanmadan koş git al 5li satıyorlar
Bugün yemedim dün çok yedim suyunu içtim midem almıyor artıkHavuç yiyorsun demi
Kesinlikle katılıyorum yapılması gerekiyorBu nasıl bir ihmal ya nasıl yapmaz. Test sonucun negatif çıkar inşallah. İndirect coombs testi olmalı doktorun yaptığı. Ama nette şöyle birşey okumuştum bende de kan uyuşmazlığı olduğu için eğer 12 haftadan önce ise kürtaj, bazen doktor antikor oluşmadığını varsayıp yapmayabilir. Tabi yapılması gerekir her türlü bence.
İşte bütün problem o boğazımı tutmam da zatenAmaan ben hic takmıyorum allaha şükür bi sağlık sorunum yok sadece boğazım var boğazımı tuttuğumda verebiliyorum
Çatlama sorunu olduğunda doktor çatlatma iğnesi veriyor aslında şuan doktora gidiyor musunuz bilmiyorum gerçi amaBugün yemedim dün çok yedim suyunu içtim midem almıyor artık
Henüz 2 ay da böyle bir sorun yaşıyorum pikin 3,4 sürmesi normal sayılıyor ondan fazlası işte çatlama sorunu demekÇatlama sorunu olduğunda doktor çatlatma iğnesi veriyor aslında şuan doktora gidiyor musunuz bilmiyorum gerçi ama
Bence üst üste değerlendir canımmBugün ki ovülasyon testim çok şükür pik… Elimde kalan son testti nasıl takip edicem şimdiSipariş versem yetişmez 2 güne A aydk haifa @Hayalim kizim Civcivimmm nryyy @esocannnnn
Anladım devam ederse bi doktora gidin olmadı o kadar havuca çatlamadıysa belki iğne falan verirHenüz 2 ay da böyle bir sorun yaşıyorum pikin 3,4 sürmesi normal sayılıyor ondan fazlası işte çatlama sorunu demek
Takip etme bence akışına bırak değerlendirBugün ki ovülasyon testim çok şükür pik… Elimde kalan son testti nasıl takip edicem şimdiSipariş versem yetişmez 2 güne A aydk haifa @Hayalim kizim Civcivimmm nryyy @esocannnnn
Dünküne göre daha silik sankiÇatlamış mı bu ya açılış sanki dimi bi ton
Evet ama bu çatlama mı yani onu çözemedim ?Dünküne göre daha silik sanki
Çatlama diye düşünürdüm ben ama bence uyumadan önce bidaha bakEvet ama bu çatlama mı yani onu çözemedim ?
Hiç anlayan yok mu ya kızlar bundan birşey söyleyinÇatlama diye düşünürdüm ben ama bence uyumadan önce bidaha bak
Canım bu çatlamaHiç anlayan yok mu ya kızlar bundan birşey söyleyin
Kız emin misin bariz açılma yoksa çatlama değildir diyorlar ya delrieceigm asla açılmıyor geçen ayda 14 ünde pik oldu 21 de anca açıldıCanım bu çatlama
Yanındaki çizgiden biraz daha solmuş sanki ama hala pik gibi anlamadım ben bu işi Allah AllahÇatlamış mı bu ya açılış sanki dimi bi ton
2021 de ama 0.6 idi erken menopozdan şüphelenilen. Ondan sonra bakilmadi değere zaten her ay olmamakla beraber çok nadir yumurta gorunuyor son gittiğimde doktor ne zman olacağı kesin olmamakla erken menopozun semptomları dedi yani artık çok sık kanama ve yumurta oluşumu çok nadirlestiSizin sorununuz ne ? Peki ?
1 tupumde bağlandı tek tuple deniyorum2021 de ama 0.6 idi erken menopozdan şüphelenilen. Ondan sonra bakilmadi değere zaten her ay olmamakla beraber çok nadir yumurta gorunuyor son gittiğimde doktor ne zman olacağı kesin olmamakla erken menopozun semptomları dedi yani artık çok sık kanama ve yumurta oluşumu çok nadirlesti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?